Csak kiábrándítóan parasztvakításnak éreztem és érzem most is. Egy időlimithez kötött 'ajándék', ami első pillantásra lehet, hogy szép és jó, de ha belegondol az ember, akkor talán mégse. A 12x fejlődésnek vannak hátrányai is, túl hamar eléri az ember a hat szintnyi különbséget, ami után csak 72 xp-t kap (akkor miért jó a boost?). A gyorsabb fejlődéssel gyakrabban kell geart cserélni, amit a kevesebb credit és commendation bevételből nehezebb finanszírozni.
Örülök, ha örültök, s ki tudjátok használni. Magam is szívesen kipróbálnám, hiszen van öt 13-44 szint közötti karakterem, de nem tudom. Részben azért, mert jelenleg egy másik MMO jobban izgat egy héttel az új nagy contentpack-juk érkezése előtt, de főképp az előfizetési problémák miatt. Én is nagyon örülök az itteni új contentnek, főleg a két új bolygónak, s ha odafenn is úgy döntenek, akkor meg is szeretném venni, de erre december közepénél előbb nem tud sor kerülni, még ha akarnám, akkor se.
Nem értem, miért baj, ha valaki leírja, hogy ő szerinte vagy mások szerint miben lehetne javítani a játékon. Az más kérdés, hogy én mennyire kedvelem vagy sem a céget, a játék nem erről szól. A játék egy kőkemény üzlet: az én pénzemért ők szolgáltatnak valamit, amivel/amiben én jól érzem magam. De a pénzemért el is várom, hogy betartsák a saját maguk által vállalt szabályokat (lásd amikor a játék vásárlásáért járó 500 CC-ét elfelejtették átutalni, a reklamációt meg elutasították).
Lehet kedvelni a játékot, s lehet utálni. Én kedvelem, s ha megadatik, akkor még sokat is szeretnék vele játszani. De látom a hibáit is, ami felett nekem, mint (nagyjából) szakmabelinek nehéz szemet hunyni.
Nem szerettem volna senkit megbántani, s ez így is marad. Ezért itt és most én befejeztem. Vége.