59456
banner
  • Gerob
    Willi Betzről meg nem tudok semmit sem
  • Gerob
    merci, vagy valaki, vélemény????
  • Gerob
    Arról meg nem tehetünk, hogy a szlovákoknál kisebb az adó, olcsóbb az üzemanyag, és eltudják vállalni a mi fuvarjainkat is kevesebb pénzért (a kevesebb kiadás miatt), és ezt meg is tehetik, mert az EU ezt engedélyezi.
  • Gerob
    Nah figyeljetek!

Minden probléma az államra, a költségvetésre, a TB-re, a nyugdíjra, a cigányokra, munkanélküliségre vezethető vissza. Meg persze az államháztartási hiányra is.
    Az a baj, hogy ennek az országnak keggyetlenül sok pénzre van szüksége. A költségvetés kiadásait fedezni, nyugdíjakat kifeizetni, segélyeket, minden ilyen TB-s dolgot fizetni, ehhez sok-sok pénzre van szükség. És ezt miből tudja előteremteni?? ADÓkból, és VÁMokból és ILLETÉKEKből. Ugye az adó a legbiztosabb forrása, mert az mindenhol jelen van. A vámok köre már csökkenik, mert megszűnt az EU fele a vámhatár és egy csomó terméket onnan importáltak. Az illetékek meg vannak (okmányirodai illeték, öröklés során fizetendő illeték, stb.), de nem olyan nagy volumenű, mint az adó. Az állam ezekre a bevételekre rá van szorulva, mert nincs már vagyona, nincs honnan kapjon nyereséget, profitot, osztalékot, stb-t. A rendszerváltás után ugye nagyon sokmindent keggyetlen kispénzekért privatizáltak, adták el az állami tulajdont. Ezzel veszített egy csomó suskát (persze nem tutkó, hogy ezek nyereségesek lettek volna).
    Akkor van olyan dolgok, amikhez törvényi köti őket, pl.: autópályák kiépítése.
    Nahmost a benzinnel a legkönnyebb variálni, mert ebben az országban sok-sok kocsi közlekedik, kell neki a benya és az tuti bevételi forrás. Ennyire egyszerű a dolog. És ez párttól független (sajnos).
  • MBActros1848
    Rendben! :)
  • Gerob
    Nah srácok megjöttem, elkezdem osztani az észt.
  • CB Dávid 18
  • MBActros1848
    Ha tudsz egy olyan dolgot mondani amit az eu tett tönkre akkor igazat adok neked tesókám :)!
  • MBActros1848
    Mert te olyan helyen élsz, dolgozol ? Az a baj hogy nem az eu rongálja itt a dolgokat hanem azok az emberek akik fenn ülnnek a parlamentbe és csak a saját érdekeiket, gyarapodásukat nézik.
  • rinyavas
    Más
    A Willi Betz-ről tud valaki valamit mert lehet, hogy ideis elmegyem ha felvesznek autós részre???!!!
  • rinyavas
    Igen igazad van de nem ál ki magáért!
    De ha te meg kifeküdnél az útra csak hülyének néznek akkor ha már ha 2-3 feküdnénk az út közepén akkor már érne valamit és ilyen a sztrájk is ha csak egy két kamionos akarja akkor nincs változás, de teis ezt mondtad!! :) :)
  • RaST
    Én nem 1 év alatt vártam a fordulópontot. De te nem olyan helyen dolgozol, nem olyan helyen élsz, amiben meglátod, az EU " rongálását "
  • MBActros1848
    De az meg álljon ki magáért. Én nem feküdhetek ki helyette az ut közepére mert hogy én tiltakozni akarok.
    Ja és még Rastnak üzenem hogy ne egy nap alatt várd a csodát. Ha 5 év múlva is ezek az állopotok uralkodnak akkor majd azt mondom hogy igen tesókám neked volt igazad ekkor és ekkor bocsáss meg hogy nem adtam neked igazat.
  • rinyavas
  • rinyavas
    Akkor a lehendő kolegának rgy szép daf!!!

• rinyavas
    Igen igazad van de a kis válalkozó magának fizeti a gázolaJat?
  • rinyavas
    ?

• MBActros1848
    Csak azt ne felejtsd már el hogy nem a sofőr problémája a drága gázolaj hanem a cégé aminél dolgozik. Másik meg az hogy magyarország politikusainak és nagy kutyáit már rég falhoz állítottam voln és jól fejbe löttem volna őket. Az a ki...ot hatalom éhség az emberek agyára megy és ezért eltiporják az egyszerű embereket. Holott ők is olyan kis sz@ros porszemek mint mi.
  • rinyavas
  • MBActros1848
    Az unió szidását nagyon gyorsan fejezd be. Sajnos az eu se tud semmit tenni az ellen a rabló gazdálkodás ellen ami az országban folyik. Ja és ne 1 év alatt várd már a csodát. Te is jártál már kint szerinted az eu-s országokban olyan szarul élnek. Nagyfiú vagy már gondolom nem nekem kell kiokitanom téged.
  • rinyavas
    Igazad van!
    Lehet, hogy már kérdeztem, hogy azt a mondást ismeritek, hogy (A kamion hozta)?
    Ezt csak azért mert tényleg és becsületesen minden kamionos megálna nemkell olyan nagy mint a gazdáká, hogy lezárjuk az utakat elég egy sima parkolóba vonulással is lehetne nagy sikert elérni hiszen ha a kamionok nem mennének akkor a TESCO-ból 2nap alatt vagy talán 3 "kizabálnánk magunkat" mert ugy-e a kaja az kell és ugyis leviszik a gázolaly árát ha már éhezik a nép, nem????!
    De az a baj amit te is mondtál, hogy gyávák az emberek mert Pl.: ha húst visz akkor azzal nem lehet olyan sokáig sztrájkolni mert a fejére rohad és akkor a 200.000ft-os árut ki kell fizetnie és inkabb megy drága gázolalyal mint, hogy kiáljon magáért a sofőr, Nem??????????
    Ha nem így van akkor cáfoljatok meg nyugodtan!!!?????
  • Gerob
    Nah majd 10 után jövök, csáááá
  • Gerob
    Rast te meg felejtsd el ezt a szaros C1-et felesleges pénz kidobás, mindkettőt 18 éves korodban teheted le, akkor minek elkúrni egy valag pénzt???????
  • Gerob
    Kamionosnak meg ha el akarsz menni, akkor egy fél vagyonnal kell hirtelen rendelkezned.
  • Gerob
    Rast az üzemanyag emelekdeése nem az EU-tól függ. A fuvarozók iithon bazze sztem nyuszik, nem merenk kiállni magukért. MKFE? Fuvosz, Nehgosz meg a többi ilyen szervezet szerinted elért már valamit?? Azon kívül, hogy mindig összeül 1-2 fejesük és elcseverésznek egymással???

Ebben az országban bazze határozott fellépés kell, minimum olyan, mint amit a gazdák is csináltak!!!!!!!! Amennyi ÁFA-t kelle fizetni, meg minden Isten f*szát járulékok címén, nevetséges, a magyar a mamlasz, hogy eltűri az ilyet, de amíg csinál a politika 1-2 "elterelő hadműveltet" addig a többség azt veszi észre, és aki kitartana ellene, azok meg kevesen vannak. Szerintetek miért húznak ki az országból például a dokik???? Mert megunták az éhbérér melózást, és nyugodt körülmények között akarnak élni-dolgozni, ahol megbecsülik őket.
  • CB Dávid 18
    oké
  • Gerob
    Én meg a főnököt leszek!!!!
  • Gerob
    Spanyolban: IVECO EuroStar 440/43
    Olaszban: IVECO EuroTech 440/42
    Németben: SCANIA 113 360 (ez tandemos volt, hálófülkével a tetején).
  • RaST
    Emelkedett 6 HUF-tal a gázolaj. Mi lesz még ? Ezek meg nem képesek sztrájkolni. Igy megölik az országunkat. Mocskos Únió. Ez kellett nekünk ..
  • MBActros1848
    Ja azt tudom hogy PÁV már nem kell mindenkinek. Már fatertnak se kell, pontosabban még egyszer el kell mennnie utánna már nem.
  • RaST
    Egyébként nekem néha nagyon is elmegy a kedvem ettől a kamionos dologtól .. Akárhogy is nézzük pedig ezt fogom csinálni ..
  • rinyavas

Sztem malydne mindenki így van vele!
  • CB Dávid 18
    még nem tudom csak aszt hogy kamionozi szeretnék
  • rinyavas
    Miért teis nehéz gép hurcólászó akarsz lenni?
  • CB Dávid 18
    kollégák leszünk
  • rinyavas
    Lehet! :) az jó lenne!!! :)
  • MBActros1848
    Rinyavas lehet hogy öreg napjaidra kollégák leszünk :), mert én is valami nehézgépes céghez szeretnék eljutni. Egy hatalmas nagy 8x4-es nyergessel dolgozni.
  • RaST
    Ezek szerint eddig sem volt, csak szedték a pénzt valami hülyeségre, amit úgy hivtak, hogy PÁV
  • CB Dávid 18
    igen
  • RaST
    Az E kategória már a múlté..

Megspékelték C1E és CE ketegóriává.