20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • [NST]Cifu
    Természetesen menni fog, de készülj fel rá, hogy a játék optimalizálattlansága miatt (pont arról folyik most a diskurzus) sok helyen le fog esni az FPS. Egy kis finomhangolással bőven a játszható tartományban tartható.
  • dronkZero
    Nos, nálam még némileg fennáll a codecprobléma (talán hétvégén teszek majd új win-t, amúgy is meghülyülök az SP2-től), a PSGnél is beszaggat, de csak egy 2-3másodpercre, és utána jó. Aztán persze igyekszem gyorsan kilőni.
    Ami sokkal nagyobb gáz, hogy ugyanezt csinálja a Mass Drivernél is, főleg ha a bal felső kis ablak is nyitva van. Annyi a különbség MD-rel, hogy ennek a 2-3 másodperces szaggatásnak időnként kékhalál a vége. Ami azért -valljuk be- bosszantó. Azzal próbáltam kiküszöbölni, hogy vettem egy rakat savegame-et, és minden csata előtt mentek. Általában ha az első MD-rel kilőtt vadász után nem fagy le, akkor a csata végéig sem fog. Kivéve persze, ha load game, vagy szektorváltás volt közben. Akkor megnit van esély a fagyásra.
    Azért zavar, mert a Mambámon van 4 aHEPT, meg 4MD, és az M4-M5ökre (amik néha gyorsabbak 200nál, és a hull-juk elég gyenge) tökéletes a MD. A nagyobb hajókra meg úgyis többszöri lézertöltés-rárepülés kell aHEPTből, és rengeteg lőszer lenne MD-rel kilőni.
    Egyébként full low, 1024x768. AMD2500+, 1G 400Mhz, 9600XT 128Mb. Nekem is csak nagy csatákban esik le az FPS, egyébként teljesen simán fut.
    (Teszttel nincs kedvem tökölni.)
  • [NST]Cifu
    Hogy tilos lenne szarul futnia egy ilyen konfigon, azt aláírom, és abban is egyetértünk, hogy valószinüleg a PSG effektjével van valami probléma. Dehogy a tuning tönkretenné a gépet?

Hát ezzel azért vitatkoznék. Még ha csontra meg is tépem a gépet (ami ez esetben 2400Mhz-et jelent egy eredetileg 1800MHz-en futó géptől) akkor sem emelkedik a CPU hőmérséklete 43°C fölé, márpedig a gépre legveszélyesebb dolog a túlmelegedés. Ha feszültséget nem emel valaki, akkor is lehetőség van a legtöbb esetben egy cirka 10% körüli tuningra, ha a nem melegszik túl, akkor a tuningolástól nem fog a gép élettartama változni, volt egy Celeron 300A procim, ami 450Mhz-en futott 7 évig, akkor is nem a tuning ölte meg, hanem a félfázis (powered by E-ON). Ha valaki komolyabb feszt emel, akkor azzal már befolyásolhatja az adott eszköz élettartamát, de erre megint saját példát hoznék: egy Barton 2500+ proci 2200Mhz-en futott 2003 Augusztusa óta, idén nyártól pedig egy haverom gépében ücsörög, azóta is 1.75 volton tuningolva. A gép nálam 7/24-ben ment, semmi probléma nem volt és jelenleg sincs vele. Tételezzük fel, hogy az élettartama tényleg csökken. Mondjuk nem bír ki 20-25 évet, csak 5 évet. Még akkor is bőven megéri az általa nyújtott plusz teljesítmény...

Legalábbis ez az én véleményem.
  • Zsolo007
    Érdekes....gondolom nem próbáltad ki a hang hardvergyorsítás levételét?
    Egyértelmű hogy a hangok nemjók..

Ha jól emlékszem neked jobb konfigod van mint nekem, mégis azt mondom hogy sok hajónál akad. Gondolom akkor xenon szektorok akadnak..

Nekem gyengébb gépem van és tény hogy van FPS esés, de messze van a játszhatatlantól. Vadászgéppel simán elvagyok Xenon szektorban, míg csatahajó írtja a nagyobbakat....

Szóval szerintem próbált ki, én meg kipróbálom ezt a shipcomputer kikapcsot hátha segít..

Egyébként glowra miért írtad hogy rondítja a játékot? Szerintem nem. pont hogy elrejti/elmossa az éleket, és ez jó (tény hogy nem olyan hatékony, mint az AA-AF, de jóval kevesebb erőforrást igényel...)
  • team3
    Sziasztok!

Meg nem szantam ra magam, hogy megnezzem a jatekot.

Ezen a konfigon jol menne a jatek?

2600 sempron + nf7s + 1GB ram (dual) + 6800 (GT) kartya.

Nem kell 200fps, csak legyen elvezheto es lehessen harcolni :)

Szerintetek menni fog?
  • kisviku
    Összegezve:
    Nálam a játék szépen fut.Egyetlen óriási hiba ez a PSG dolog.Csata közben meg akkor lassul be élvezhetetlenre, ha sok hajó van, de ez legalább érthető.Most hogy felraktam mindent a maxra jól megy.Még akkor lassul be, ha nagy hajókkal küzdök, főként ha többen vannak.Ott meg a PPC fegyver animációja miatt lassul szerintem és igazából becsapódáskor,tehát amikor az ellenfél pajzsán megtörik.
    Na ennyire kielemeztem a dolgot. :)
  • kisviku
    Ez nem memóriakezelési gond.Egyszerűen szar ennek az animációnak a kódja vagy felépítése.
    Tisztítani kellene,mert nekem 2 Gb ram mellett is szaggat, de csak ennél az egy dolognál.Nem kell agyon húzni a gépet, ne tegyétek tönkre ezzel a gépeteket.Ez a fejlesztők dolga lett volna/lenne, hogy megcsinálják normálisan.A mai gépeken, főleg ahogy olvasom, Ti sem használtok rossz konfigokat, TILOS lenne szarul futnia.
  • [NST]Cifu
    AMD-nél függettlenül lehet a memória és az FSB értékét beállítani, pontosabban van egy viszonyszám, azzal lehet játszani. Ami a tuningot illeti, ha a te alaplapodnál is lehet függetlenül állítani, akkor azt a BIOS-ban kell beállítani, valami FSB/DRAM ratio, vagy DRAM clock, vagy hasonlót keres.

Tuningoláshoz pedig itt nézz szét: Clockgen.
  • Lockheed
    Köszönöm szépen...
  • Gryllus
    Hubert:
    1. nem tudom pontosan, egy Medium Shield Production Complex-et keress.
    2. teladi Equipment dockokban árulják, de félmillió creditet elkérnek érte a mocskos behízelgő profitéhes olajzabáló ammóniumfingó nyavajások. Hmm kicsit elragadtattam magam, elnézést. :)

Cifu, mivel húztad fel a memória órajelét? Nekem P4 alapú konfigom van, ott is lehet?
  • [NST]Cifu
    Most fejből nem vágom, azt hiszem az AQC ki van kapcsolva.

BTW egy érdekesség: a memória órajelét megemeltem 161Mhz-ről 200Mhz-re, a proci továbbra is 2200Mhz-en meg, a videókártya továbbra is 400/1100Mhz-en.

X3 Demo benchmark eredmény második nekifutásra

Érdemes összevetni a #2529-es hsz.-ben lévő korábbi teszteredménnyel (overall FPS: 31.8 vs 42.1), hát ennyire fontos a memória ennél a játéknál...
  • Hubert
    1. Hol lehet 25 MJ pajzsot venni ? (nem igazan jartam ki az Argon sector-bol)
    2. Hol lehet Trading software MK3-at venni ?

Argon Trusted Ally vagyok, meg Wholesaler (vagy valami ilyesmi)
  • Ninju
    Esetleg nincs bekapcsolva az Automatic Quality Controll?
    Én arra gyanaxom. (leírások alapján, nem szimpi a fegyver)
  • [NST]Cifu
    Nekem 2 Gbyte ramom van, virtuális memória kikapcsolva. A szektorok között kisebb töltés előfordul, PSG-nél csak belassul.
    Arra gyanakszom, hogy a PSG effekt esetleg valami nagy méretű animált Gif textúrát vagy hasonlót használhat, és ez okozza a problémát.
  • Gryllus
    nekem 1 GB RAM (Dual DDR2 533 )
    A lapozófájl egy SATA HDD-n van, külön partícióra van téve, amit csak ennek hoztam létre. Mérete 1.5 GB, fix méretű azaz a minimum és a maximum méret is 1.5 GB. Ez azért fontos, mert így nem juthat eszébe a windowsnak, hogy megnöveli menet közben, ami komoly teljesítményesést jelentene, mindenkinek ajánlom ezt a beállítást.

Az a lényeg, hogy minden zónázás után kínlódik egy ideig, de ezalatt a játék idő sem telik szerintem, mert leáll a kép, alig mozdul valami. Ez eltart 1-2 percig, aztán megint megy minden ahogy szokott. Swappelési problémára emlékeztet engem is. Valakinek van 2Giga ramja, aki már ezt kipróbálta?

Az lehet, hogy akinek kiakad a gépe a PGS effectektől, gyengébb memóriakonfiguráció okozza, vagy rosszul beálított swap file, vagy gyengébb swap HDD. Ilyenkor esetleg nem is tár magához a rendszer a swappelésből. De ez csak tippelgetés arészemről.
  • Gryllus
    ráálltam az önellátó komplexumokra. Az első már készen van, a másodikat most tervezem.

Ezt Omicron Lyrae-ben helyeztem el, 8 km-re a keleti kaputól. Egy 30 feletti silicon yieldű aszteroidára tettem a bányát. Több silicont termel, mint ami a SPP-nek kell. Teljesen önellátó, semmilyen bemenetre, vagy pénzre nincs szüksége, csak ami a beinduláshoz kellett.
    Folyamatosan lehet belőle eladni Silicont, Nostrop Oilt, és valamennyi extra energiát is, amit nem eladok, hanem egy közeli gyáramat látja el, aminek nincs saját SPP-je.

Tervezek egy ennél jóval nagyobb komplexumot, aminek egy 50 feletti yieldű silicon mine és egy L-es SPP az alapja. valószínűleg fegyver vagy lézertorony lesz a high-tech kimenete.

A helye is megvan már. Ore Beltben találtam két magas yield aszteroidát nem emlékszem a pontos számokra, de talán 50 feletti silicon és 90 feletti ore, egymástól 5-6 kilométerre. Első körben idetelepítek egy olyan komplexumot, mint a fenti, utána rátelepedek az ore aszteroidára is, és az L-es SPP el fog bőven látni még akár 10 gyárat is. Ha pedig kevés az energia, akkor még tudok építeni ,ásikat is, akár ugyanarra a silicon bányára, akár egy másikra.

Hatalmas előnye ezeknek az önellátóknak, hogy nem kell őket ellátni semmivel, csak időnként el kell adatni a végterméket 1-2 superfreighterrel.
  • [NST]Cifu
    Hmm... ez elgondolkodtató. Szeretnék egy gyors kérdést intézni a PSG-hibával küszködőkhöz: kinek mennyi ram van a gépében? Lehet, hogy valami memóriakezelési problémával állunk szemben...
  • Gryllus
    Most a hétvégén szántam rá magam, hogy feltegyem az 1.3-mat, a benchmark meg egy-két fejlesztés miatt. egyébként féltem az FPS zuhanástól.

Teljesen más lett a játék. Már többször említettem (1.2.1), hogy keveslem az ellenfelet benne, a kalózokat keresni kellett, a xenonok csak xenonfalván tanyáztak. Most hirtelen felpezsdült az élet, kalózhegyek, a xenonok folyamatosan támadgatják a szomszédos szektorokat. Getsu Fune-ban tegnap este minden küldetés meg egyebek nélkül volt kb 20 xenon hajó, a végén mégy egy P (!) is megjelent. Félek, hogy az lesz a vége, hogy szétszedik azt a jó kis szektort, pedig a fegyverkereskedők kedvence, ha meg akarok szabadulni a készleteimtől, az ott található 5 equipment dockban mindent felvásárolnak.

2 óra játék alatt a kitelepített 60-70 navigációs műholdamból több mint 10-et elvesztettem.

A xenon küldik is sokkal nehezebbek lettek. Amikor megjönnek a rosszfiúk, előző patchben egyenletesen szétoszlott köztem és a többi védő hajó között a támadásuk. Most a kis hajók közül mind egyenesen rám támad, vagy legalább a 2/3-a a tömegnek, és ha valaki közben rájuk lő, akkor esetleg foglalkoznak a rendőrökkel is. A xenon hajók is okosabban harcolnak, sokkal többet eltalálnak most ,mint régebben.

Nagy fájdalmat okozott az egyik kereskedőhajóm. Egy fullra felszerelt Demeter volt, egyszer csak kapok egy üzenetet, hogy lelőtték. Nézem hogy hol: Xenon sector xxx. Hát ezt a baromságot. Egy kíséret nélküli 1 db A-PAC turrettel ellátott kemény 100 km/h végsebességű hajó át akar menni egy xenon sectoron... ááááááá! Amúgy Sell product for best price üzemmódban dolgozott éppen.

Beinvesztáltam egy joystickba is, pedig a C64-es idők óta nem volt joystickom. Tetszik a dolog, még kalibrálgatom az érzékenységet, kár hogy nem lehet csak 5%-os léptékkel állítani, majd megpróbálom a windowsos szoftverével hangolgatni. Mindenestre csatázni sokkal jobb mint az egér, nem kell egeret emelgetni folyamatosan. A csatamentes játékhoz meg ott az egér. A throttle-t viszont nem tudom használni rajta, mert úgyis boost-tal gyorsulok és backspace-szel állok le. Ha meg teljesen hátrahúzom a throttlet, akkor már tolatni akar, ami zavar.

PSG weaponok, szaggatás és 1.3.
    Kipróbáltam, egy xenon rajt akartam megtámadni, és rakéta védelemnek kellett a PSG. B-PSG-t vettem, hármat is a próba kedvéért. Seizewellben lőttem vele pár sorozatot. Elsőre semmi , a második sorozatra összeszakadt agép, azt hittem ki is fagyott. a winyó felbőgött mint egy erőmű, 5-6 másodpercenként egy képkocka. Ezt csinálta egy percig, vagy kettőig, aztán visszaállt a normális játék, is lőni is lehetett a PSG-vel.
    Textúrákat töltött, vagy swappelt, vagy ki tudja, de egyszer izzadt egy darabig, aztán semmi.
    Átjumpoltam csatázni. Jönnek a rakéták. Ilyenkor a PSG rakétavédelem úgy néz ki nálam, hogy egy kis gömbben cikázok körbe, és kifelé PSG felhőket eregetek. Na itt is meg kellett várni a 2 perces izzadást, de utána visszaállt a normális FPS. A rakétákat leszedi a PSG felhő, aztán visszaállok normál lövöldözésre. A kisebb xenon hajók ha belekerülnek, elkopnak benne. Ebben a Getsu Fune-i csatában 20 perc alatt 3 kisebb xenon hajó meg is adta magát, ott lebegnek, de mivel folyamatosan jönnek a xenonok, nem tudom őket összeszedni.

Nektek is jelentett hasonló változásokat az 1.3 a játékmenetben?
  • Ninju
    A command consol-ban a legfelső sor a pilóta rangja, neve és utánna zárójelben a rangja.
  • Lockheed
    Hol tudom megnézni, hogy a Sector Traderem hanyas szinten áll? Mert ha megvakulok sem találom sehol!
  • kisviku
    UT-hez a következő kell (szerintem).
    Egy jó nagy TS hajó (később nagyon megtérül, ha Superfreighter-t veszel), az összes Command software beleértve természetesen az Mk3 is.
    Jumprdrive-ot csak 8-as szinttől fog használni, addig ne is adj ki neki ilyen parancsot, úgysem hajtja végre.
    Megfelelő védelem, én mindig max pajzsot adok, fegyver...hát fegyver nem nagyon kell, de nem baj ha van.Csatázni nem fog, inkább elugrik valahová egy biztonságos helyre, aztán küldi az üzenetet, hogy megtámadták, elmenkült de később folytatja a munkát.
    Semmi egyéb nem kell.
    Mégegyszer: nagy raktér,később jumprdrive,összes command software,esetleg fegyver.Én szoktam SETA-t,Best Sell/Buy ware locator-t is, de azt tuti nem használja.Fegyver helyett lehet Fighter Drone-t adni, azt használja!Támadáskor kiengedi őket!
  • kisviku
    Állomást nem lehet eladni, bár jó lenne, ha "felszedni" lehetne, mert sajna nekem is van egy két rosszul telepített állomásom.

Az állomás telepítésnél a legnagyobb baj az átláthatatlanság.Ugye amikor letelepíted, bejön a sector map, ahol állíthatod a pozícióját illetve a magasságát, de az a baj vele, hogy mindig a főképre rakja be, nem tudom eltüntetni.Lehet dönteni, forgatni, meg mindent, ez még rendben van, mert egy sima szektorban, ahol nincsenek ködök még át-átlátom a térképen kersztül, hogy rendezetten álljon.De egy olyan helyen mint Paranid Prime vagy Empire's Edge, na ott nagyon nehéz, mert nem elég hogy nem látsz semmit sem, még a térképet is berakja az orrod elé, ami azt eredményezheti egy komplexumnál, hogy nem jó helyre a rakod a dokkolási állomást és nehezen találnak be a hajók.
    Sajnos az előző részben is így volt az állomástelepítés, nem lenne rossz ötlet egy külön menüt vagy valamit megoldani ehhez a feladathoz.
  • kisviku
    Na szép jó reggelt!
    Tegnap felraktam mindent a maximumra és meglepődöm, hogy egész szépen fut.
    Most nem tudom mit állítgattam eddig, de meglehetősen élvezetes így is a játék és még csata közben is, ami azért nagy szó.Nos ugye a fő bug, amit korábban is kitárgyaltunk már a PSG fegyver animációja.Ez az amitől az egész egy rakás fos.Semmi baja nem lenne a játéknak, ha ezt kijavítanák.Tényleg nagyon szép így, teljes AA meg ATF mellett, a glow-ot kikapcsoltam, mert úgy vélem az csak rontja a minőséget.
    Viszont tudom, hogy mi az ami belassítja a játékot.A hangok.Mióta levettem a beszélő női hangot, ami már amúgy is idegesítően monoton, sokat gyorsult a játék.Csata közben is viszonylag tűrhető, ha nagyon szigorú lennék ,akkor természetesen azt mondanám, hogy szar ez még így is, de nem vagyok az.
    Valahogy a hangokkal nincs minden rendben, hogy ilyen mennyiségű teljesítményt von el a játéktól.

Más.Újabb bugot véltem felfedezni az egyik hajónál.A saját hajóm egy Argon Nova Sentinel, amivel ki-be röpködök a Colossusból.Ennek ugye van egy hátsó ágyúja, amire a max felszerelhető lézer az AHEPT.Nos én rá is raktam ezt, de nem működik.Ha a hátsó turretre kapcsolok, akkor érthetetlen módon nem a hajó hátsó felét, hanem az egész hajótestet "látom át".Lehet, hogy inkább lecserélem BPAC-ra, hátha azzal meg megy.

• Kaziking
    LOL ez a szivás igazán
  • Lockheed
    Saját észrevételeim szerint random! De mindig annak a fajnak a küldetéseit adja, amelyiknek a stationján be vagy dokkolva.
  • Ninju
    Bocsi!

Overall average framerate: 20.3 fps

A BBs-t már nézem, csak arra voltam kíváncsi, hogy számit-e hogy milyen állomáson nézem vagy totál random.
    (Nekem azóta sincs TL hajó csak Paranid Prime-ban)
  • Lockheed
    Szijja! :) A benchmarkodból a lényeget kihagytad! Az uccsó sor az Overall average framerate... Amit írtál az tényleg nemgyenge! Én is jártam már úgy, hogy nemtaláltam TL -es hajót, de körülnéztem kb 1 óra múlva és akkor már volt! A Xenon küldiket ha magas a harci rangod akkor lehet találni az állomásokon. (BBS)
  • Ninju
    Üdv Mindenkinek!

A játék megjelenése óta vagyok read-only módban. Decemberben sikerült is elkezdeni játszani. Úgyhogy most jól felszólalok én is! :)
    Nálam egész tűrhetően fut. Néha ugyan beszaggat, de nem vészes.
    Viszont szívtam egy nagyot még a játék elején. A gond az volt, hogy amikor összejött a pénzem az első gyárra elindultam Argon Prime-ba, hogy felbéreljem a Mammoth-ot. Sajna ott nem volt. Gondoltam sebaj! Biztos itt lesz a környéken. Kerestem 1 órát, de nem találtam. Hmmm... No para! Elmegyek a Kingdom End-be ott onnan szerzek. Beugrottam a rendszerbe és végignéztem ahogy épp felkenődik egy aszteroidára!!!!! Huh! Ennek már a fele sem tréfa! Megnéztem a Teladikat, ott is negatív. A Spliteknél sem jártam sikerrel. Az egyetlen TL-es hajót a Paranidoknál találtam!!!!!!! Mondom ok. Akkor innen veszem a Silicon Mine-t. Meg is történt, aztán jött volna 2 Kahúna Béköri. Megkérem a hajót, hogy dokkoljon be Argon Prime-ba. Erre nem indúl. Talán nem ismeri a Shipyardot?!? Sebaj. Menj A.P. parancs -> Végig utánna -> Megérkezés. Erre Argon One Odajött ÉS LELŐTTE!!! VAZZZ!!
    Na itt sokkott kaptam. Végül összeszedtem 25 milkát UT-k segítségével és vettem egy Boron TL-t. Röviden ennyi. A játék egyébként ok, csak ez az extra nehezítést kihagytam volna. :)
    Más:
    A Xenon küldiket hol lehet találni? Rang vagy hely specifikusak?

Benchmark:
    --------------------------
    X3 - Reunion
    --------------------------
    Game version: 1.3.0.US

Graphic card name and driver used: RADEON 9800 PRO Version [6.14.10.6583]

CPU name: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz Family 7 Model 2

Video settings during benchmark:
    Screen resolution: 1024 x 768 * [32]
    using shader profile: 2.0
    Antialias Mode: NONE
    Anisotropic Mode: NONE

Graphic & Shader settings
    Texture quality: high
    Shader quality: high
    High quality bumpmaps: enabled
    Environment map: enabled
    Postprocessing: enabled
    using 16bit vertex format: no

Framerates
    --------------------------------------------------------------------------------
    Scene 00 21.0 average fps 15.0 minimum fps 31.0 maximum fps
    Scene 01 13.7 average fps 3.0 minimum fps 28.0 maximum fps
    Scene 02 20.1 average fps 14.0 minimum fps 38.0 maximum fps
    Scene 03 26.4 average fps 12.0 minimum fps 65.0 maximum fps

• Thecserko
    köszi. állomást lehet eladni?
  • a_n_d_r_e_w
    az adott fajhoz tartozó trading stationökben (kell hozzá egy minimum rang)
    feljogosít a hajók scannelésére, és fejpénzt kapsz a kilőtt ellenségekért
  • Thecserko
    police licenset hol lehet kapni és mire jó?
  • jano1
    Goyo2!Nézd meg a F.A.Q.-t,ott le van írva.
  • Dracad
    Hi, a következők dolgokban kéne nekem egy kis help:

-Ha van egy BoGas gyaram egy olyan sectorban ahol van 2 spp es 3 bogas felvevo uzem akkor eleg 1 beszerzo es 1 elado hajo?

-Ezekbe milyen computereket tegyek? Ha trade computer 3-at rakok belejuk akkor fejlodnek ugyis hogy be van allitva nekik a homebase?

-Ha sajat hajoval adok el es veszek egy gyaramban akkor beallithatom a beszerzesi arat minimumra az eladasit pedig maximumra?

Elore is koszonom a valaszokat
  • goyo2
    Hol találom a listát, hogy az UT-nek mi kell hogy elinduljon?

• dronkZero
    Na ja, nem bonyolult, csak pl ez nem volt egyértelmű.
  • kisviku
    Egyre jobban megy a Xenon elfogás.Nem azt mondom, hogy mind megadja magát, de egy jó részük.Több helyen egy-egy nagyobb csata után 2-3 vadászt sikerül elfognom.Xenon K-t és J-t még nem, de a fegyverzetük (ha eldobják) értékes zsákmány.A múltkor 5 db Gamma PPC-t fogtam és ezek a fas*fejek szétlőttek egy L-es SPP-t, így kábé 4000 EC-t és 300 kristályt is sikerült zsákmányolnom.
  • kisviku
    De kár hogy már nem emlkészem a sztori ezen részeire, de ha minden igaz, akkor minden le van írva a Pilot-->Messages menü alatt.
    Ahová jönnek az üzeneteid.Nem bonyolult egyébként a sztori, de érdemes bekapcsolni a feliratozást, hátha nem érted meg hallásból.
  • BaLeeX
    Köszi!
  • Zombye
    Menny be a trédingsztésönbe. olvasgass a BBS-en, ott lesz elméletben ey olyan hirdetmény, hogy "pilótát keresek.... aláírás: Maria Morany asszem.

Dokkolj ki, van ugyanebben a szektorban egy szilikonmány is. itt dokkolj be és beszélj valami menedzserféle split csákóval. ő elmondja, hogy maria elment teladi génbe, ahol a yaki fogjul ejtette, és most a plezsörkomplexükben van.

kb. ennyi.
  • Maxtreme
    Azaz. Épp akartam írni :)
    Ugyanezekkel a beállításokkal aig maradtam le, jóval rosszabb géppel.