F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Na szép jó reggelt!
    Tegnap felraktam mindent a maximumra és meglepődöm, hogy egész szépen fut.
    Most nem tudom mit állítgattam eddig, de meglehetősen élvezetes így is a játék és még csata közben is, ami azért nagy szó.Nos ugye a fő bug, amit korábban is kitárgyaltunk már a PSG fegyver animációja.Ez az amitől az egész egy rakás fos.Semmi baja nem lenne a játéknak, ha ezt kijavítanák.Tényleg nagyon szép így, teljes AA meg ATF mellett, a glow-ot kikapcsoltam, mert úgy vélem az csak rontja a minőséget.
    Viszont tudom, hogy mi az ami belassítja a játékot.A hangok.Mióta levettem a beszélő női hangot, ami már amúgy is idegesítően monoton, sokat gyorsult a játék.Csata közben is viszonylag tűrhető, ha nagyon szigorú lennék ,akkor természetesen azt mondanám, hogy szar ez még így is, de nem vagyok az.
    Valahogy a hangokkal nincs minden rendben, hogy ilyen mennyiségű teljesítményt von el a játéktól.

Más.Újabb bugot véltem felfedezni az egyik hajónál.A saját hajóm egy Argon Nova Sentinel, amivel ki-be röpködök a Colossusból.Ennek ugye van egy hátsó ágyúja, amire a max felszerelhető lézer az AHEPT.Nos én rá is raktam ezt, de nem működik.Ha a hátsó turretre kapcsolok, akkor érthetetlen módon nem a hajó hátsó felét, hanem az egész hajótestet "látom át".Lehet, hogy inkább lecserélem BPAC-ra, hátha azzal meg megy.