F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • BaLeeX
    Nos, rám hárul a feladat úgylátom ha amíg begépelem más nem előz meg.

[szin=red][b]!SPOILER![/b][/szin]

Első és legfontosabb, vegyél sok sok Salvage Insurancet és mentsél gyakran ilyen akciók előtt, több hajszálad marad a végére.

Story Lineos kérdést passzolom, még nem tartok ott.

Mambra Raider mentőakcio, copyright by Amaro:

"Mamba Raider
    Az eddig talált hajók simán heverésztek a nagy űrben, alig várták, hogy értük menjen valaki. Ez viszont összeismerkedtetett a láthatatlan aknákkal. Először azt se tudtam, mi történt, azt hittem, lelőtt valami brutál kalóz egy lövéssel Másodszorra már nem volt ilyen egyértelmű a dolog, aztán harmadszorra tudtam, hogy itt valami árulás van A hajó LooManckstrat's Legacy-ban van. Ceo's Doubt-ban ments a déli kapu előtti farmon, mert nem biztos, hogy elsőre sikerülni fog ]:-P[undefined Amikor átértél a kapun rögtön vedd az irányt jobbra fel, épp az aszteroidák fölé, ha időben meglépsz arra, a kalózokkal nem lesz gondod. Tehát jobbra fel, dupla katt az aszeroidák felett, J. 10x SETA esetén 4-5mp elég volt, aztán full stop. Szektortérkép. A hajó elvileg valahol a bal felső sarokban van, legyen is ott, a kalózbázis így messze van A most leírt trükköt itt kísérleteztem ki, a következőkkel mindenhova pontosan eljutsz, ha akarsz, nem kell keresgélni: A koordináták -17;0;0. Ez x;y;z tehát a térkép jobb alsó sarkában fentről lefelé sorban. Katt a hajólistán a géped nevére, c mint nav.command, és Move to position. A kurzorgombokkal tudod mozgatni a zöld kurzort, 4,8,6,2=bal,fel,jobb,le. De ez csak két dimenzió. Inserttel axisváltás, a térkép átvált, mutatja az eddig nem mutatott tengelyt is, tehát pontosan be tudod állítani a koordinátákat, nekem legalábbis +-50m sikerült. (Ezután, ha nincs gáz a célpont környékén ENTER, ha akarod SETA, és már megy is.) A Mamba esetén azonban komoly gond van körülötte, mégpedig tapasztalataim alapján az xy tengelyeken köröskörül. Tehát a "z" a megoldás, méghozzá alá kell menni. Mivel az aknák nagyon érzékenyek, kb 2-3km kell, tehát a -17;0;-2 -t állítsd be, és ENTER, az elején SETA, de ha közel érsz, vedd le, mert egy halom aszteroida is van körülötte, és ha gyorsan forgolászik, BUMM. Mikor leállt az autopájlot, térkép. Elvileg már látod a mambát, valahol feletted. Jelöld ki célnak. Eject, és lehetőleg oldalazgatással (w;a;s;d) közelítsd meg, a hátrakétát (x) ha beindí­tod, csak lassan, mert 6-os sebesség felett nekem ugrottak az aknák :'( Ez egy darabig eltart, de megéri. Mikor kellően közel vagy "i", aztán "claim" gomb. A hajó a tiéd, de ne felejtsd az aknákat körülötte!! Huppanj be, és "s" vagy "w", magyarán strafe lefele vagy felfele, a hajtóműveket nehogy indítsd , és ne menj neki a hajónak, amivel jöttél . 1,5-2km után indulhat a mandula, irány az északi kapu, auto, SETA, a másiknak follow me. Dokk az első állomáson, mert ha elsőre sikerült is, másodikra nem biztos, hogy fog, és biza Ceo's Doubt-ba is átjárnak a kalózok."

Nekem harmadikra sikerült. Elsőre beszálltam, utána robbantam, másodszor rámizgult egy kalóz miközben kommandóztam a hajó felé Space Suite-ban és mindenki robbant, harmadszorra kihoztam. Nagyon jó kis hajó a Buster helyett, pajzsa is nagyobb (igaz m3ak között a legkisebb) rámennek jó kis fegyók és durva a sebessége.

Novára áttérve (nálam már alapban kitartóbb vagy mert én egyik unknown szektoros ugrókaput sem találtam meg magamtól mondjuk akkor még nem voltam tisztában a koordináták jelentőségével és szintben mindig elmentem valamerre durván) semmilyen aknamező nem veszi körül ahogy észrevettem de a nova előtti unknown szektorba belépés után én is felrobbantam a semmitől egyszer. De próbáld meg még1x sikerülni fog. És ments gyakran.