• PiszkosFred
    Jogodban all annak erezni :) Nem is igazan mondta senki sem, hogy nincs, vagy ne erezd igy. Sot, nem is vagy ezzel egyedul, eleg csak a kommenteket olvasgatni itt-ott. Emiatt kar benyomni a durcat. Foelg, hogy szorol szora ugyanazt irtuk mindannyian, ami az elonyet es a hatranyat erinti.

En azt tudom, hogy reszemrol orulok a boost lehetosegnek es kihasznalom ezt az elonyt, ha mar igy alakult. A jatekot szeretem, nagyon jol szorakozok vele a premier ota, es idorol idore visszaterek ide, amikor megunom a fantasy kornyezetben jatszodo mmokat. Most is ujra elkezdtem jatszani vele szeptember korul, rakoltottem egy rahedli penzt (nagy zsivanysag ez a CC market, sub ide vagy oda, ugy viszi a penzt, mint a huzat) es jelenleg elvezem a kis gonosz, de a Birodalomhoz hu agent nenim kalandjait. Mivel tervezem, hogy a Red Eclipsen is felhuzok egy BH-t, csak msot tankot, ezert kifejezetten orulok annak, hogy par het mulva, ha belekezdek, nem kell ujra vegigcsinalnom a kuldeteseket a bolygokon, hanem eleg csak a sztorira fokuszalnom. En ebben latom az ertlemet az egesznek, ezert is orulok neki. Aztan majd megint lepihen az accountom, es megyek vissza kardokkal, pajzsokkal hadonaszni az orkok, emberek, elfek, stb-k koze.

Ez a "hogyan, mivel kellene javitani a jatekon" vagy "mi hianyzik a jatekbol" dolog nagyon sziven utott, latom. Nem az a baj, hogy leirtad, hiszen ezek tenyek, amit leirtal azt szinte mindenki ugy latja. Azert irtam, hogy ezt msot hagyjuk, mert a kerdes nem erre vonatkozott. :) A pref/f2p-nek adando kedvezmenyekrol volt szo, nem a jatek hibairol. Az egesz jatek el lett baszva mar ott, hogy olyan motor kerult ala, amely motor minden, csak epp nem alkalmas mmo-ra... A tobbit meg felsorolni - hat nem lenne eleg az egesz nap ra. Ezert kell legalabb arra a keves jo es szorakoztato dologra fokuszalni, ami viszont egyedi es a maga nemeben kivalo megoldas az mmo-k kozott. De hat tudjuk, felmelegitve csak a toltottkaposzta jo, felesleges ujra nekiesni a jateknak, ez mar ilyen lett, ilyen is marad...

Szoval nem ertem, senki sem bantott meg senkit sem. Csak maskent allunk hozza, maskent latjuk a dolgot, valoszinuleg mas a celunk es a terveink is a jatekban/jatekkal.