• PiszkosFred
    A strongholdhoz/hazhoz kapcsolodo tutorial soran kapsz vagy 10 darabot, amelyet barhova lerakhatsz es hasznalhatsz. Kezdetben akkora tarhelyet kapsz, mint a sima bankod alapbol, de lehet boviteni ezt is CC-ert vagy creditert.

Nalam belekerult minden karakter, minden alapanyaga, ugy, hogy csak maximum 2 stacket (2x99) tartottam meg mindenbol - nos 4 tab nekem nem lett eleg, ma vettem meg az otodiket, hogy legyen helyem :) Viszont, egyelore barmelyik karakter, barmelyik oldalrol instant tud gyartani, nincs hiany semmibol sem, nem kell oda-vissza logolni, levelezni, fejben tartani, hogy kinek mi es mennyi van, stb. (itt ugye nincs bagnon addon...) Max a craft segedanyagokat kell potolgatni, mert gyorsan fogynak (flux vagymi meg ilyenek).

Kovetkezo tabon is gondolkozok, oda meg menne a boe eladasra vagy altoknak, ismerosoknek felajanlott ertekesebb cuccok, receptek, missziok, stb. Az ember hamar megszokja a "jot", es aztan rajon, hogy hipp-hopp elment egy rakas millio credit, vagy 3000-4000 CC csak a legacy bank bovitesere :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.09. 00:32:13