kisviku#2251
Most már nem kezdek bele a leírásom második részébe, mert azért 13 órai játék után "kicsit" fáradt vagyok.
viszont még egy örömhírem van, megvettem a Titan-t a Colossus mellé.Ehhez eladtam korábban szerzett hajóim egy jó részét, beleértve egy Centaurt és egy Osprey-t is.
Apropó Osprey.Hát ez valami k*va szar hajó.Nem elég, hogy csúnya, de az ágyúk is rossz helyen vannak és a 4*125 Mj-os sem kárpótol.15 milláért ez sok.Habár négy ágyúja van és lehet BPSG-t is tenni rá, nekem nem jött be.Lehet, hogy ez utóbbi fegyverrel tetszett volna, de nem,mégsem.
Viszont ez a Titan...egyszerűen csak annyit, hogy ezt nem tudom mi fogja megállítani, ha teljesen fel lesz fegyverzve!
Az előző részben ugye 18 ágyúja volt 3-3 db hat különböző helyen.
Itt 40, azaz NEGYVEN lézere lehet a Titánnak!Kimondani is félelmetes! A 49-es sebessége nem egy nagy durranás, de minek ezzel sietni?És miért akarnánk ezzel menekülni? Jelenleg kb 20-22 PPC lehet rajta és pár Gj-nyi pajzs, de ha meglesz a full (valszeg már csak jövőre), akkor ezt a hajót nem lehet megállítani!
A Colossustól kisebb és lassabb, de amíg a Colossus "csak" 16 ágyúval rendelkezik, addig itt negyven van!
Más.
Nagyon érdekes, hogy változik a világ.Volt egy Unknown szektor valahol Light of Heart alatt, meg keletre és most már egy üres Teladi szektor lett, melyet a Teladik elfoglaltak.
Na, ezt már szeretem, amikor ennyire összetett valami és erre is figyeltek.