20430
-
Volt nekem egy jpg formátumban lévő térképem az X3 Univerzumról de ELTŰNT!!! 

Már régen átküldtem volna neked, mert azon bevan jelölve melyik szektor kinek a fennhatósága alatt áll, melyikben van kalózbázis shipyard, equipment dock... Ezért kérem, ha valakinek megvan linkelje már be pls...!
Köszike!
Egyébként az valószínűleg egy Khaak Scout volt és azt nemlehet elfoglalni. Keress elszigetelt hajót és nézd meg az infot ("I") róla és ott írja, melyik népé! Egyébként neked a pirate kell! Aztán nézd meg, hogy milyen osztályú! (pl.: M3,M4,M5) LEhetőleg veled azonos osztályúval kezdj ki, mert bár ellehet fogni nagyobbakat is, de könnyen pórul jár az ember! :) -
Ha a capture-olásról írtál akkor már régen rossz ha háromszögletű izét lila fénnyel akartál elfoglalni ugyanis azt nem lehet. :))
A Kha'ak, Xenon, Gonar, Terran shipeket elvileg nem lehet elfoglalni.
Legkönnyebben úgy tudsz foglalgatni ha egy kalóz szektorba elmész, ott mentesz és keresel magányos hajókat. Vagy ha van pár Universe Tradered akkor ha megtámadják őket jön egy Message hogy hol, már ugrasz is oda és leszeded őket.
Vagy vásárolj be sok sok advanced satelite-et rakd ki őket border (pirate sector közeli vagy olyan sectorban ahol van pirate base) sectorokban és bármelyik sectorban vagy universe mapon végig tudod nézni melyik szektorban van éppen kalózáradat. -
Kedves Kockás piton. Azér írok most neked, ....
Igyekeztem követni a cikkedet ami amaro X3 oldalán van, miszerint mennyek Ore Beltbe és várjak egy kalózra. Hát kalóz nem jött, csak egy háromszögletű izé lila fénnyel. A nevét elfelejtettem, na mindegy. Próbáltam levenni a pajzsát, de olyan gyönge volt szegény, hogy a hull is lement vagy a feléig, úgy látszik ebben nincs nagy gyakorlatom. na mindegy, megvártam amíg feltöltődik, és megint leszedtem a pajzsát, aztán megint előről, de kipurcant...
Röpködtem egy darabig, nem jött semmi, elegem lett, visszamentem küldetést csinálni... De természetesen amikor valami kalóz bázist kellene keresni valahogy nem bírtam a túlerővel, igaz abázis nem lett meg, de egy csomó ellen nekemesett mindenféle cuccal, és pillanatok alatt az enyészeté lettem. Én nem tudom megérteni, hogx lehetek ilyen szerencsétlen ebben a játékban! :) -
saba30 #2267 basszus ne.. Nézze meg már valki, akinek eredeti kézikönyve van, hogy tényleg nem ugyan az mint a .pdf
(lehet erre se volt már több idejük, aztán ezt is így félkészen adták ki, "csak ezt nehezebb patchelni") -
A kézikönyv használhatatlan, az x2-ből van átemelve az egész, megspékelve mindenféle hülyeséggel, ami nincs is bene a játékban. -
saba30 #2265 http://amaro.uw.hu/download.php?list.5
kis floppy ikon
-
Huhh, köszönöm a segítséget mindenkinek, akár priviben akár itt tette közzé a számomra, azt hiszem menni fog, megpróbálom még egyszer előről. :)
Az http://x3reunion.fw.hu/ is sokat segített, bár a kézikönyvet nem találtam meg... :) -
Arden #2263 A falcon felé veztő úton is van akna, a Maelstrom utáni szektorban, a déli kapunál. 1-2szer én is beleszáguldottam nagy örömömbe.
Aztán rá jöttem hogy a joyomon van 1 gomb, aminek az a célja hogy a legközelebbi ellenséget keresi. Megnyomtam, kicsit forgolodtam, és kiszúrta az aknát!
Innentöl már nem volt nehéz.
A Mambát sikerült elsöre kihoznom :-)
-
Hú srácok ismét köszi mindent:)! 
-
Tök jó, hogy nektek javított a peccs, meg minden OK, nekem meg gyakorlatilag játszhatatlanná cseszte szét az X3-mat. Mass driver találateffektje durva szaggatást okoz, a kismillió ellenséggel kergetőző civilek meg rendfenntartók megfalják az FPS-t (kb 10-re), és mindennek tetejébe félóránként menetrendszerűen kifagy, hidegresetelősre.
Kissé elment tőle a kedvem. -
saba30 #2260 Elméletileg már itt is fent van.
http://amaro.uw.hu
http://x3reunion.fw.hu/
Pár napja írtam, hogy pdf-ből ocr-el csináltam szerkeszthető (rtf) változatot, tegnap nekiestem egy szövegfordítóval. Pár oldal maradt még, de a minősége eléggé vacak, rá fér a korrektúra, de legalább gyorsan meglett (félrefordítás, és nagyon magyartalan az egész), de aki nem tud angolul azért ki lehet hámozni belőle a lényeget. Na majd felteszem valahová, az eredeti angol rtf-et, és a magyart is. -
lammaer #2259 Figyelem, figyelem! Szolgálati közlemény!
A www.replacementdocs.com oldalon - ahol egyébként rengeteg játék kézikönyve fenn van - megtalálható az X3 manualja is, ékes angol nyelven.
Link: http://www.replacementdocs.com/download.php?view.3741
-
Nekem Xenon szektoron eddig csak a Mamba raiderrel sikerült átverekednem éppenhogy végig mentem max speeddel (200) de nem maradt pajzsom amikor ugrottam a másik meg egy discoverer volt, 400-al átszabtam a szektoron szerencsére nem tudtak eltalálni sem utolérni. :) -
lammaer #2257 "Nos egy talált Falcont hazaküldtem Argon Prime-ba. Legkevesebb 2 xenon szektoron kell átmennie, összsebessége kb 2 parkinzonkóros csigával egyezik, olyan 38 körül van, kb mint ahogy fújom az orrom, ha náthás vagyok...sztetek túlélheti?"
Szerintem nem :) De ha ilyen messzire kell menni, akkor miért az Argon Prime-ba küldöd haza? Tuti hogy sokkal közelebb is van Shipyard, még ha nem is Argon, hanem mondjuk Teladi, és nem vagy nagyon rosszban velük, akkor a yardra be tudsz dokkolni és feljavithatod/eladhatod a hajót... Xenon szektoron még ép falcon se megy át, nem hogy egy csiga :) -
kisviku #2256 Eredetileg én is úgy terveztem, hogy majd egy nagyon nagy hajóval repülök a végső csatához, ez részben össze is jött, de úgy emlékszem, hogy nem lehet egy csomó helyre azzal menned amivel akarsz.
Mivel a sztori több helyen is úgy alakul, hogy aszteroidák belsejében vagy kalózbázisban mászkálsz, ezért érdekes lenne bemenni egy Mammoth-al oda...
-
Na... Nincs kézikönyv...
A hajódhoz vásárolni a különböző népek Equipment Dock -jaiban, A Traiding Station -okon tudsz! Rámégy a dologra amit venni akarsz, és ha van pénzed és rangod raktered hozzá akkor egyszerűen egy jobbranyíllal tudod megvenni! Alul mutatja! A kereskedés kicsit összetett... Ha valakinek ismerős az nem véletlen: innen a fórumból sok hasznos infót kiollóztam egy txt fileba. :) Utólagos engedelmével beszúrom ide.:
"A gyártási piramis nem túl bonyolult, ezért nem állok neki kifejteni, pár nap játék után magatoktól is rájöttök melyik gyár mit kér és mit ad. Az egész viszonylag egyszerű, van 4 vagy 5 lépcső, az alap az energia, ami minden gyárnak kell (asszem), utána jön a feldolgozattlan nyersanyag, amit a bányák (pl. Ore mine) illetve élelmiszergyárak (pl. BoGas) termelnek. Utána jönnek a feldolgozóegységek, amelyek pl. a BoGas-ból meg nem tudom miből BoFu-t csinálnak. A csúcs pedig a high-tech gyárak, amelyek fegyvereket, microchipeket, egyebeket gyártanak, és kismillió féle nyersanyagra van szükségük. "
Nemnehéz csak az a lényeg, hogy a gyáraknak olyan árut adj el, ami nincs a közelben és így nagy valószínűséggel nyersz majd rajta. de ki kell figyelni, tapasztalni hol mire van szükség, mit keresnek, és azt honnan tudod olcsón beszerezni. Szerintem érdemes végigtolni a sztorit is, mert semmiben nem zavarja a játékot, viszont sok tapasztalatot, rangot szerezhetsz vele egyes népeknél! :) Ja, és a karakteredet maximum átnevezni lehet... Egyébként meg kérdezz nyugodtan, szívesen segítek amiben tudok, de szerintem a többiek is! Sok Szerencsét!
-
Srácok lenne egy kérdésem.
Nincs véletlenűl ehhez valami kézikönyv féle valahól? Csakmert én nagyon nem értem a dolgokat. Azt nem tudom, hogy hol kell vásárólni a hajómhoz cuccokat, és egyáltalán hogy. Aztán nem értem, hogy ez a kereskedős dolog hogy mükxik. Na és a másik kérdésem az lenne, hogy csináljam végig a sztoris dolgot vagy a custom universet nyomjam? Ja és a karakteremet nem lehet beállítani? -
Nyugodj meg. Bug :)
Amúgy én magam sem járok ott.. -
Megmondom őszintén kb 5x kerültem abba az idegállapotba, hogy felszakítom a szgépház oldalát és levizelem az alaplapot, tudom kicsit vulgárisan hangzik, de egy csoport praxisában kezdő pszihiáter tudott volna akkor szakdolit írni rólam, pedig alapvetően egy nyugodt embernek vallom magam. Amúgy az új NeedForSpeed hozott ki belőlem hasonló érzelmeket...nade az más téma.
Mindennek ellenére engem teljesen elragadott az X3 varázsa, főleg ahogy olvasom egyesek beszámolóját, hogy micsoda űrcsodákat vásárol, felszerel, irtja vele a xenonokat, meg ilyenek...amúgy tudom a játékban nem bír létfontossággal, de én úgy terveztem a story szálat végigvinni, hogy amikor a pilótám a faterjával találkozik akkor ne egy csóró Discover legyen a segge alatt, hanem mondjuk egy Centaur; hogy mondhassa azt neki, hogy "Figyi fater, gyere átugrunk Argon Prime-ba, bemutatlak Ban Danna-nak, aztán bevágunk egy Meatsteak-ot, leöblítjük Herrons Nebula-ban egy adag spacefuellal, utánna átugrunk Xenon 101-be, fölszedem a Titán(ok!!!)at meg a Colossus-t és átszaladunk Xenon 347be, mert van egy k*rva szép feketelyuk és nagyon buli amikor elnyel egy Kalózbázist..."
De ez mocskos sok pénz, és ennek alapjául szolgálnának a talált hajók. Amúgy olvastam, valaki írta, hogy elégedetlen a saját hajók bátorság-indexével. Nos egy talált Falcont hazaküldtem Argon Prime-ba. Legkevesebb 2 xenon szektoron kell átmennie, összsebessége kb 2 parkinzonkóros csigával egyezik, olyan 38 körül van, kb mint ahogy fújom az orrom, ha náthás vagyok...sztetek túlélheti?
Amúgy a storyra vonatkozó kérdés továbbra is foglalkoztat, szal ha valaki ingerenciát érez ez ügyben segíteni, ne fogja vissza magát.(#2246) A "Szabadítsátok ki Mambát!" jelmondatra hallgató kérdésemre adott válaszokat pedig köszönöm!
Amúgy Balee, Amaro leírása szerint dolgoztam én is, már kívülről fújom a szöveget. Tudom anno hogy hisztiztem, hogy hülye Ady verset kell megtanuljak, most ha írt volna verset a Mamba kiszabadításáról, biztos azt elemezném érettségin...Akkor is ezt a szöveget bújtam amikor először sültem pirosra a Mambában. -
kisviku #2251 Most már nem kezdek bele a leírásom második részébe, mert azért 13 órai játék után "kicsit" fáradt vagyok.
viszont még egy örömhírem van, megvettem a Titan-t a Colossus mellé.Ehhez eladtam korábban szerzett hajóim egy jó részét, beleértve egy Centaurt és egy Osprey-t is.
Apropó Osprey.Hát ez valami k*va szar hajó.Nem elég, hogy csúnya, de az ágyúk is rossz helyen vannak és a 4*125 Mj-os sem kárpótol.15 milláért ez sok.Habár négy ágyúja van és lehet BPSG-t is tenni rá, nekem nem jött be.Lehet, hogy ez utóbbi fegyverrel tetszett volna, de nem,mégsem.
Viszont ez a Titan...egyszerűen csak annyit, hogy ezt nem tudom mi fogja megállítani, ha teljesen fel lesz fegyverzve!
Az előző részben ugye 18 ágyúja volt 3-3 db hat különböző helyen.
Itt 40, azaz NEGYVEN lézere lehet a Titánnak!Kimondani is félelmetes! A 49-es sebessége nem egy nagy durranás, de minek ezzel sietni?És miért akarnánk ezzel menekülni? Jelenleg kb 20-22 PPC lehet rajta és pár Gj-nyi pajzs, de ha meglesz a full (valszeg már csak jövőre), akkor ezt a hajót nem lehet megállítani!
A Colossustól kisebb és lassabb, de amíg a Colossus "csak" 16 ágyúval rendelkezik, addig itt negyven van!
Más.
Nagyon érdekes, hogy változik a világ.Volt egy Unknown szektor valahol Light of Heart alatt, meg keletre és most már egy üres Teladi szektor lett, melyet a Teladik elfoglaltak.
Na, ezt már szeretem, amikor ennyire összetett valami és erre is figyeltek. -
Hehhh Te egy hülye vagy! >>>>>NEM SÉRTÉS<<<<<< Hülyére röhögtem magam... 

Naszóval!
Mamba: Én a #2248 ban leírt módon közelítettem meg olyan 16-1800 méterre. Berepültem a pilcsivel a mambához beültem és elfordultam vele balra úgy, hogy a hajó amivel jöttem pontosan jobbra esett tőle, és szépen kioldalaztam! Ez akkor működik, ha a mambához képest "szintben" érkezel.
NOVA: a nova NEM a Maelstorm utáni szektorban van, hanem mégegyet menni kell és abban lesz! -
Na amig élek nem jövök rá, hogy ezt a hozzászólást hogy sikerült osszehoznom amikor egy szusszra gépeltem be a szöveget és a Mehet! gomb közelébe se mentem. -
Nos, rám hárul a feladat úgylátom ha amíg begépelem más nem előz meg. 
[szin=red][b]!SPOILER![/b][/szin]
Első és legfontosabb, vegyél sok sok Salvage Insurancet és mentsél gyakran ilyen akciók előtt, több hajszálad marad a végére.
Story Lineos kérdést passzolom, még nem tartok ott.
Mambra Raider mentőakcio, copyright by Amaro:
"Mamba Raider
Az eddig talált hajók simán heverésztek a nagy űrben, alig várták, hogy értük menjen valaki. Ez viszont összeismerkedtetett a láthatatlan aknákkal. Először azt se tudtam, mi történt, azt hittem, lelőtt valami brutál kalóz egy lövéssel Másodszorra már nem volt ilyen egyértelmű a dolog, aztán harmadszorra tudtam, hogy itt valami árulás van A hajó LooManckstrat's Legacy-ban van. Ceo's Doubt-ban ments a déli kapu előtti farmon, mert nem biztos, hogy elsőre sikerülni fog ]:-P[undefined Amikor átértél a kapun rögtön vedd az irányt jobbra fel, épp az aszteroidák fölé, ha időben meglépsz arra, a kalózokkal nem lesz gondod. Tehát jobbra fel, dupla katt az aszeroidák felett, J. 10x SETA esetén 4-5mp elég volt, aztán full stop. Szektortérkép. A hajó elvileg valahol a bal felső sarokban van, legyen is ott, a kalózbázis így messze van A most leírt trükköt itt kísérleteztem ki, a következőkkel mindenhova pontosan eljutsz, ha akarsz, nem kell keresgélni: A koordináták -17;0;0. Ez x;y;z tehát a térkép jobb alsó sarkában fentről lefelé sorban. Katt a hajólistán a géped nevére, c mint nav.command, és Move to position. A kurzorgombokkal tudod mozgatni a zöld kurzort, 4,8,6,2=bal,fel,jobb,le. De ez csak két dimenzió. Inserttel axisváltás, a térkép átvált, mutatja az eddig nem mutatott tengelyt is, tehát pontosan be tudod állítani a koordinátákat, nekem legalábbis +-50m sikerült. (Ezután, ha nincs gáz a célpont környékén ENTER, ha akarod SETA, és már megy is.) A Mamba esetén azonban komoly gond van körülötte, mégpedig tapasztalataim alapján az xy tengelyeken köröskörül. Tehát a "z" a megoldás, méghozzá alá kell menni. Mivel az aknák nagyon érzékenyek, kb 2-3km kell, tehát a -17;0;-2 -t állítsd be, és ENTER, az elején SETA, de ha közel érsz, vedd le, mert egy halom aszteroida is van körülötte, és ha gyorsan forgolászik, BUMM. Mikor leállt az autopájlot, térkép. Elvileg már látod a mambát, valahol feletted. Jelöld ki célnak. Eject, és lehetőleg oldalazgatással (w;a;s;d) közelítsd meg, a hátrakétát (x) ha beindítod, csak lassan, mert 6-os sebesség felett nekem ugrottak az aknák :'( Ez egy darabig eltart, de megéri. Mikor kellően közel vagy "i", aztán "claim" gomb. A hajó a tiéd, de ne felejtsd az aknákat körülötte!! Huppanj be, és "s" vagy "w", magyarán strafe lefele vagy felfele, a hajtóműveket nehogy indítsd , és ne menj neki a hajónak, amivel jöttél . 1,5-2km után indulhat a mandula, irány az északi kapu, auto, SETA, a másiknak follow me. Dokk az első állomáson, mert ha elsőre sikerült is, másodikra nem biztos, hogy fog, és biza Ceo's Doubt-ba is átjárnak a kalózok."
Nekem harmadikra sikerült. Elsőre beszálltam, utána robbantam, másodszor rámizgult egy kalóz miközben kommandóztam a hajó felé Space Suite-ban és mindenki robbant, harmadszorra kihoztam. Nagyon jó kis hajó a Buster helyett, pajzsa is nagyobb (igaz m3ak között a legkisebb) rámennek jó kis fegyók és durva a sebessége.
Novára áttérve (nálam már alapban kitartóbb vagy mert én egyik unknown szektoros ugrókaput sem találtam meg magamtól mondjuk akkor még nem voltam tisztában a koordináták jelentőségével és szintben mindig elmentem valamerre durván) semmilyen aknamező nem veszi körül ahogy észrevettem de a nova előtti unknown szektorba belépés után én is felrobbantam a semmitől egyszer. De próbáld meg még1x sikerülni fog. És ments gyakran.
-
Nos, rám hárul a feladat úgylátom ha amíg begépelem más nem előz meg. 
-
Sziasztok!
Végigolvastam az eddig írt 2244 hozzászólást becsületesen, szóval ha a kérdésemet már megválaszolták, hát dobom a kádba a hajszárítót!
Nos össz-vissz 2x találkoztam az én problémámra irányuló kérdéssel ami fölött mindenki királyi módon elnézett.
A történet elején járok, pár napja került a kezem közé a játék és érdekes módon minden gond nélkül sikeresen fel is telepítettem. Anno a sorozat legelső tagját végigjátszottam, majd szenvedtem valamit a X2vel is, de most az X3 teljesen megfogott. Nos rövid bevezető után (hogy pofás legyen a kisesszém) akkor kérdeznék:
Nos, ugye még az elején a történetnek amikor kiderül, hogy hülyeség volt "elkérni" a kalóztól a kristályt, kapom a küldetést, hogy szabadítsam ki a kalóz leánykáját. (YESS!- mondja magában a pilótám, aki legalább 2 jazura óta nem látott nőt, csak monitoron; most elkezdte a James Bond szerű kiszabadítás tervét szövögetni...) Odaérek Thuruk's Pride-ba, leszállok a Trading Postba és innen csókolom...nem találok még csak utalást se arra, hogy kalózcsemete csücsült volna valamelyik szobájában a split űrbázisnak. Itt a kérdés: Mit kell csinálni a thuruks pride-i űrbázison?
És ebben a pillanatban eszembe jutott egy másik fogós kérdés is. Vagyis nekem fogós,lehet másnak nem, tehát:
Elkezdtem összegyűjteni a gazdátlan hajókat az X Univerzumban. Olvastam azt hiszem a Mamba Raiderről amit aknamező vesz körül, megpróbáltam kiszabadítani...valamit nagyon elkúrhatok, mert nem hazudok ha 20x megpróbáltam kiszedni azt a sz*rt, ebből 2x sikerült beülnöm a gépbe. Az elsőnél eufórikus öröm lett úrrá rajtam, majd hirtelen depresszió (pontosabban a : "Csak most nem b*sszam el kérlekkönyörgömIstenem!" érzése). Átrohantam egyik szobából a másikba, másik gép, öcsémet lesöpörtem az asztalról, fel netre és nekiálltam mégegyszer a leírásnak, hogy hogyan kell a hajót kihozni...már a vége fele jártam amikor gyanús zene ütötte meg a fülemet...hát nem felrobbant az az istenátka? Nem tudom mitől, meg hogyan, de felrobbant. Naazanyád, gondoltam, nekiindultam mégegyszer. Tök simán beültem a Mambába és elkeztdem szépen lassan emelkedni. Jó 1400 métert emelkedhettem, még néztem is, mondom yess mindjártvan egy M3as csodahajóm...aha lószart felrobbantam pedig nem volt semmi hirtelen mozdulat vagy hasonló.
Jajj most látom megint elkezdtem mesélni, na szóval, lényegre térek. Eldöntöttem, hogy felkutatom a Novát az Unknown Rendszerben. Átverekedtem magam a Maelstromon, majd a másik ismeretlen rendszeren, egyedül megtaláltam a kapukat (az is homokos volt aki 180 kmre rakta el a pékbe azt a kibabrált ugrókaput...majd írok az x3 suppportra
). Na és mentem volna át az utolsó szektorba, már éreztem a Nova plazmaillatát...amikor az ugrókaputól 2kmre felrobbant a gépem...

Asszemilyen szinten még nem káromkodtam szgépes játék miatt... arra lennék kíváncsi, hogy ott akkor a Novát is védi egy aknamező? Hajóval keresztül lehet rajta menni?
Megjegyzem még a Mambánál volt egy olyan, hogy üldöztek a kalózok,aztán az egyik berepült a Mamba mellé...aztán Mambástul,kalózostul minden megpörkölődött... tisztán emlékszem, ez volt a 16. próbálkozásom.
-
Már bocs de az 5600 egy fos. Nekem is az van (itthon :) ). Ennek a DX9es teljesítménye a béka segge alatt van, vagy még annál is sokkal lejebb. Az 5700asról sem tudok jobbat mondani. Ezekkel nem érdemes próbálkozni. Az FX széria sajnos egy eléggé elbaszott lett NVék részéről. Mint látjátok másoknak 9600as radival megy kellemesen. Szal....
Sorry, hogy kiábrándítalak benneteket. Vegyetek új VGAt. Ez van. -
o0tomy0o #2244 Elvileg vannak az elhagyott hajón kívül titkos konténerek is. Talált máer valaki közülük egyet is? -
Ha alig van hullod és pénzed sincs akkor kezdj egy új játékot easy-n. Ott kapsz egy mercury-t amivel kereskedhetsz meg kapsz egy bustert amivel harcolhatsz, foghatsz el hajókat. Hogy hogyan arról olvass vissza számtalanszor le van írva.
Ha nem akarsz újat kezdeni keresd vissza a fórumban az elhagyott hajók koordinátáit. Odamész, átszállsz bele, elküldöd egy közeli shipjardba és eladod. -
hogyan lehet elfogni akármit, is, pláne ha már alig van hullom? hogy szerezhetnék máshogy pézt? valami jó adok/veszek tipp kellene... -
mgyz2000 #2241 O.K
Kössz. -
Braveheart #2240 ez a képet jelenti ami a hozzászólásaid mellett meg fog jelenni a fórumban -
mgyz2000 #2239 A Startlap... szótárában ezt találtam róla:isteni természetü eszme földi megtestesülése
VAlszeg nem erre gondoltak. -
Braveheart #2238 Nekem játszhatatlanul szaggat AMD Athlon XP 2800+ -al, 512 rammal és GefFX 5600al. -
mgyz2000 #2237 Thanx.
Nekem is bejött.
-
mgyz2000 #2236 Sziasztok.
Regisztrálnám magam az X3 Reunion Site-on.
Van ott egy rész amit nem értek.
Irja ,Upload your avatar.
Tulajdonképpen mit kéne feltöltenem?
Valaki segítsen.
Kössz!
-
o0tomy0o #2235 Sajnálom testvér, de a játékhoz nincs működő crack.... (Tudomásom szerint) -
DreddHUN #2234 Császtok!
Valaki aki tudna segíteni? Elkéne küldenie msn en az x3 1.0 vagy 1.3 as crackját de egy linkel is megelékszem. -
A gépem:
PROC: 1700Mhz, 768Mb RAM, Geforce5700 videókártya, és rohadtúl szaggat minimum beállítás alatt is, játszhatatlan :(
Ez normális dolog? -
10-ből 3x nálam is ezt csinálja, pedig dt4-et használok. valami bug lehet. ilyenkor feladatkezelőben le kell lőni a protect.exe vagy az x3.exe-t -
Elmegyek pár napra pihenni, nyugodt és sikeres új évet kívánok mindenkinek.