60901
-
Kazagor #52863 Imperial guardsmant honnét lehet szerezni a házba? -
Gudott #52862 Egy kicsit nesze semmi fog meg jól, mint a legtöbb kérdés-válasz -os móka MMO berkeken belül, a class quest bővítésről ezt már min 10x elmondták, a többi kérdés meg eléggé meh kategória ( most komolyan a népek azt várták, hogy Theron Shan vagy Lana Beniko companion lesz? trollol
)
Előreláthatólag szombaton lesz összefoglaló, addig talán jön még valami új hír. Köv. keddtől újra Bounty Contract week és F2P nek is indul a Strongholdos móka. -
Biztos lesz magyar cikk is ebbol, de addig is Dulfy ujabb SoR infomorzsai kepekkel, kerdesekke-valaszokkal, stb. -
oz #52860 Már majdnem kifizettem a 2.5 milliót az ötödik tabért, amikor egy céhtárs kolléga felhomályosított, hogy ez vehető GTN-en is. Így vettem egy bővítést 990k-ért.
Dulfy ír néhány dolgot a 3.0-ban érkező starfighter módosításokról. Röviden annyi, hogy nem terveznek benne sem új pályát, sem új hajó típusokat, de sokkal nagyobb lesz a kapott requisition.
Strafighter változások
Utoljára szerkesztette: oz, 2014.10.09. 17:03:44 -
A strongholdhoz/hazhoz kapcsolodo tutorial soran kapsz vagy 10 darabot, amelyet barhova lerakhatsz es hasznalhatsz. Kezdetben akkora tarhelyet kapsz, mint a sima bankod alapbol, de lehet boviteni ezt is CC-ert vagy creditert.
Nalam belekerult minden karakter, minden alapanyaga, ugy, hogy csak maximum 2 stacket (2x99) tartottam meg mindenbol - nos 4 tab nekem nem lett eleg, ma vettem meg az otodiket, hogy legyen helyem :) Viszont, egyelore barmelyik karakter, barmelyik oldalrol instant tud gyartani, nincs hiany semmibol sem, nem kell oda-vissza logolni, levelezni, fejben tartani, hogy kinek mi es mennyi van, stb. (itt ugye nincs bagnon addon...) Max a craft segedanyagokat kell potolgatni, mert gyorsan fogynak (flux vagymi meg ilyenek).
Kovetkezo tabon is gondolkozok, oda meg menne a boe eladasra vagy altoknak, ismerosoknek felajanlott ertekesebb cuccok, receptek, missziok, stb. Az ember hamar megszokja a "jot", es aztan rajon, hogy hipp-hopp elment egy rakas millio credit, vagy 3000-4000 CC csak a legacy bank bovitesere :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.09. 00:32:13 -
Plata #52858 A coruscanti házikóm végre teljesen kiépítve,már csak be kéne rendezni.Tényleg jó poén sith karival coruscanti ház erkélyén álldogálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csempész karimnak meg sikerült olcsón venni egy egész pofás ruhát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A sith karimnak poénból adtam köztársasági ruhát,kinézetre jó kislánynak néz ki,de igazából nagyon gonosz.
Kár hogy Treek nem reagál a történetre,már mint úgy értve hogy tök mindegy mit mondok a küldikbe,ő se pozitívan sem negatívan nem reagál.De amúgy nagyon jó társ.Fergeteges a dumája.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.08. 22:49:06 -
Plata #52857 Ha veszel egy házat akkor kapod meg.Vedd fel a stronghold küldetést,vegyél egy házat utazz el oda és megkapod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.08. 22:15:47 -
Kazagor #52856 Azt is megmondod, hogy hol? Vagy hogy hogyan szerzem meg? -
Van. -
Kazagor #52854 Van a játékban már Legacy bank? -
Gudott #52853 Disciplines rendszer és egyéb infók a kiegészítőkről az swtor.hu-n -
Plata #52852 Speeder skillért létezik az hogy az egyik karival kevesebbet kell fizetni mint másikkal? -
* - A speeder skillert sem kell fizetni preorderrel :) -
Gudott #52850 Én sem játszottam pts-en, de kitört a hiszti a fórumokon hogy csak zárt béta/pts lesz.
Amúgy én sajnos sok spoilerbe belefutok, mikor infókat keresek, fórumokat olvasok, de ez benne van a pakliban. -
oz #52849 Sosem játszom PTS szerveren, valahogy úgy vagyok vele, hogy nem szeretem lelőni a poént előre, függetlenül attól, hogy éppen unom-e az aktuális tartalmat. Szeretem a kijövetelt várni, és akkor rászabadulni egy játékra. Ki hogy van ezzel? -
Gudott #52848 Lehet, hogy neked lesz igazad.
Kikerültek az új disciplines rendszerről infók, anniyra nem tűnik rossznak mint elsőnek gondoltam, pár skill összevonásra került, más helyet cserélt a skillfák között és persze vannak újak, az utility skillek pedig teljesen osztottak a három ág között, szóval valamennyi hybrid lehetőség azért maradt. Talán lesz részletes cikk magyarul valamikor estére.
más:
WTB... Shadow of Revan PTS invite.
Willing to trade: Soul, Naming rights to firstborn child, Homecooked meal for a Dev.
-
oz #52847 Szerintem túl sokat látsz bele. Van a fő sztori lánc, ami a kiegészítőhöz kapcsolódik, és ennek a része lesz 1-1 küldetés, ami egyedi lesz minden classnak, de a fő lánchoz kapcsolódik. Ez szerintem nem lesz semminek az előfutára, csak egy kis változatosságot jelent majd az altok hűzásakor. -
Annyit meg kiegkent:
- Hutta, elso ket kuldetes BH-val (ami nincs 10 perc osszesen, ebbol 4 perc seta a kikotobe meg vissza) - level 1-rol 4, majd 4-rol 7 :)
- A skillekert nem kell fizetni a trainernel, ingyen adjak oket - gondolom gondoltak azokra, akik boost miatt kiesnek a sok random vendor loot es egyeb kuldetesekbol szarmazo bevetelbol. Vagyis, ha gearben el is marad a karakter idovel, a skilleket tudja finanszirozni onerobol. -
Gudott #52845 És minden class kap 1 db egyedi küldetést. (lehet túl sokat látok bele, de akár egy chapter 4 előfutára is lehet.... valamikor 2 év múlva
)
-
Gudott #52844 Ha minden igaz , hamarosan solozható lesz a Forged Alliances. -
Plata #52843 Nem akarok vitába keveredni,de szerintem ez a játék sokadszorra sem unalmas.Red eclipsen van most 16 karim,és ebből 3 csempész,2 scoundrel 1 gunslinger,mégsem volt unalmas végigjátszani újra old mantrelli küldiket.Azthiszem az összes fő és mellék küldit megcsináltam,amit csak megtaláltam.Három csempészből 2 ember,az egyik csaj a másik pasi,mégis más kicsit a történet.Sith inkvizítorból is 3 van,két ember egy sith.Kettő assasin egy sorci,egyik assasin rossz kislány a másik meg jófiú.És nekik is más a történet.
Booster-el játszva kimaradna sok minden szerintem.
Egyébként Treek-el kapcsolatban tévedtem,nem hihetetlenül jó,hanem eszméletlen jó társ.
Nagyon jó a szövege,meg akármilyen félelmetes harcos is,akkor is egy édes kis mackó.
De amúgy tényleg jó harcos,Dromund Kaas-on tízesével verjük le a rossz arcokat.Ha elitbe ütközünk nem kell vacakolni vele,Treek-el könnyedén beverjük a pofájukat.Amellett hogy jól harcol még jó híler is. -
Jogodban all annak erezni :) Nem is igazan mondta senki sem, hogy nincs, vagy ne erezd igy. Sot, nem is vagy ezzel egyedul, eleg csak a kommenteket olvasgatni itt-ott. Emiatt kar benyomni a durcat. Foelg, hogy szorol szora ugyanazt irtuk mindannyian, ami az elonyet es a hatranyat erinti.
En azt tudom, hogy reszemrol orulok a boost lehetosegnek es kihasznalom ezt az elonyt, ha mar igy alakult. A jatekot szeretem, nagyon jol szorakozok vele a premier ota, es idorol idore visszaterek ide, amikor megunom a fantasy kornyezetben jatszodo mmokat. Most is ujra elkezdtem jatszani vele szeptember korul, rakoltottem egy rahedli penzt (nagy zsivanysag ez a CC market, sub ide vagy oda, ugy viszi a penzt, mint a huzat) es jelenleg elvezem a kis gonosz, de a Birodalomhoz hu agent nenim kalandjait. Mivel tervezem, hogy a Red Eclipsen is felhuzok egy BH-t, csak msot tankot, ezert kifejezetten orulok annak, hogy par het mulva, ha belekezdek, nem kell ujra vegigcsinalnom a kuldeteseket a bolygokon, hanem eleg csak a sztorira fokuszalnom. En ebben latom az ertlemet az egesznek, ezert is orulok neki. Aztan majd megint lepihen az accountom, es megyek vissza kardokkal, pajzsokkal hadonaszni az orkok, emberek, elfek, stb-k koze.
Ez a "hogyan, mivel kellene javitani a jatekon" vagy "mi hianyzik a jatekbol" dolog nagyon sziven utott, latom. Nem az a baj, hogy leirtad, hiszen ezek tenyek, amit leirtal azt szinte mindenki ugy latja. Azert irtam, hogy ezt msot hagyjuk, mert a kerdes nem erre vonatkozott. :) A pref/f2p-nek adando kedvezmenyekrol volt szo, nem a jatek hibairol. Az egesz jatek el lett baszva mar ott, hogy olyan motor kerult ala, amely motor minden, csak epp nem alkalmas mmo-ra... A tobbit meg felsorolni - hat nem lenne eleg az egesz nap ra. Ezert kell legalabb arra a keves jo es szorakoztato dologra fokuszalni, ami viszont egyedi es a maga nemeben kivalo megoldas az mmo-k kozott. De hat tudjuk, felmelegitve csak a toltottkaposzta jo, felesleges ujra nekiesni a jateknak, ez mar ilyen lett, ilyen is marad...
Szoval nem ertem, senki sem bantott meg senkit sem. Csak maskent allunk hozza, maskent latjuk a dolgot, valoszinuleg mas a celunk es a terveink is a jatekban/jatekkal. -
gunji #52841 Szerintem nem ezt írtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak kiábrándítóan parasztvakításnak éreztem és érzem most is. Egy időlimithez kötött 'ajándék', ami első pillantásra lehet, hogy szép és jó, de ha belegondol az ember, akkor talán mégse. A 12x fejlődésnek vannak hátrányai is, túl hamar eléri az ember a hat szintnyi különbséget, ami után csak 72 xp-t kap (akkor miért jó a boost?). A gyorsabb fejlődéssel gyakrabban kell geart cserélni, amit a kevesebb credit és commendation bevételből nehezebb finanszírozni.
Örülök, ha örültök, s ki tudjátok használni. Magam is szívesen kipróbálnám, hiszen van öt 13-44 szint közötti karakterem, de nem tudom. Részben azért, mert jelenleg egy másik MMO jobban izgat egy héttel az új nagy contentpack-juk érkezése előtt, de főképp az előfizetési problémák miatt. Én is nagyon örülök az itteni új contentnek, főleg a két új bolygónak, s ha odafenn is úgy döntenek, akkor meg is szeretném venni, de erre december közepénél előbb nem tud sor kerülni, még ha akarnám, akkor se.
Nem értem, miért baj, ha valaki leírja, hogy ő szerinte vagy mások szerint miben lehetne javítani a játékon. Az más kérdés, hogy én mennyire kedvelem vagy sem a céget, a játék nem erről szól. A játék egy kőkemény üzlet: az én pénzemért ők szolgáltatnak valamit, amivel/amiben én jól érzem magam. De a pénzemért el is várom, hogy betartsák a saját maguk által vállalt szabályokat (lásd amikor a játék vásárlásáért járó 500 CC-ét elfelejtették átutalni, a reklamációt meg elutasították).
Lehet kedvelni a játékot, s lehet utálni. Én kedvelem, s ha megadatik, akkor még sokat is szeretnék vele játszani. De látom a hibáit is, ami felett nekem, mint (nagyjából) szakmabelinek nehéz szemet hunyni.
Nem szerettem volna senkit megbántani, s ez így is marad. Ezért itt és most én befejeztem. Vége.
-
Pontosan! Orulok, hogy van aki latja az elonyt is, nem csak "mar megint elk*rt valamit az a rohadek EA/BW" az elso reakcio :)
Ezzel a boosttal kvazi ugy lepsz 55-re, hogy csak a class kuldiket csinalod, es a 12x XP-vel kompenzalod a kihagyott egyeb random bolygos kuldiket, es heroickokat (flashpointokat nem erdemes kihagyni). Lenyegeben igy a szintezes 55-re egy gyors interaktiv film, de ezuttal csak a class sztorival ugy, hogy nem esel ki a sztori lenduletebol azzal, hogy egy oraig kajtatsz heroic csapat utan, vagy random bajba jutott NPC-nek szedsz ossze husz alkatreszt a terkep masik vegebol. Bar a bolygok ativelo szalat szerintem ajanlatos megcsinalni a sztorik miatt (illetve, mert kovetik helyszinben is a class storyt), de akar azok is kihagyhatoak, ha nagyon siet az ember.
Viszont, a credit az marad a standard, ahogy sok jo gear is kiesik menet kozben, amelyek esetleg a heroic cuccokbol esnek. Az egyeb kuldetesekben szerezheto companion pontok es light/dark pontokrol nem is beszelve, sot a class storyt kovetve a szakmat huzni sem egyszeru. Persze, ha dugig van a legacy bank alapanyaggal, es/vagy giftekkel es/vagy penzzel, akkor nem gond egyik szintentartasa sem. De "hatter" nelkul kesobb lesz meg mit bepotolnia 55-os szinten annak, aki most kihasznalja ezt a boostot :) Valamit, valamiert.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.07. 11:42:44 -
oz #52839 Az XP boost arra kiválló, hogy megismerd a még nem játszott class sztorikat. Abszolút ezek a történetek adják a játék egyik csúcsát. Én is felhúztam 8 karaktert, csak hogy lássam a sztorikat, de egy idő után már csak class mission/fp/wz segítségével (kipihenve és boostolva persze), de így is lassú volt.
Továbbá arra is jó most, hogy hiretelen karaktert válts, ha unod a jelenlegi karaktered vagy másikkal játszanál inkább, de nincs energiád/időd felhúzni egy újat. Az új szintek miatt a gear nem számít, így könnyű karaktert váltani.
Még egy dologra jó nekem, mivel a 8 karatert úgy játszottam, hogy egyúttal kipróbáltam az összes advanced classt, így nincsenek tükör karaktereim, és annyi időm sincs, hogy több karaktert cuccoljak. Néha úgy adódik, hogy a másik oldalon esetleg kellene csinálni valamit, vagy adódna játéklehetőség, de hiába tudom átküldeni a a geart, ha nem ismerem az adott AC-t. Így lehet, hogy most csinálok egy tükör karaktert a fő karakterem számára, így mindkét oldalon megvan a lehetőség a játékra. -
Hja, megvettem, mert kesobb egy, el fogom felejteni, es ha akkor veszem, amikor a tobbiek, akkor meg tul lesz minden terhelve megint, ketto, december veszelyes idopont, jonnek az unnepek, es akkor mindig kiuriti a csalad a kasszat :)
Igen, csak a class cimszo alatti sztorikra ad bonuszt. Bolygo, insta, pvp, urcsata, stb kuldetesekre nem. Sot, meg a Companion kvesztekre sem.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.06. 23:30:57 -
Gudott #52837 Amikortól megveted a kieget - december elsejéig.
Szóval akár már mától is, ha jól vettem ki Frednek már megvan.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.06. 23:12:53 -
Kazagor #52836 Mikortól él a 12x XP boost? Nov 2.-dec 2.? -
Gudott #52835 Elvileg csak Class questekre és Makeb-re adja a bonuszt, a bolygó/frakció küldetésire , heroicra, bonus series-re nem. Ami még jó benne, hogy elvileg a skillek megtanulása nem kerül creditbe, még a speederé sem 
Viszont engem nem enged be az oldal, így előrendelni sem tudom, kérdés G2A-n és társain vajon felbukkan-e?
Én sem mondtam hogy fekete vagy fehér lenne, de kicsit furcsának tartom, főleg ha valaki pl 4 azonos oldali class-t csinál meg egymás után, ott tényleg emberkínzás egymás után csinálni az osztott questeket.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.06. 23:02:48 -
Najo, de magadbol indulsz ki. "Mivel neked mar van, igy masnak mar nem lehet ra szuksege" :D Azert ennyire nem fekete vagy feher a szituacio.
Most direkt megneztem az act3-as elso class kuldetest az agenttel - neki kapora jon, ha mar epp ezt huzom - 141 000 XP-t ad csak az odautazas :) A teljes szinthez 40 korul kell 300-350 k XP, vagy nagyjabol ennyi. Nem vedeni akarom a rendszert, de ha ugy szamolom, hogy kabe egy bolygon 4-5 fazisbol all egy class kveszt, akkor az igy kapott extra xpvel annyira nem fog tulnoni a bolygon, maximum a jatek legelejen. Persze, iszonyat mennyisegu xpt jelent - foleg a CC-s XP boost 1 oras faszsaggal kombinalva -, viszont aki csak a sztorit csinalja, heroic nelkul, az jar ezzel a legjobban. Aki heroicokat is letudja, es minden kuldetest megcsinal egy boylgon, akkor az lehet, hogy a vegen tenyleg nagyon elore fog szaladni. A kovetkezo hetekben kiderul, ugyis akartam egy Powertechet a Vanguard melle, azzal kiderul majd mennyi az annyi. -
Gudott #52833 Nekem ez egy kicsit ellentmondásos indok, van pl 5db 55-ösöm karakterem, de az exp miatt még egyet gyorsan fel akarok húzni 55-re? (jó ez még mindig kevésbé lehúzós mint direktben pénzt kérni az instant 55-as karakterért)
Revannal már régen vékony jégen vannak :ment a háborgás a Flashpointok miatt, meghalt-nem halt meg- hogy élte túl, stb két vele kapcsolatos quest lánc is csak birodalmi játékosoknak volt elérhető ( Kaas city- Revan cult, Nar Shadda- Infinite engine) és szerintem most sem egyértelmű a helyzet, több érdekes teória kering már, de én tutira veszem, hogy nem fog meghalni Revan, nem játsszák el megint azt amit a False Emperor-ral történt. -
Eloszor is, nem kotelezo a boost :) Masodszor, nem is tart orokke, hiszen csak par hetig ervenyes. Harmadszor, aki a "kieg" es a vele erkezo 3.0-as uj talent rendszer maitt fel akar huzni egy uj altot, de nincs ideje napi sok orat jatszani, az miert ne hasznaljon boostot?
Ezt az eltolas/halasztas vagymi dolgot nem igazan ertem, bar sosem kovettem a pontos idopontokat a megjelenesekkel kapcsolatban, mert ember tervez, isten vegez :) Viszont a Revan sztorival nagyon vekony jegre lepnek, ha elcseszik a KotOR orokeseget, akkor ott iszonyat nagy hiszti lesz, ide a rozsdas bokot... -
Plata #52831 Én pont a történet miatt játszom a játékkal,bár túl sokat nem értek angolul,de akkor is élvezem storyt. -
gunji #52830 Ahhoz nem is biztos, h kell ekkora boost. Egy sub a rested state-tel és egy sima xp-boosttal elvileg képes lehet arra, hogy csak a class storyn haladva ne nagyon maradjon le a szintekkel. Elvileg.
Jó pár hónapja két karakterrel is próbáltam így végig vinni a 2. fejezetet, mert kellettek a buffok, s a végére az egyikkel 38-as szinten csináltam a záró küldetést, a másikkal talán 41-42-őn. Aztán lehet, hogy épp dupla xp-s hétvége is volt, erre már nem emlékszek. -
Gudott #52829 De mi a fenének kell ekkor boolster, ha legacy xp-ről lenne szó akkor azt mondom még okés is, mert legacy 40 felett kis karival ha éppen altozik az ember akkor chapter 3-ig alig gyúlik legacy xp, na mindegy.
Viszont ez az eltolom pár héttel a bejelentést,d ek özben mégsem vagy egy "mediahack" volt vagy a dataminer nagyon betette nekik a kaput (elkezdték irtani az ilyen témájú fórumokat)
És itt ragadnám meg az alkalmat egy rövid közvélemény-kutatásra.
Lenne-e igény egy átfogó Revan posztra?
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.06. 22:14:37 -
65-70k xp egy lvl12-es sztori kvesztert :) Lenyegeben eleg a bolygokon csak a class sztorit csinalni a bolygo kuldijevel egyutt, es kesz is, sima ugy. Mondjuk az magara vessen, aki ezzel igy kihagyja a tobbi sztorit. Boostnak viszont tenyleg boost.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.06. 22:01:09 -
Plata #52827 Valahogy majd csak megoldom.
Az agentem hajójára láthatatlanul mentem fel,erre az összes companionom a hajón láthatatlan lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gudott #52826 Expansion: Hivatalos bejelntés - Shadow of Revan rövid összefoglaló az swtor.hu-n
Amint lesz egy kis plusz időm részletesebben is átrágom magam az új infókon, Disciplines rendszer, stb
A lényeg 2 új bolygó jön a részleteket olvassátok el az oldalon
-
gunji #52825 Mehehe.
12-szeres xp-boost, de csak a class storyra, csak lvl 55 alatt és csak december elsejéig
Egy óra játék után az ember átlépi a 7 szintnyi különbséget, így a boostert a hajára is kenheti
.
Én valami hasonlót vártam volna, mint a Huttnál volt, pl. az előfizetők fél/háromnegyed áron vehetik meg. Az meg, hogy ezt se lehet CC-ért megvenni (akár drágábban is, mint rl pénzért) jól mutatja, hogy mekkora balf*szok ülnek EA/BW-éknél. A CC forrását akár meg is lehet kötni, hogy ne az előfizetésért járó CC-t költse el az ember erre.
Egyelőre kihagyom, addig biztosan, amíg a 'bünti' le nem telik.
-
Koszi az infot. Holnap lesz mit olvasni melo kozben.
Ideje keresni valami ismerost a kozelben, aki segit neked, mert 20 dodoert most megkapod hozza a Hutt kieget is, nem csak az ujat.