arcosharcos#2581#2578: így van
------------------------------------------------------------------------ #2577:Jaja,nem kicsit van kidolgozva a SW története,történelme.Gerjedek rá.Tudom,hogy ez beteges de jobb mintha mexikói szappanoperát néznék:))
------------------------------------------------------------------------
Több főként ázsiai MMO-ban is ezt hiányoltam.Kaptunk csomó cuccot meg instát de nulla történet,semmi háttér story.Mikor instában vók engem is csak az érdekel,hogy dobja ki boss cuccot de azért egy történetileg részletesen kidolgozott világ nagyobb játékélmény a hangulata miatt.
------------------------------------------------------------------------ #2576:Több ezer év SW történelmét tárták eddig elénk.A TOR,3500 évvel Vader előtt játszódik.
Akkortájt a legtöbbeknek az a szó,hogy Sith,semmit nem mond.Mégis akkor létezett a SW történelem legerősebb Sith birodalma.Előbukkannak a mély űrből és megtámadják a köztársaságot amelyet a Jedik védenek(!) nem pedig irányítják,mert azt a szenátus,szenátorok,küldöttek teszik.
A Jedik megakarják őrizni a békét,létrejön egy törékeny tűzszüneti megállapodás de nem tart sokáig.Mikor mi belépünk a játékba karinkkal
akkor a tűzszünet után vagyunk és olyan események következnek(lásd cinema trailerek)amely totális háborúba visz.
Szerintem jó választás volt ezt a korszakot feldolgozni.A SW történelem TOR korszakában a legerősebb a Sith Birodalom,ekkor a nyilt konfrontációt is megengedhetik.A filmes időszakra inkább a manipulálás,cselszövés,ármánykodás a jellemző mint sem a totális háború