3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#580 lövesem sincs. csak azt tudom mondani aamit lejjeb olvashatsz -
#579 [IMG][/IMG]
talán így jó -
Mi a francért teszi ezt, be se indul! -
#577 Van crackem de nem adok!
Ugye milyen szemét vagyok? -
nllaci #576 Sziasztok! naon sürgősen nem tud nekem vki adni egy oldalt ahonnan a Battlefront 2 höz van crack?? Cserébe adok kódot ha kell vkinek
-
#575 ezt én sem tudom -
engine #574 Szasztok,
hogy kell parancsokat adni?
Tudom, hogy lehet de hiába nyomok (alapértelmezett) f4-f12 semmi hatás.
Előre is thx. -
Haglee #573 Jah, minnyá próbálom -
rezo #572 Emberek, az mds-t mountoljátok úgy műkszik -
Haglee #571 Vkinek nincsen ötlete, hogy mi lehet a gubanc??? -
Haglee #570 Sajna még a tetejébe beteg is vok, szal nincs lan party vááá -
Haglee #569 Majd elkezd pörögni aza cd ikon és hülye error: Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details. -
#568 egy idő után lehet speciális emberrkével lenni. akkor meg kell nyomni az f1 et. minden pályán van jedi instant action módban. máshol nem minidig van. multiban is csak egy ember lehet speciális karakterrel egy csaoatban. -
Haglee #567 Hát elmehettek a ... -ba, nekem nem müxiköl, bemountoltam, telepítettem, elrejtettem a virtual driveokat és win2k kontabilitissá tettem és mosse megy... :( -
RBaly #566 Lehet nekem van ordenáré nagy mákom, de én jobb egérklikkeltem a Daemon Tools Systray ikonkán, ott EMULATION / SECUROM rákatt, ikon zöldre vált, játék fut :) -
#565 A daemon tools beveszi az mdf-et is mds nélkül -
#564 Be kell mountolni daemon tollsba a játékot. Fel kell telepíteni. Aztán az ikonra kattintva átállítod a kompatibilitását windows 2000re, aztán letöltesz egy olyan hogy SR7.Stop v1.0. Annak azt mondod hogy hide és nem zárod be. Közben futtatod a játékot. Láss csodát el fog indulni! És jó lenne ha nem kérdezgetnétek fölöslegesen.... levan írva olvassatok vissza!
-
#563 Áh, lejött, kipróbáltam és megy is kurva jól
Ati 9600 pro-val, 512 memóval lazán megy 1024-en alapbeállítással, rohadt jó grafikája van, efektekkel, egy csepp akadás nincs benne :)
Király a gém, a jedi is kurva jó, nagyon tetszik. -
#562 sztem ez a játék kb öt évvel le van maradva,mind multi,mind solo (érted)ban. Erre biza egy buznyákot nem költenék.Pedig nagy fan vok. Ez tiszta kabaré. -
spyghost #561 Hi! Nem tudna vki adni egy kodot wanadoohoz priviben? Megköszönném! -
#560 Remélem kifog jönni egy tört változat is :/ Addig várok, nagyon kéne pedig ez nekem :P -
#559 #498 olvasd!! -
#558 na b+ , hogy a faszomba kel elindítani ezt a szart?mert a mds fájlt nem lehet beolvasni vcdhie-dal nem műxik stb. Vki akinek normálisan elindult a játék írja már le hoy lehet elindítani -
#557 még nincs meg. a speciális karaktereket (Vader, Grievious, Darth Maul), hogy lehet előhozni? vagy alapból bent vannak? gondolom csak egy van belőlük. vagy multiban akár 5 Dart Vader is rohangál a pályákon?? -
DareHell #556 THX a helpet már megy tökkéletesen -
#555 mert a wanadoo-s kódom lejárt, letölteni nem tudtam, mert szarakodott a netem, és ezért kéne -
#554 http://wco.89.hu/ <--ehez az oldalhoz nem tudna valaki adni egy kódot? légyszííí!! -
CéZé #553 mdsakinek kell... -
totyi #552 csa!
lökjed a cimet privibe
-
#551 HELP!!!
HELP!!!!
#546 -
DareHell #550 Valaki tudna küldeni egy mds-fájlt (pl:msn-en keresztül),mert csak mdf-em van -
totyi #549 csa!
irjál msn cimet privibe -
#548 a második képen yoda olyan kicsi hogy elsüllyedt a vízben. persze végtelen ideig ott tud maradni... -
#547 Na akkor képek:
Mustafar
Luke x szárnyúja a dagobah bolygón:
Jedik:
darth maul
Vödör
Vödör öldököl
"GRÍVIUSZ"
-
#546 MIT CSINÁLJAK HOGY ELINDULJON????
Ezt már csináltam:-Anti-blaxx battlefrontii.exe win200 komp.(eredmény sikertelen)
-Virtual CD Hide battlefrontii.exe win2000 komp Hide all virtual drive(eredmény sikertelen)
HELP!!
HELP!!
-
#545 én már megcsináltam. nem felrobbantani kell, hanem meg kell védeni a jediktől . én is sokat szoptam vele de megcsináltam nagynehezen -
#544 Milyen védelem van rajta??? -
Lyan Kyj #543 Nem tud vki állando szervert indítani? JÓ lenne egy magyar szerver! -
kisstsabi #542 Jár már valaki a Jedi Templomban????Én elakadtam ott amikor 2 percem van rá hogy felrobbantsam a könyvespolcokat de egy idő után Defeat!!!!Aki megcsinálta az légyszi segítsen!!!! -
totyi #541 csa!
irtam privit