Na... Nincs kézikönyv...
A hajódhoz vásárolni a különböző népek Equipment Dock -jaiban, A Traiding Station -okon tudsz! Rámégy a dologra amit venni akarsz, és ha van pénzed és rangod raktered hozzá akkor egyszerűen egy jobbranyíllal tudod megvenni! Alul mutatja! A kereskedés kicsit összetett... Ha valakinek ismerős az nem véletlen: innen a fórumból sok hasznos infót kiollóztam egy txt fileba. :) Utólagos engedelmével beszúrom ide.:
"A gyártási piramis nem túl bonyolult, ezért nem állok neki kifejteni, pár nap játék után magatoktól is rájöttök melyik gyár mit kér és mit ad. Az egész viszonylag egyszerű, van 4 vagy 5 lépcső, az alap az energia, ami minden gyárnak kell (asszem), utána jön a feldolgozattlan nyersanyag, amit a bányák (pl. Ore mine) illetve élelmiszergyárak (pl. BoGas) termelnek. Utána jönnek a feldolgozóegységek, amelyek pl. a BoGas-ból meg nem tudom miből BoFu-t csinálnak. A csúcs pedig a high-tech gyárak, amelyek fegyvereket, microchipeket, egyebeket gyártanak, és kismillió féle nyersanyagra van szükségük. "
Nemnehéz csak az a lényeg, hogy a gyáraknak olyan árut adj el, ami nincs a közelben és így nagy valószínűséggel nyersz majd rajta. de ki kell figyelni, tapasztalni hol mire van szükség, mit keresnek, és azt honnan tudod olcsón beszerezni. Szerintem érdemes végigtolni a sztorit is, mert semmiben nem zavarja a játékot, viszont sok tapasztalatot, rangot szerezhetsz vele egyes népeknél! :) Ja, és a karakteredet maximum átnevezni lehet... Egyébként meg kérdezz nyugodtan, szívesen segítek amiben tudok, de szerintem a többiek is! Sok Szerencsét!