Although#36420
És nem grindelésről szól egyszerűen nem tudtuk megölni, volt boss aminek olyan minionja voltak amik szinte sebezhetetlenek és ha elesett egy közöttünk meg spark volt akkor nőt a számuk, és üldözik az játékosokat. Meg kellett tanulnunk úgy mozogni hogy úgy byíruk ki az második bosst hogy közben csapatként együtt tudunk úgy mozogni hogy lehetőleg 5-6 embernél többet ne üssenek agyon.Aztán van boss aki demo és terület varázslatot használ amibe belehal az egész raid. Itt meg mana drainnra kell figyelni hogy ne töltödjön fel miközben hullanak azok akikne van ilyen képpesége. Ez is eltartott egy ideig az utolsó boss előtti boss pedig maga a rémálom na azon rajta voltunk 4-5 hónapig:D Nem grindelés miatt, azt én se szeretem hanem mert egyszerűen nehezek. És itt nincs könnyű fokozat :)De mindig volt, lesz hogy megyek mert érdekelt hogy lehet végezni vele. Szóval tényleg nem vagyunk egyformák. Sajnos az emberek zöme a Skyrim szintű játékokat szereti és a cégeknek ezt kell kielégíteni. Ebben a világban nekem a Funcom minden baromságával együtt nekem egy üde színfolt. Nagyon nem reménykedek bár a bioware nekem is nagy kedvenc de engem csak a story fog érdekelni a Conanak is van saját solo storyja de a Bioware ebben jó és vannak döntési szituációk is ha jól hallottam, tehát ez az egy dolog ami érdekel ebből a többire nekem ott a Conan. :)