F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • El Kondor
    Megmondom őszintén kb 5x kerültem abba az idegállapotba, hogy felszakítom a szgépház oldalát és levizelem az alaplapot, tudom kicsit vulgárisan hangzik, de egy csoport praxisában kezdő pszihiáter tudott volna akkor szakdolit írni rólam, pedig alapvetően egy nyugodt embernek vallom magam. Amúgy az új NeedForSpeed hozott ki belőlem hasonló érzelmeket...nade az más téma.

Mindennek ellenére engem teljesen elragadott az X3 varázsa, főleg ahogy olvasom egyesek beszámolóját, hogy micsoda űrcsodákat vásárol, felszerel, irtja vele a xenonokat, meg ilyenek...amúgy tudom a játékban nem bír létfontossággal, de én úgy terveztem a story szálat végigvinni, hogy amikor a pilótám a faterjával találkozik akkor ne egy csóró Discover legyen a segge alatt, hanem mondjuk egy Centaur; hogy mondhassa azt neki, hogy "Figyi fater, gyere átugrunk Argon Prime-ba, bemutatlak Ban Danna-nak, aztán bevágunk egy Meatsteak-ot, leöblítjük Herrons Nebula-ban egy adag spacefuellal, utánna átugrunk Xenon 101-be, fölszedem a Titán(ok!!!)at meg a Colossus-t és átszaladunk Xenon 347be, mert van egy k*rva szép feketelyuk és nagyon buli amikor elnyel egy Kalózbázist..."

De ez mocskos sok pénz, és ennek alapjául szolgálnának a talált hajók. Amúgy olvastam, valaki írta, hogy elégedetlen a saját hajók bátorság-indexével. Nos egy talált Falcont hazaküldtem Argon Prime-ba. Legkevesebb 2 xenon szektoron kell átmennie, összsebessége kb 2 parkinzonkóros csigával egyezik, olyan 38 körül van, kb mint ahogy fújom az orrom, ha náthás vagyok...sztetek túlélheti?

Amúgy a storyra vonatkozó kérdés továbbra is foglalkoztat, szal ha valaki ingerenciát érez ez ügyben segíteni, ne fogja vissza magát.(#2246) A "Szabadítsátok ki Mambát!" jelmondatra hallgató kérdésemre adott válaszokat pedig köszönöm!
    Amúgy Balee, Amaro leírása szerint dolgoztam én is, már kívülről fújom a szöveget. Tudom anno hogy hisztiztem, hogy hülye Ady verset kell megtanuljak, most ha írt volna verset a Mamba kiszabadításáról, biztos azt elemezném érettségin...Akkor is ezt a szöveget bújtam amikor először sültem pirosra a Mambában.