F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Gryllus
    ráálltam az önellátó komplexumokra. Az első már készen van, a másodikat most tervezem.

Ezt Omicron Lyrae-ben helyeztem el, 8 km-re a keleti kaputól. Egy 30 feletti silicon yieldű aszteroidára tettem a bányát. Több silicont termel, mint ami a SPP-nek kell. Teljesen önellátó, semmilyen bemenetre, vagy pénzre nincs szüksége, csak ami a beinduláshoz kellett.
    Folyamatosan lehet belőle eladni Silicont, Nostrop Oilt, és valamennyi extra energiát is, amit nem eladok, hanem egy közeli gyáramat látja el, aminek nincs saját SPP-je.

Tervezek egy ennél jóval nagyobb komplexumot, aminek egy 50 feletti yieldű silicon mine és egy L-es SPP az alapja. valószínűleg fegyver vagy lézertorony lesz a high-tech kimenete.

A helye is megvan már. Ore Beltben találtam két magas yield aszteroidát nem emlékszem a pontos számokra, de talán 50 feletti silicon és 90 feletti ore, egymástól 5-6 kilométerre. Első körben idetelepítek egy olyan komplexumot, mint a fenti, utána rátelepedek az ore aszteroidára is, és az L-es SPP el fog bőven látni még akár 10 gyárat is. Ha pedig kevés az energia, akkor még tudok építeni ,ásikat is, akár ugyanarra a silicon bányára, akár egy másikra.

Hatalmas előnye ezeknek az önellátóknak, hogy nem kell őket ellátni semmivel, csak időnként el kell adatni a végterméket 1-2 superfreighterrel.