Nos, nálam még némileg fennáll a codecprobléma (talán hétvégén teszek majd új win-t, amúgy is meghülyülök az SP2-től), a PSGnél is beszaggat, de csak egy 2-3másodpercre, és utána jó. Aztán persze igyekszem gyorsan kilőni.
Ami sokkal nagyobb gáz, hogy ugyanezt csinálja a Mass Drivernél is, főleg ha a bal felső kis ablak is nyitva van. Annyi a különbség MD-rel, hogy ennek a 2-3 másodperces szaggatásnak időnként kékhalál a vége. Ami azért -valljuk be- bosszantó. Azzal próbáltam kiküszöbölni, hogy vettem egy rakat savegame-et, és minden csata előtt mentek. Általában ha az első MD-rel kilőtt vadász után nem fagy le, akkor a csata végéig sem fog. Kivéve persze, ha load game, vagy szektorváltás volt közben. Akkor megnit van esély a fagyásra.
Azért zavar, mert a Mambámon van 4 aHEPT, meg 4MD, és az M4-M5ökre (amik néha gyorsabbak 200nál, és a hull-juk elég gyenge) tökéletes a MD. A nagyobb hajókra meg úgyis többszöri lézertöltés-rárepülés kell aHEPTből, és rengeteg lőszer lenne MD-rel kilőni.
Egyébként full low, 1024x768. AMD2500+, 1G 400Mhz, 9600XT 128Mb. Nekem is csak nagy csatákban esik le az FPS, egyébként teljesen simán fut.
(Teszttel nincs kedvem tökölni.)