oz#52839
Az XP boost arra kiválló, hogy megismerd a még nem játszott class sztorikat. Abszolút ezek a történetek adják a játék egyik csúcsát. Én is felhúztam 8 karaktert, csak hogy lássam a sztorikat, de egy idő után már csak class mission/fp/wz segítségével (kipihenve és boostolva persze), de így is lassú volt.
Továbbá arra is jó most, hogy hiretelen karaktert válts, ha unod a jelenlegi karaktered vagy másikkal játszanál inkább, de nincs energiád/időd felhúzni egy újat. Az új szintek miatt a gear nem számít, így könnyű karaktert váltani.
Még egy dologra jó nekem, mivel a 8 karatert úgy játszottam, hogy egyúttal kipróbáltam az összes advanced classt, így nincsenek tükör karaktereim, és annyi időm sincs, hogy több karaktert cuccoljak. Néha úgy adódik, hogy a másik oldalon esetleg kellene csinálni valamit, vagy adódna játéklehetőség, de hiába tudom átküldeni a a geart, ha nem ismerem az adott AC-t. Így lehet, hogy most csinálok egy tükör karaktert a fő karakterem számára, így mindkét oldalon megvan a lehetőség a játékra.