60893
-
arcosharcos #2620 Hivatalosan megerősítették,hogy a SWTOR tesztelése junius 25 elindult.A béta több fázisra lesz osztva,ezért eleinte csak kevés számú észak-amerikai kap meghívót majd később bővítik ezt a kört egyre több csoport bevonásával.
Pontos dátum nincs,hogy mikor kezdik el dobálni a béta kulcsokat.Idén muszáj lesz nekik elkezdeni ha nem akarják,hogy a megjelenés eltolódjon
uborkaszezonra. -
Szerintem ez az 1 milliós kérdés amire mindenki kíváncsi! -
Sziasztok. Jelentkeztem beta teszternek és az lenne a kérdésem hogy mikor fog kezdődni a teszt időszak? -
Mi egy kicsit jobban tudjuk mint te, úgyhogy húzd meg magad
-
Bhalage #2616 everquestet is toltam ? -
Mar elnezest, de masokat nevezel retardaltnak, mikor kepes voltal aionban ugyanazt csinalni 2009-ben, mint amit az everquestben lehetett 1999-ben... (grind, grind es grind) -
arcosharcos #2614 Smugglerek
örülhetnek,még több infót kaptunk a csempészről de én már az Agentet akarom!
és több Empire frissítést is!
-
Mai update az advanced classes systemről -
Bhalage #2612 igen, de a mai playerek donto tobbsegenek a gyorsan vagy azonnal kell minden fejlodes stilus kell, ezt toljak az arcukba.
egy sandboxban meg van jarkalas, utazas felfedezes, lehetnek benne akkora questek és annyira összetettek (lol) amilyen a mai atlag retardalt mmo gyerek keptelen megerteni-vegigcsinalni-kivarni.
szal retegjatek lenne amirol beszelsz. abbol meg nem sok a della -
azért a 2 frakció mellé bőven be lehetne suvasztani még mást is. -
Nem feltétlenül erről a játékról beszéltem. A Star Wars világot eleve 2 frakciós ratyiságra teremtették. -
FFA pvp tönkretenné a játékot -
Tomy Lee #2608 Hát reméljük itt nem a quest+párbeszéd fogja jelenteni a tartalmat(mert állítólag ezekből lesz bőven).
A craft rendszer + pvp system legyen kivánlóan megcsinálva legyen hatalmas max lvl instance ami k...a nehéz a minigame már jó ötletnek tartom.
Hírek infók vannak már de én egyenlőre nem hiszek bennük ettől függetlenül amiket látok tetszik Tor-al kapcsolatban de semmi nagy egetrengető újdonság?:/
-
Én meg úgy gondolom, hogy el kellene már felejteni ezeket a questkedős módszereket. Ezek a szedj össze 10 disznófejet meg nyúllábat küldetések a singleplayer játékokból maradtak vissza.
Sajnos ezt nem változtathatják meg olyan játékokban amitől azt várják, hogy aranytojást tojó tyúk legyen. A populárisabb játékokban fogni kell a felhasználó kezét a küldetések alatt, különben gondolkodnia kellene és az már túl kényelmetlen.
Pedig egy sandbox mmo, ffa pvp-vel és egy hatalmas élő világgal tökéletes lenne. Minden más már csak a játékosokon és a fantáziájukon múlna. Ha beválik sokkal tartósabb lenne mint bármi más, mert nem lesz az, hogy a játékosok elkezdenek vergődni "jajnincscontentet" kiabálva.
-
"akkor már csak egy jó kis pvp kellene" + jó craft rendszer , klassz world eventek , részegedés krimóban , szexy twilek rabszolgacsajok... najó abbahagyom :D -
Láttam, amit láttam
-
Jó lenne az Aion ha nem egy koreai grindfest lenne:( nekem ilyen szempontból nagy csalódás volt. Grafika szép táj is jól ki van találva csak nevetséges ,hogy az elit mobok püfölésével jobban lehet fejlődni mint a dögunalmas gyűjts 100 "almát" ölj meg 20 mobot stb-vel nem véletlenül esett vissza az előfizetők száma kb 6 hónap alatt fél millányit. Remélem questelés terén a TOR mindenképpen előrelépés lesz a többi mmohoz képest.Márpedig ha beváltják amit ígértek akkor már csak egy jó kis pvp kellene és garantált a siker. -
-
Bhalage #2602 malavnak fogalma nincs milyen az aion, korabbi mondasibol arra kovetkeztetek, hogy valami kurva nagy kavar van a fejeben, mert az aion abszolu nem ratyibb mint barmelyik mas jatek, viszont kurva jol nez ki : ) es (nekem) elmeny a jatek. -
-
Huh, most malav meg fog utáni téged. :( -
Tomy Lee #2599 De én is ám!Semmi más értelmes nincsen.
Blood for Blood!!:) -
Bhalage #2598 ja és nemrég lett 2.0, uj kieg szeru, ami 50-rol 55re emelte a szintet, új skillek, cuccok, helyek 1.8giga volt peccs : ) -
Bhalage #2597 sztem az aion kurva jó lett, ha kicsit jobban belemerül az ember akkor nagoyn hangulatos a combat és a craft is. a grafika, pancelok miegymas sztem a legjobb osszes jatek kozul. ezzel tolom TORig : ) -
AoC-nál arra próbáltam célozni hogy a rengeteg ráfordított pénzből milyen "minőséget" produkáltak a megjelenésre.
Gyakorlatilag az összes mmo-t rendbe lehet rakni mint ahogy ez soknál meg is történt. Az más kérdés hogy a felhasználók huzamosabb időre visszatérnek e vagy sem. -
AOC kb a kezdő részen volt jó onnantól meg volt ,hogy hang sem volt az npcknek .. Alapvető dolgok hiányoztak .. -
AoC egy nagyszerű játék. A komoly mélyrepülés után újra elkezdett emelkedni az előfizetők száma. Személyes véleményem az ,hogy az AoCban van a legjobb harcrendszer. A WHO lehet ,hogy nagyot bukott de a játék hibái ellenére talán az egyetlen ahova visszamennék.
Mindkét játék hibái egyértelműek és a TORnak fel van adva a lecke manapság már az emberek nem várják meg ,hogy bugmentes legyen félév év múlva a játék (mint anno a wownál). Tehát már induláskor biztosítani kell a zökkenőmentes játékélményt csak ne úgy mint ahogyan Aionba mert nincs sok kedvem sorban állni :) -
van ellenpélda is pl UO,EQ,EQ2 ,EVE
ja bocs ezek a nagy öregek. :)
az mondjuk más tészta hogy a cégek mennyire - nem - tudnak gazdálkodni a pénzükkel és mire basznak ki dollár milllókat ás ebből milyen eredményt produkálnak ( legjobb elrettentő példa AoC ).
szerintem a probléma alapvetően ott van hogy a vízfejű öltönyös réteg képtelen egy mmo project reális előfizetői bázisát helyesen belőni.
így aztán nem csoda hogy idővel előjönnek a pénzügyi gondok. -
arcosharcos #2592 Amikor a WHO tábora egy éven belül 300,000.előfizetőre csökkent akkor az EA közölte,hogy 640,000.dolláros veszteséggel(!)zárták azt az évet.
Az AoC nem is olyan régen 100,000.előfizetőnél közölte,hogy egy negyedév alatt 22,8 millió dolláros veszteséget(!)könyveltek el.info
Matematikailag 300,000.játékos bázisnál évi kb százmillió HUF-ot kaszálnak és simán meg kéne érni.Tapasztalat viszont azt mutatja,hogy pár százezres előfizetőnél elkezdenek sírni,szervereket összevonni-bezárni,cégnél leépítések,játék fejlesztés meg alig...
Intő példák:) Shadowbane MMO végleg vége, All Points Bulletin MMO game over, Exteel MMO szerver végleg lekapcs, Hellgate London MMO - bye-bye amcsi szerverek, Matrix Online MMO - szervereknek no future Tabula Rasa MMO vége a dalnak
És továbbra is fönntartom,hogy akármelyik MMO félmillió előfizető alatt,lehúzhatják magukat.Ez még persze nem feltétlenül jelenti,hogy vége csak ennél a számnál már nem túl biztató kilátás az eddigi tapasztalatok alapján. -
WODO engem is mozgat, meg a secret wordre is kíváncsi vagyok, hogy mivel rukkol elő a funcom... :) -
".Kb félmillió előfizető alatt egy MMO-nak nincs jövője "
azért ez egy kicsit túlzás. -
arcosharcos #2589 Új MMO,még újabb,legújabb...Nem tudom,hogy ehhez a rengeteg megjelenő MMO-hoz honnan fognak szerezni megfelelő számú előfizetői tábort.
MMO egyre több van de játékos is kellene ezekhez.Kb félmillió előfizető alatt egy MMO-nak nincs jövője de ha mégis fenntartják ez alatt is,a játék további fejlesztésére mindenképp rányomja a bélyegét.
Nálam erős szűrés után 4 esélyes van a közeljövőben.TOR,Secret World,Warhammer40K,World of Darkness.Ezek közül csak egyet fogok ezerrel kockulva tolni(már tom melyik lesz az) és egyet csak hobbi szinten néha(az még akármelyik is lehet felsoroltak közül). -
Blizzard új mmoja lehet sandbox lesz igaz még semmi info nincs róla de már nagy csöndben megy a fejlesztés ki tudja mennyi ideje -
Szerintem az is problema, hogy egy igazi sandbox rpg-hez olyan kiterjedt vilag kellene, bonyolult kapcsolatok, reputacio, valtozo vilag, stb., hogy a mai technikaval csak nehez megoldhato, vagy ha meg is oldhato, nincs olyan fejleszto aki milliokat olne bele, majd jatszannak vele ketezren. Sajna :( -
egyelőre jegelték , nincs befektető pedig kerestek égen földön . :(
most iphone/ipad-ra fejlesztenek játékokat így talán bejön némi kess. -
Mi van a Reneszánsszal? -
Az a a baj hogy az utóbbi időben megjelent 2 ígéretes sandbox is befuccsolt ( Darkfall-t mondjuk el is somták , Mortal még jó lenne csak nagyon kevés a lé rá ). Ezen kívül van még az EVE mint értelmes alternatíva aztán kb ennyi. Ja nme bocs ott van még a WURM ami nagyon jó lenne ha nem fosjava-n futna és nem lenne annyira ocsmány. :(
brühühü na heti sírás megvolt. :D -
Ezt hivjak sandboxnak, ami manapsag nem meno. Kell a 200 pixeles ragyogo, ugralo nyil, ami questrol questre vezet, es az a legjobb, ha nem kell gondolkodni jatek kozben. -
Bandras DaSilva #2582 Nekem egyelőre felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Szépek a videók meg jók is, csak van egy olyan parám, hogy gyakorlatilag egy koop módban játszható bioware játékot kapunk igazi MMO helyett.
Jó, az ha van történet, meg a Bioware mindig is nagyon ügyelt a jó sztorira, de azt sem szeretném ha nagyon történetfüggő lenne a dolog.
Én a mostani mmokban a szabadságot hiányolom, nem csak keretet, alapot adnak az egészhez, hanem eléggé meghatározzák, hogy mit csinálhatsz. Számomra még mindig a régi swg szabadsága az etalon. Nem szeretnék egy történetbe kényszerítve lenni (még akkor sem, ha az történetesen jó) mert az lekorláoz.
Ha ezt sikerül jól megoldaniuk, és nagy szabadságot adnak akkor klassz lesz a dolog, ha egy ilyen koop mas effect 2 szerűvé válik akkor az nagyon gáz lesz.
Mindezek ellenére azért várom nagyon, mert szeretnék már megint egy SW környezetben játszódó MM?O-val játszani. -
arcosharcos #2581 #2578:
így van
------------------------------------------------------------------------
#2577:Jaja,nem kicsit van kidolgozva a SW története,történelme.Gerjedek rá.Tudom,hogy ez beteges de jobb mintha mexikói szappanoperát néznék:))
Több főként ázsiai MMO-ban is ezt hiányoltam.Kaptunk csomó cuccot meg instát de nulla történet,semmi háttér story.Mikor instában vók engem is csak az érdekel,hogy dobja ki boss cuccot de azért egy történetileg részletesen kidolgozott világ nagyobb játékélmény a hangulata miatt.
#2576:Több ezer év SW történelmét tárták eddig elénk.A TOR,3500 évvel Vader előtt játszódik.
Akkortájt a legtöbbeknek az a szó,hogy Sith,semmit nem mond.Mégis akkor létezett a SW történelem legerősebb Sith birodalma.Előbukkannak a mély űrből és megtámadják a köztársaságot amelyet a Jedik védenek(!) nem pedig irányítják,mert azt a szenátus,szenátorok,küldöttek teszik.
A Jedik megakarják őrizni a békét,létrejön egy törékeny tűzszüneti megállapodás de nem tart sokáig.Mikor mi belépünk a játékba karinkkal
akkor a tűzszünet után vagyunk és olyan események következnek(lásd cinema trailerek)amely totális háborúba visz.
Szerintem jó választás volt ezt a korszakot feldolgozni.A SW történelem TOR korszakában a legerősebb a Sith Birodalom,ekkor a nyilt konfrontációt is megengedhetik.A filmes időszakra inkább a manipulálás,cselszövés,ármánykodás a jellemző mint sem a totális háború