F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • El Kondor
    Sziasztok!

Végigolvastam az eddig írt 2244 hozzászólást becsületesen, szóval ha a kérdésemet már megválaszolták, hát dobom a kádba a hajszárítót!
    Nos össz-vissz 2x találkoztam az én problémámra irányuló kérdéssel ami fölött mindenki királyi módon elnézett.
    A történet elején járok, pár napja került a kezem közé a játék és érdekes módon minden gond nélkül sikeresen fel is telepítettem. Anno a sorozat legelső tagját végigjátszottam, majd szenvedtem valamit a X2vel is, de most az X3 teljesen megfogott. Nos rövid bevezető után (hogy pofás legyen a kisesszém) akkor kérdeznék:

Nos, ugye még az elején a történetnek amikor kiderül, hogy hülyeség volt "elkérni" a kalóztól a kristályt, kapom a küldetést, hogy szabadítsam ki a kalóz leánykáját. (YESS!- mondja magában a pilótám, aki legalább 2 jazura óta nem látott nőt, csak monitoron; most elkezdte a James Bond szerű kiszabadítás tervét szövögetni...) Odaérek Thuruk's Pride-ba, leszállok a Trading Postba és innen csókolom...nem találok még csak utalást se arra, hogy kalózcsemete csücsült volna valamelyik szobájában a split űrbázisnak. Itt a kérdés: Mit kell csinálni a thuruks pride-i űrbázison?

És ebben a pillanatban eszembe jutott egy másik fogós kérdés is. Vagyis nekem fogós,lehet másnak nem, tehát:
    Elkezdtem összegyűjteni a gazdátlan hajókat az X Univerzumban. Olvastam azt hiszem a Mamba Raiderről amit aknamező vesz körül, megpróbáltam kiszabadítani...valamit nagyon elkúrhatok, mert nem hazudok ha 20x megpróbáltam kiszedni azt a sz*rt, ebből 2x sikerült beülnöm a gépbe. Az elsőnél eufórikus öröm lett úrrá rajtam, majd hirtelen depresszió (pontosabban a : "Csak most nem b*sszam el kérlekkönyörgömIstenem!" érzése). Átrohantam egyik szobából a másikba, másik gép, öcsémet lesöpörtem az asztalról, fel netre és nekiálltam mégegyszer a leírásnak, hogy hogyan kell a hajót kihozni...már a vége fele jártam amikor gyanús zene ütötte meg a fülemet...hát nem felrobbant az az istenátka? Nem tudom mitől, meg hogyan, de felrobbant. Naazanyád, gondoltam, nekiindultam mégegyszer. Tök simán beültem a Mambába és elkeztdem szépen lassan emelkedni. Jó 1400 métert emelkedhettem, még néztem is, mondom yess mindjártvan egy M3as csodahajóm...aha lószart felrobbantam pedig nem volt semmi hirtelen mozdulat vagy hasonló.
    Jajj most látom megint elkezdtem mesélni, na szóval, lényegre térek. Eldöntöttem, hogy felkutatom a Novát az Unknown Rendszerben. Átverekedtem magam a Maelstromon, majd a másik ismeretlen rendszeren, egyedül megtaláltam a kapukat (az is homokos volt aki 180 kmre rakta el a pékbe azt a kibabrált ugrókaput...majd írok az x3 suppportra ). Na és mentem volna át az utolsó szektorba, már éreztem a Nova plazmaillatát...amikor az ugrókaputól 2kmre felrobbant a gépem... Asszemilyen szinten még nem káromkodtam szgépes játék miatt... arra lennék kíváncsi, hogy ott akkor a Novát is védi egy aknamező? Hajóval keresztül lehet rajta menni?

Megjegyzem még a Mambánál volt egy olyan, hogy üldöztek a kalózok,aztán az egyik berepült a Mamba mellé...aztán Mambástul,kalózostul minden megpörkölődött... tisztán emlékszem, ez volt a 16. próbálkozásom.