F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Ninju
    Üdv Mindenkinek!

A játék megjelenése óta vagyok read-only módban. Decemberben sikerült is elkezdeni játszani. Úgyhogy most jól felszólalok én is! :)
    Nálam egész tűrhetően fut. Néha ugyan beszaggat, de nem vészes.
    Viszont szívtam egy nagyot még a játék elején. A gond az volt, hogy amikor összejött a pénzem az első gyárra elindultam Argon Prime-ba, hogy felbéreljem a Mammoth-ot. Sajna ott nem volt. Gondoltam sebaj! Biztos itt lesz a környéken. Kerestem 1 órát, de nem találtam. Hmmm... No para! Elmegyek a Kingdom End-be ott onnan szerzek. Beugrottam a rendszerbe és végignéztem ahogy épp felkenődik egy aszteroidára!!!!! Huh! Ennek már a fele sem tréfa! Megnéztem a Teladikat, ott is negatív. A Spliteknél sem jártam sikerrel. Az egyetlen TL-es hajót a Paranidoknál találtam!!!!!!! Mondom ok. Akkor innen veszem a Silicon Mine-t. Meg is történt, aztán jött volna 2 Kahúna Béköri. Megkérem a hajót, hogy dokkoljon be Argon Prime-ba. Erre nem indúl. Talán nem ismeri a Shipyardot?!? Sebaj. Menj A.P. parancs -> Végig utánna -> Megérkezés. Erre Argon One Odajött ÉS LELŐTTE!!! VAZZZ!!
    Na itt sokkott kaptam. Végül összeszedtem 25 milkát UT-k segítségével és vettem egy Boron TL-t. Röviden ennyi. A játék egyébként ok, csak ez az extra nehezítést kihagytam volna. :)
    Más:
    A Xenon küldiket hol lehet találni? Rang vagy hely specifikusak?

Benchmark:
    --------------------------
    X3 - Reunion
    --------------------------
    Game version: 1.3.0.US

Graphic card name and driver used: RADEON 9800 PRO Version [6.14.10.6583]

CPU name: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz Family 7 Model 2

Video settings during benchmark:
    Screen resolution: 1024 x 768 * [32]
    using shader profile: 2.0
    Antialias Mode: NONE
    Anisotropic Mode: NONE

Graphic & Shader settings
    Texture quality: high
    Shader quality: high
    High quality bumpmaps: enabled
    Environment map: enabled
    Postprocessing: enabled
    using 16bit vertex format: no

Framerates
    --------------------------------------------------------------------------------
    Scene 00 21.0 average fps 15.0 minimum fps 31.0 maximum fps
    Scene 01 13.7 average fps 3.0 minimum fps 28.0 maximum fps
    Scene 02 20.1 average fps 14.0 minimum fps 38.0 maximum fps
    Scene 03 26.4 average fps 12.0 minimum fps 65.0 maximum fps