Én azt nem értem csak mire fel az értelmetlen szélmalomharc...
Egyik részről akik élvezik a játékot és nem zavartatják magukat a számukra "kisebb hibákkal".
Másik oldal akik "maximalistábbak" más az értékrendjük szerint "szar a pvp" a "craft rendszer is szar" stb..
Na most csak azt nem értem miért nem lehet el menni a másik véleménye mellet, miért kell az adott nőzőpontot a másikra erőltetni. Csak azért mert X embernek valami tetszik/nem tetszik attól még Y embernek lehet, hogy fordítva van miért is gond ez?
Engem special totál nem érdekel az akármennyire profin is megmagyarázott eszmefuttatás, hogy szar a PVP ha én viszont élvezem, hogy sok a "bug" hát én nem találkoztam olyannal ami megölte volna a játékélményemet vagy csökkentette volna a funfaktort.
Azzal sincs gond, ha valaki leírja neki mi tetszik, mi nem viszont amikor 100. alkalommal is ugyanazon pörög, de még mindig játszik a játékkal és fizeti a havidíjat is kérdezem én: MI A FRANCÉRT FIZETTED BE A K***SZOTT HAVIDÍJAT HA NEM JÖN BE A JÁTÉK?
Oké, hogy akkor kevesebb komment lenne meg minden de sok értelme nincs azon kívül, hogy marakodás megy a fórumon. :]