3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#621 #611 plz -
#620 figyeljetek!!! ha azt írja ki, amiben van link, akkor jobb egérgomb a daemonra, emulation-->all option ON. neke is kiírta, megcsináltam ezt, és működik -
#619 VÉGRE MŰXIK!!
-
Picador #618 co-op multi mód van benne? -
CéZé #617 #505
ha nem lenne ennyi fölös sírás, meg egy kis önállóság akkor meg lehetne találni mindenre a megoldást. -
#616 http://www.mb-lock.ch.vu/ a download alatt ott van -
#615 #505 -
#614 ÉN INKÁBB MEGVÁROM A TÖRTET!!
-
#613 én nekkem is a cimkéne ugy mind nekked ! hogy le tölthesem ! -
#612 honnan lehet leszedni sr7. stopot?? -
#611 Valaki aki ért is hozzá hozzon létre egy magyar szervert plz -
#610 nme tudnád adni a linket hogy honan tudnám le tölteni a ggogle nem találja ! -
#609 nemtom, töltsd le az sr7.stopot, azzal tuti megy! -
#608 na ez meg van
- kompatibilitás win2000-re
- a daemon toolsban jobb gomb emulation securom,
- v1.0 hide és jatsz
de ez nekkem nincs meg aztán ez a sr7.stoP ez is kell
vagy elég a V.HideCD ? -
GrimReaper78 #607 Sziasztok!
Egy gyors kérdés: co-op multi mód van benne? -
#606 #589 -es hozzászólás
(nézd meg) -
#605 jah bocs hülye vagyok !_ -
#604 bocs de mi ez a " #589 " ? -
#603 #589 -
#602 te hogy tudtad elindiani nálam ezt írja ki!!
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
nem tunál segiteni !
-
Lyan Kyj #601 ÚÚÚÚ!!! Nagyon bírom az űrcsatákat!!!! Eddig minden szerveren sikerült első helyen végeznem, igen nagy pontszámokkal a többiekhez képest...már csak be kell szerezni egy "dzsojsztikot" és én leszek az űr ura!!: -
#600 hi ne tudjátok hogy tudom elinditani a játékot !
mindet meg csináltam amit kellet !
és mégis ezt dobja ki !
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
nem tudtok segiteni ! -
DareHell #599 PFFF....
már megy.. először nem kelett bekapcsolni hozzá a hide-ot de most meg igen -
CéZé #598 újra pipálni kell :) -
DareHell #597 Első indítás után rögtön ment.
De restartoltam a gépet és most ez jön be:
Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
mdf és mds -sel se indult
-
#595 okok, csak elösször rámentem egyre ahol sokan voltak és invalid cd-keyt irt ki,de most megnéztem egy másiat és jó, lesz magyar szerver? valaki csinál? -
gtom #594 Nagyon fasza a játék. jobb mint az 1. és gyorsan is megy. -
#593 Valami okos emberre lenne szükségem, aki meg tudja mondani, hogy miként lehet ezt a játékot más nyelven játszani, mint angolul. -
#592 egyszerűen. nem kell hozzá semmi extra -
#591 multizni hogy lehet?(neten) -
kisstsabi #590 Ja kösz!! -
#589 kompatibilitás win2000-re a daemon toolsban jobb gomb emulation securom, aztán ez a sr7.stop v1.0 hide és jatsz! -
CéZé #588 egy kis kiegészítés ehhez: SR7.Stop v1.0.
nálam megy a registry buherával de kipróbáltam ezzel is, kapásból csonttá fagyott a gép. Megoldás: miután felraktad a játékot szedd ki a daemonból a képfájlt(Unmount all drives).ezután indítsad el a fent progit és ott Hide, de ne zárd be, most jöhet a daemonba a BFII.mds és igy már elindult ezzel is.
-
#587 válasz ment -
totyi #586 csa!
olvas privit -
#585 háát, nemtom -
#584 szerintem, mindent elolvastam, és be is állítottam és ezek után indításnál ezt írja ki!
sr7.stop beindítva oszt mégse jó! -
Platform: PC
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Akció
A Star Wars: Battlefront 2 értelemszerűen nem szakít az első részben lerakott alapokkal: továbbra is a csapatalapú multiplayer küzdelmekre koncentrál a játék. Finomítások persze lesznek: az első rész „foglald el X, Y és Z stratégiai pontokat, aztán tartsd őket, amíg bírod” szisztémáját egy jóval komplexebb, a korábbinál változatosabb lehetőségeket felvonultató, feladat-alapú rendszer váltja fel. Pályákból minimum tizenkettőre számíthatunk, ezek javarészt az Episode III alapján készültek, a többit pedig a klasszikus trilógia helyszíneiből ollózták össze a fejlesztő urak Az űrharcok szerelmeseinek jó hír, hogy ezúttal hatalmas űrcsatákat is vívhatunk a földi küzdelmek mellett, sőt, néhány misszió kombinálja a kettőt. Példa a hibrid kiszerelésre: osztagunk egy anyahajóról indul, aztán az űrben folytatja a harcot, végül pedig betámadja az ellenséges anyahajót, belülről zúzva szét annak pajzsait és reaktorát. A fenti újdonságokon felül egy új játszható karakterosztály is bekerül a kínálatba: a második részben jediként (is) belevethetjük magunkat a küzdelem sűrűjébe, ráadásul (állítólag) mindkét oldalon – azaz a sötét oldal is kivillantja a foga fehérjét. A jedik megjelenése nem csak szimpla fényszablyás vagdalkozást jelent majd, a fejlesztők jelenleg is a különféle erő-képességeket balanszírozzák, azaz bevethetünk (szinte) mindent, amit a filmekben láthattunk. Van még egy jó hírünk: növekszik a résztvevők száma, a multiplayer viadalokban ezúttal huszonnégyen (Playstation 2) vagy harmincketten (PC, Xbox) lyuggathatjuk ki egymás bőrét a színes lézersugarakkal (meg minden mással, ami éppen a kezünk ügyébe kerül).
A termék értékelése: 10 pont
Várható megjelenés: 2005.10.31.
Ár: 12 999 Ft
-
#582 #503
a modik nem fogadják el vmiért. pedig a cod2 topicban is volt jpg-s faq -
#581 CSINÁLJN VALAKI !fékjút!
f.a.q.