20430
-
Scamel #18749 Kicsit OFF:
RJoco, tegnap bóklásztam az oldaladon, és feltűnt a figyelmeztetés, hogy hamarosan fizetőssé teszik az eddig ingyenes szolgáltatást. Ma már az indexen is van róla cikk. Linket nem tudok betenni, mert még friss itt a nickem... -
Scamel #18748 Wow, no ilyen trükk eszembe sem jutott volna!
Köszi az infót!
A "táv elfoglalós izé"-t nem használom, így egy ilyen claim csak szkafanderben mehetne gondolom. Az meg a gyatra 12m/s sebességgel elég izgalmas feladat lehet :) A Scarab ahogy kivettem, alsó hangon is 100 fölött megy hazafelé, szóval nyilván nem egyszerű :)
Egyébként a Cerberus beszállítójának egy Terran Vulcan-t használok, de most hogy megkaptam a Scarabot is, gondolkodom a cserén. Ez fürgébbnek tűnik, bár mintha a raktere némileg kisebb lenne. -
Freddy TNT #18747 Itt jegyezném meg, hogy a scarab üres ! (nincs benne pilóta) Ergo vagy kiugrassz elötte a hajódból és kis szerencsével elfoglalod vagy ha van a hajódon az a táv-elfoglalós izé(nem ugrik be a neve
) akkor pár száz méterről elfoglalhatod. Menteni ajánlatos elötte !!!! Ugyanis nem mindig fogadja el így a küldit :
Aztán bedokkolsz valami hajódba vele és odaugrassz az Otas bázisra.
Vagy beszálsz és úgy dokkolsz be. Vagy beküldöd egyszerűen.
A dolog kétféleképp is elsülhet. Vagy elfogadja vagy nem. Ilyenkor vissza szoktam tölteni mert nincs kedvem kisérgetni a fél galaxison kersztül.
Vagy egyszerűen megtartom magamnak a scarabot
Általában újra fel lehet ilyenkor venni a küldetést. Volt mikor már a negyedik scarabot szedtem össze.
-
Scamel #18746 Itt a fórumon korábban már értekeztek róla a srácok, viszonylag jól kell időzíteni.
Mikor belépsz a rendszerbe ahol a Galleon dekkol, csatlakozik hozzád a két Otas kísérő. Ezek után megközelíted a Galleont, ekkor "indul a buli" :)
Első fázis:
Kirajzanak a vadászok a gyomrából, és az első feladat őket kicsomagolni a kasztniból. Én ezt úgy oldottam meg, hogy elhúztam a Galleontól messzire, legalább az ne rombolja a pajzsaimat, majd mikor biztonságos távolságba kerültem tőle, nekiestem a vadászoknak. Némi pofozkodás után elfogytak, ekkor jött a következő fázis:
A Galleontól még mindig lőtávolon kívül ráeresztettem néhány Typhoon rakétát, had örüljön :) Közben a két kísérőm is elkezdte bosszantani. Mikor a Galleon pajzsa kb a felére csökkent, (közben az én pajzsaim valamennyire visszatöltődtek) nekiestem PPC-kkel mint tót az ólajtónak... No itt követtem el az első hibát :) Ugyanis a BPPC-k mikor bajutottak a pajzsa alá, a Hull-t iszonyat hamar szétkapták, és a Galleonból csak törmelék maradt... Ez meg azért történt, mert hosszabb sorozatot küldtem mint kellett volna. Már rég úton voltak a halálos lövedékek mikor az épp becsapódók kivégezték a pajzsot, a később érkező lövedékek meg bevégeztek mindent... Reload. :)
Ugyanitt újra, már figyeltem hogy rövidebb sorozatokat küldjek a PPC-kkel, így mikor a pajzs már a végét járta, átváltottam BHEPT-re. No itt jött a harmadik fázis:
A fórumon olvastam korábban, hogy nagyon kell figyelni, mikor kellően lecsökken a Galleon hull-ja.
Meg fogja adni magát, pontosabban kiereszti a Scarabot. De ebben a fázisban a fegyvereiddel lőtávolban kell hogy légy, ugyanis a két Otas kísérő csak akkor "hallgat" a megadásra, ha lőtávolban vagy. Ha messze vagy, akkor folytatják a lövöldözést, és a Galleon idő előtt széteshet, az meg ugye mission failed...
Miután a kalóz kiköpte az ellopott hajót, azt hiszem akart valamit még partizánkodni, de gyorsan pontot tettem a dolog végére PPC-vel :)
Ezek után már "csak" haza kellett kísérni a Scarabot. Az egyik szektorban összefutottunk egy Xenon inváziós flottával, de épp a kalózokkal küzdöttek, a lőtávolunkon kívül... Mivel a küldetés szerint nekem a Scarabot kellett kísérnem, úgy döntöttem jófiú leszek, és békén hagyom a civakodókat míg belém nem kötnek. Egymással voltak elfoglalva, szóval háborítatlanul haladhattunk tovább, így hagytam had aprítsák csak egymást :) Kb. ennyi :) -
Lacimanyó #18745 Jó reggelt neked is!
Neked azt a részt hogyan sikerült megycsinálni mikor a galleonból valahogyan ki kell szedni a Scarabot? Te azt hogy intézted?
Előre is köszi! -
Scamel #18744 Ez hamar megvolt :) 10091 hsz. Az ilyen tippek-trükkök is ki vannak gyűjtve valahol?
-
Scamel #18743 Jó reggelt!
Tegnap meglepetés ért. Megkaptam az Otas Scarab küldetést. Ez azért fura, merthogy ebben a játékmenetben az XTM Otas kezdést választottam, ergo úgy indult a történet, hogy kirúgtak a cégtől mert felrobbant a kalóz galleon, benne a Scarabbal... Szóval mikor tegnap bedokkoltam az Otas HQ-ra, meglepett az üzenet. :) Úgy látszik kapósak ezek a Scarabok
Annak rendje s módja szerint végigvittem a küldetést, nem volt unalmas. A Galleon Farnham's Legend-ben tanyázott, onnan a csata után vagy öt kalóz szektoron keresztül kellett kísérnem a Scarabot.
Meg kell hogy jegyezzem, az "utódom" a másik Reaperben elég gagyi teljesítményt nyújtott, szóval lehet hogy a sikeres küldetés ellenére is lapátra teszik...
Most ott tartok, hogy bedokkoltam az Otas HQ-ba, és próbálok valahogy átkecmeregni a shipyard részére, de saját kútfőből nem sikerült rájönni hogyan kell... Emlékszem, korábban már írtátok a megoldást, keresgélek egy picit :) -
3-at simán lenyomok, csak a turreteket kell gyorsan irányba állítani, mert nem mindig azt csinálják, amit mondok.
Persze nem egyszerre jön rám a 3, hanem amint megvan az egyik, nagyjából lőtávba ér a 2., aztán majd a 3. De így is rendesen megcsappan a pajzs. -
Semmi gond, bár nálam asszem M1 és tényleg baromi könnyen lehet vele K-kat, meg miegyebet morzsólni, de foglalásra nem tudom használni.
A Castrum nagy előnye, hogy vékony és baromi kicsi, talán könnyebb kimanőverezni a GPPC-t. -
Lacimanyó #18740 Tudja valaki hogy ezt a $ jelet a játékban hogyan lehet előhozni mikor nevet adok meg? Egyszerüen nem megy
-
Az elsődleges neki a lényeg, csak én szoktam másodlagossal szórakozni, mert ott az nvidium gyár.
Cap. ship tippek: Castrum, Castrum, Castrum és szintén Castrum. Egyetlen egyszer próbáltam ki egy Xenon szektorban, talán öt hajó fogadott és a kíséretük. Csak a feléig fogyott le a pajzsom, amikor elszállt mindenki. Egyből beleszerettem.
Cap. ship tippek part 2: Aegir, könnyen kezelhető, mert M7-es (bocs RJoco
) és a BEMP-nek hála 9km lőtávból halálos, némi eltéréssel, ha egymás után jönnek a hajók ki lehet pucolni szektorokat. De a "player" nevű isten nélkül döglött vad az egész!
-
Lacimanyó #18738 Ebben igazad van hogy egy Levivel, de nem is egyről beszéltem. Hanem egy kissebb flottáról. Egy normálisan összerakott flottával simán szét lehet morzsolni az ellent! a csata elsőszámú szabály: tudd mivel állsz szemben= Felderítés, Ezt alapúl véve a második= legyen egy ütős flotta! Ha ez megvan a harmadik= a jó stratégia. A Negyedik= mindíg legyen egy vész terv. Evvel párhuzamoan az ötödik= mindíg legyen menekülési terv, ha esetleg meglepetés érne! -
Scamel #18737 Azon gondolkodom, hogy ugyan idegenkedem a Titan-féle monstrumoktól, mégis felszerelek egyet. Aztán ha komolyabb harcra van kilátás, akkor odarendelem "faltörő kos"-nak, míg én maradnék mellette a Cerberusban. Ezzel ahogy te is mondtad, már talán megoszthatom az ellenséget annyira, hogy le lehessen győzni. Még pár kisebb vadász kíséretnek, aztán meglátjuk... Ezt tesztelnem kell :) -
leviel hülyeség 2-nél több capitalshipnek nekimenni mert leradíroznak
(engem már 2-k is megkergettel a levimet mondtam tudod kivel szórakozz
bejumpoltam a destroyeremmel és már a sokadik xenon rendszert takarítom ki vele (az egyetlen ellenfele a terranokon kívűl a khaakok) mert nekik is olyan destrolyerük van mint nekem és ha nem én lövök először megmurdelek.. -
Lacimanyó #18735 Viszont ami érdekesnek tartok az az hogy egy vadászgéppel ami átlagosan 150-220 között suhan azzal eléggé könyedén le lehet rázni az ellent, de egy monstrumnál más a helyzet! Ez sokkal lassabb így taktikusabbnak kell kenni. Szerintem meg minden egység eg flottában állja meg a helyét igazán. -
Lacimanyó #18734 Teljesen igazad van! De mivel ebben a játékban nagy hangsúlyt fektettek a Tactics and Combat -ra is miért ne használnánk ki! Persze hogy nem fogok egy levivel nekirohanni 3 K-nak, csak úgy ha legalább van velem 2 Titán meg a Colossus is tele elitekkel na így már igen. Megfigyeltem, (persze lehet hogy tévedek) ha lövök egy K-át és közben a vadászok is támadják eléggé elvonják a figyelmét és 1 Titánnal simán szét lehet
!
-
SaGa #18733 Hogyne lenne.
Kezdj Yaki árulóval és próbálj életben maradni.
Az XTM kezdések erősen eltérnek egymástól. A harci rang mindig alap, de a fajok ellenségessége nem, az kezdésenként változik.
Emellett az ellenséges hajók osztály szerinti előfordulása valamelyest függ annak a hajónak az osztályától, amiben ülsz, nem csak a harci rangodtól... -
Scamel #18732 Ezt megértem, és igazat is adok neked, az előbb a mozizással nem biztos hogy jól fejeztem ki magam :)
Nincs még igazán tapasztalatom a csatahajókkal való harcban, inkább csak első benyomásokat próbáltam érzékeltetni a "mozizással", viszonyítva egy mozgékonyabb, "kezelhetőbb" M7 vagy M6 osztályhoz.
Az tény hogy manőverezni kell az M2-vel is, viszont annyira lassúak, hogy hiába lassú a GPPC, nem érzem az "erőt" ami segítene :) Egyelőre a kisebb, kezelhetőbb hajókban jobban érzem magam. Az más tészta, hogy így viszont nem mehetek bele bármilyen eszetlen csatározásba, ha az ellenfél komoly számbeli fölényben van. Mondjuk jelenleg azt hiszem az egyetlen komoly ellenfél a GKYON, mert az ellen nincs menekülés. :)
Tényleg, a Kha'akok meg úgy általában az ellenfél észreveszi a telepített aknákat? Mármint szerintetek van esély egy olyan megoldásra, hogy "belevezetem" őket egy általam elszórt aknamezőbe? Vagy levadásszák a kitelepített aknákat? :) -
Freddy TNT #18731 Szerintem megéri visszatölteni. Én inkább le szoktam nyúlni az ilyen küldetésekkor a ladikokat. A leviathan-on is itt csupán 1 Gj pajzs van. szóval hagyok pár hajót amik levakarják helyettem ezt én meg indítom az elfoglaló flottát.
Persze nem örültek hogy elkötöttem a hajót. Repuzuhanás meg minden.
Aztán dobbantottam vele argon prime-ra (vagy ahol befejeződne egyébként a küldetés) Ott megdicsérnek, hogy milyen ügyesen megmentettem a hajójukat. A repu eztán visszaáll.
A terran hajóból (asszem valhalla) rögtön kettőt adott foglalás után
Azóta nem szeretnek a terran szektorokban. Pedig valahogy szerezni kéne olyan kapuépítő ladikot.
-
Hát akkor elárulom neked, hogy óriásit tévedsz!
A turretek annyira nem jók, hogy te csak mozizz.
2-3 K egymás utáni lőtávban még a Levit is simán szétkapják, hiába van rajta 15 GJ pajzs.
Ne feledd, hogy amikor elkezdenek a te turretjeid tüzelni, az ellenség már elkezdett lőni és azt a mennyiségű golyót te is bekapod, amit adsz neki. Csakhogy neked utána ki kell bírnod még 2 olyan ütközetet, ha sikerül is lelőnöd.
Így életbe vágóan fontos, hogy manőverezz és ne kapd be az összes lövedéket, mert hamar The End lesz.
Egy Kha'ak-nál persze más a helyzet, mert a GKYON csak 5 km-ről lő, a GPPC meg 7 km-ről. Viszont egy Kha'ak szektort már nem élsz túl, mert ott folyamatosan 6 Destroyer szegezi rád a fegyverét és a Kyon-ok elöl nem lehet kitérni. -
Scamel #18729 Köszi a tippet, akkor ez a küldetés már a levesben :)
Azt hiszem nem fogok visszatölteni emiatt, majd talán egy következő újrakezdéskor odafigyelek :)
Viszont ez az M2 meg destroyer dolog érdekes. Mármint nálam, lélektanilag... Mivel összejött annyi pénzem, (meg a reputációm is nagy) lehetőségem van Titánt venni. Jó nagy.
Viszont nyilván az én hülyeségem, de engem zavar, hogy ezek a csillagrombolók csak turretekkel rendelkeznek. Persze, nyilván érthető hogy ezzel nem vadászgépként kell csatázni, ezért is kellenek a turretek, viszont magát a harcot tekintve innentől kezdve az egész (számomra) olyan mintha a moziban ülnék, és csak néznék ki a fejemből, a többi tőlem független. Ez meg nem jön be annyira :) Jobb szeretek magam irányítani, ami ugye egy lassú turretnél már macerás - írtátok is korábban, hogy jobb a gépre bízni.
Ilyen értelemben a Cerberus a határ nálam, azzal még megvan az "én lövök" érzés, de egy M2-nél ezt nem érzem...
Másfelől, logikus hogy igazán hatékonyan egy ilyen csatahajóval lehet csak hasonló kategóriás csatahajókat kikészíteni.
De azt hiszem inkább megpróbálok valami köztes módot találni, hogy a Cerberussal is véghez vihessek hasonló dolgokat... Kialakítok majd valami olyan kíséretet, aminek talán van is értelme. Eddig amivel kísérleteztem, mindig az lett a vége, hogy a gépi kísérő(i)met szétkapta az ellenfél csapata, mint foxi a lábtörlőt... Ahhoz meg elég spórolós vagyok, hogy csak úgy kidobáljam a krediteket hiábavaló kísérőkre
-
Visszatöltesz egy korábbi állást és megpróbálod mégegyszer vagy nem veszed fel és összeszedsz nagyobb hajókat.
De elvileg be fogja még adni késöbb is a küldit.
Nem rossz csónak csakhát vadászok ellen nincs mivel védekeznie, így egy P Raider-t már nemigazán szed le csak a nála nagyobbakat.
Az igaz, hogy akár a Hyperion-nal is rá lehet dokkolni.
És a folyamatos GPPC tüzelés meg sem rezdíti a weapons csíkot. -
Lacimanyó #18727 Elvileg annka küldinek anyi, visznt ha elötte felvett gémed akkor célszerű betölteni,mert a Levi szerintem nagyon jó hajó, persze ha a többi fajtából is van a közelében, szépen ki tudják egészíteni egymást. Én egy Titánnal ugrottam nekik. Előszőr a Khaa'k destroyokkal kezdtem, amik a szektorban kószáltak. Utánna irány a Levi és ott a 

-ing. A Titánomon olt GPPC kb 12-darab elosztva. A Khaa'k destroyokat már 6km-ről lehet lőni anélkül hogy visszalőne, többi vakarcstól meg nemkell félni mert a fegyverzetük nem olyan erős. Szerintem csak a Khaa'k destroyer ami veszéjesebb.
-
Scamel #18726 őőő... Ez az a küldetés amikor kapsz egy BBS üzenetet, hogy a Levi prototípus bajban van és ha tudsz, akkor menj megvédeni?
Tegnap belefutottam ebbe Argon Prime EQ dockjában. Mivel már elég sokat kolbászoltam a Cerberussal kergetve a kalózokat, úgy gondoltam megpróbálok egy ilyen "komolyabb" küldetést is... Szóval nagy arccal berontottam a célként megjelölt Danna's Chance-be, és mentem (volna) a Leviathanhoz. Ugyanis az a rakomány kalóz akik csőre töltött mordályokkal vártak ezt bőszen igyekeztek megakadályozni...
Miután átharaptam a torkukat, tepertem a megadott koordináták felé, nem tudtam milyen a küldetés, esetleg elkésem-e.
Nem késtem el. Ott várt a Leviathan egy kis kísérettel - meg egy rakat Xenonnal. Egy K, két Q vagy 4 P meg a slepp... Na mondom, nekem reszeltek, bocsi, csak eltévedtem, húzok is innen nyugisabb helyekre
Ahelyett hogy fejjel a falnak rontottam volna, betáraztam a PCC-ket, és elkezdtem oldalazva távolodni félgázon. A gonosz falka el is indult utánam, mint a kopó a vérszagra. Nem unatkoztam... Távolodtomban célpontként kijelöltem a P-ket, és rájuk küldtem egy-egy Hammerhead rakétát (tele van a rakterem velük, a kalózok csomót elszórtak...) a P-ket szépen le is szedtem így, meglehetősen bembának tűntek. Mikor a kíséretet így leamortizáltam, felbátorodtam, és szembefordultam a nyomomban lihegő két Q-val. Durva volt, de sikerült őket szétszedni, a pajzsaim viszont a felére estek a küzdelemben. A K jóval lemaradva mögöttük még nem volt lőtávolban, így újabb hátraarc, és egy kis pajzstöltős-fogócska kezdődött... Épp a K sebessége környékén haladtam, hogy kontrolláljam a biztonságos távolságot, amikor eszembe jutottak megint a Hammerhead-ek. A Q-k ellen hatástalanok voltak, mert azok hatékonyan védekeztek a rakéták ellen is, nemhogy még egy ilyen lassú torpedó ellen. viszont K-val még nem találkoztam közelről, nem tudtam hogyan fog reagálni a torpedókra, gondoltam kipróbálom... Hm. Nem mondom hogy kacsavadászatnak éreztem, mert azért izgultam egy kicsit, de néhány Hammerhead, és a K-ból hamarosan csillagköd lett
Szóval jók ezek a torpedók, ha nincs az ellenfélen olyan fegyver amivel eltalálná. :) Úgy meglepődtem a könnyű sikeren, hogy azt hittem kész is vagyok a küldetéssel, elkezdtem összeszedni a széthullott konténereket. Nem kellett volna, pontosabban... Ugyanis a Xenonok után megjelent egy rakat Khaa'k csatahajó is a Leviathan közelében, de mire odaértem késő volt... Mission failed
Ha egy ilyet elszúrtam, akkor ennek a küldetésnek annyi? Mármint újra nem fogom megkapni ugye? Erről van valami tapasztalat?
Egyébként a Khaa'k-ok ott maradtak, és elindultak a szektor közepe felé, úgyhogy később mikor visszatértem megnézni mi a helyzet, épp ment a csihipuhi a kalózok és a Khaa'k-ok között, úgyhogy beszálltam "romeltakarítani"
Bocsi a hosszú irományért :) -
Az irányítást én sem szerettem benne, itt az egeresre gondolok, egy borzadály volt. Mióta megvan a joyom, még nem próbáltam, a nemrég beszerzett 8500GT vacakol, így egy darabig még nem is fogom próbálni. -
Háátőő!
Csináld meg hajóvesztés nélkül és mindjárt nem lesz olyan egyszerű! -
Akkor viszont lehet mégis a harci ranghoz köze.
Bár mióta Scale Plat Green környékén mászkálok, nálam mindig volt P Raider flotta. Elég sűrűn.
Xenon 347-ben foglaltam egy csomót belőlük, aztán inkább áttértem a Q-kra, az jövedelmezőbb. Ezekért bejjebb is megyek a Xenon szektorokba. -
Scamel #18722 A TC irányítással kapcsolatban korábban is feltűnt hogy többen panaszkodtak, most hogy megint említed eszembe is jutott: joystickkal játszom, és mindkét alkalommal a konfigurálással kezdtem, beállítottam "ahogy szeretem", és ezek után nem éreztem igazán különbséget. Pontosan miben más a TC irányítás? Esetleg az egeres irányításra gondolsz? -
Lacimanyó #18721 Nos megcsiáltan az Argonos küldit miben a Levit kapod meg. Nem szeretnék nadzolni és semmi hasonló, de olvastam kicsit lentebb hogy nem egyszerű megcinálni. Nos nekem anyira nehéz nem volt mint azt hittem volna. Csak 11 roncs ,darabokra szagatott Eclipse bánta a 30-ból. Egy Titánnal
szét az egész küldit ami volt nem is tudom menyi GPPC. K'aash-okat messziről becserkéztem a Xenon támadó flottát pedig közvetlen közelről tettem egyenlővé az űrszeméttel!
-
Freddy TNT #18720 5600 x2, 8800GT 4 Gb ram....nem szaggatott. De az irányítása a sírba vitt. Megszoktam a Reunionét és nagyon nem tetszik így a TC. Persze van valami mód kapcsoló amivel Reunion-féle irányítása lesz de nem az igazi.
Én jobban örültem volna ha jön egy XTM kiegészítő hozzá. Komplett új sztori meg mindenféle.
A játék sok esetben random. Nekem is szinte minden egyes újrakezdésemnél más-más szektorokban van nyüzsgés. Persze vannak állandók. Omicron sectorban pl mindig átutazik pár Xenon P raider és kisérete. stb stb -
Freddy TNT #18719 Azt látom, hogy lehet polaron lasert vinni cyborg gyárba de én még sosem vittem egy darabot se.
Ha feltöltöm a gyárat azzal is ami nem elsődleges akkor gyorsul a gyártás ? -
Scamel #18718 Köszi a gyors választ! :)
A nagyobb hajók gyakorisága azért tűnt fel, mert olyan helyeken jönnek gyakrabban, ahol a normal játékmenetben is jártam.
Elena's Fortune a normal módban eléggé kihalt volt, most meg olyan forgalom van bent mint a nagykörúton :)
De jellemző például Scale Plate Green is, ahol lentről most konvojokban özönlenek a Xenonok a 347-es szektorból, elég sűrűn, korábban meg nagy csönd volt. :)
Persze nem baj, mert így izgalmasabb, főleg hogy időközben szert tettem egy Cerberusra, és nagyon a szívemhez nőtt. A kalózok és a Xenonok őszinte bánatára
A te honlapod is a nagyon hasznos linkek között szerepel a böngészőmben, gratula érte! :)
A többiekre akiket nem találtam az itteni linkeken, a google segítségével kerestem rá, hellyel-közzel sikerrel. :)
Az egosoft fórumokon is egyre több a halott link. Persze az is egy jó móka mire az ember összevadássza az infót a netről, csak fura hogy ennyire nem időtállóak az anyagok.
Tudom, hogy a TC ebben a topikban off, csak leírok egy rövid érdekességet róla:
Mikor ezt a fórumot elkezdtétek, rengeteg panasz volt az iszonyatos gépigényre - jogosan. Mivel én a napokban találkoztam csak a játékkal, nem volt gondom még max részletességnél sem (Core I7 920, 3GBDDR3, Ati 4870X2 - Win7 64bit)
Mivel nagyon megtetszett a játék, irány a CDGalaxis hátha kapható még, de látom itthon csak a TC-t forgalmazzák. Ezzel viszont úgy voltam, hogy mielőtt megvenném, kipróbálom. Főleg azért, mert itt a fórumon elég vegyes fogadtatásban részesült a Reunionhoz képest. Ami azt illeti, pár óra játék után meg tudtam szokni, sőt. Viszont a fent írt konfigomon időnként frankón beszaggat
Persze feltettem a legújabb patchet, az sem segített. Szóval a párnáim telesírását követően úgy döntöttem (még) nem veszem meg... -
Szia!
Szerintem nincs különbség a kezdésekben csak esetleg máshova rakott be a játék, mint ahogy megszoktad és arra több a nagyobb hajó. Esetleg pont úgy pakolta be, hogy lépten nyomon beléjük fuss.
Az mondjuk igaz, hogy vannak küldik, amik harci ranghoz kötöttek.
Amaro oldala átalakult azóta, de a regisztrációs menetét nem tudom. http://amaro.extra.hu/
tomonor nem fejleszti az oldalát, a TC-s topikot csinálja inkább.
Az én oldalam meg az aláírásban van, azt mindig frissítem, ha változik.
A külföldi linkek meg jönnek, mennek, googleban kell keresgélni, az szokott nekem is segíteni. -
Scamel #18716 Sziasztok!
Pár hete játszom a Reunionnal, rögtön beleszerettem mikor megláttam. A "nagy öreg" Elite méltó utóda, gyerekkoromban rengeteget játszottam vele C64-en. :)
A fórumotok kiváló, rengeteget lehet tanulni belőle! Néha igen jól jön a segítség, annyira összetett a játék :) Ha valamit nem értettem, mindig találtam itt valami infót, szóval le a kalappal
No hogy ne csak rizsázzak: Eddig többször nekikezdtem a játéknak, próbálgattam ezt-azt, de eddig mindig a normal vagy a quickstart módban indultam. Pár napja viszont változtattam, és belekezdtem az XTM Otas start módjába, ahol a Reaperrel a fenekem alatt tesznek lapátra...
Nos, nem mondom, kicsit más úgy kezdeni, hogy a Buster helyett egy komoly gépet vezethetek, még ha 0 Cr. az össz vagyonom :)
Viszont.
Lehet hogy csak elkerülte a figyelmem eddig, volt már valami fejtegetés itt arról, hogy a különböző kezdésmódokhoz különböző harci nehézségi fok tartozna? Pontosabban nem is nehézség, inkább "sűrűség". Ugyanis eddig míg normalon vagy quickstarton játszottam, nagy ritkán futottam bele valami komolyabb ellenfélbe, max. valami Khaa'k sereg aprított egy-egy szektort, de azokat bölcsen elkerültem...
Most viszont hogy a Reaperrel kezdtem, sorra botlok bele a Xenon Q és más M1-M6 osztályú ellenfelekbe. akár kalóz, akár Xenon... Az tény, hogy így jóval izgalmasabb (főleg hogy az Otas géppel még volt is némi esélyem a harcra
) de feltűnt hogy mekkora "harci" különbség van a két kezdésmód között. Van valahol erről valami infó?
Amaro oldalával kapcsolatban volna még kérdésem. A fórumot az elejétől kezdtem olvasni, és gyakran hivatkoztok letöltésre az oldalról, ami regisztrációhoz kötött. Biztos én vagyok a láma, de Amaro oldalán nem találok se regisztrációt, se letöltési lehetőséget...
Bár nyilván változhatott is az oldal. Azt észrevettem a fórumot olvasgatva, hogy az időnként belinkelt oldalak nagyrészt már nem működnek... Esetleg az aktuális elérhetőséget lehetne valahol jelezni? -
Csak azt sajnálom, hogy most nincs 54k Huf-om, hogy egy életre megvegyem a játszahtóságot a játékkal együtt.
Természetesen Argon Prime Shipyard-on, miután megcsináltunk egy nem túl egyszerű küldit. -
Lacimanyó #18714 Igen én hallottam ás láttam róla trailereket is! Nagyon jó lesz állítólag az alkotók szerint is. Ha az ember vadászik a neten el lehet csípni néhány riportot a készítőkkel!
Apropó hol lehet argon leviatant venni?? -
Terranoktól veszel jó pénzért vagy olcsóbban feljavítasz egyet. Moon és Pluto rendszerekben van.
Kicsit más!
Hallottátok, hogy jön a Star Trek Online MMORPG?
Béta tesztelések folynak.
Kicsit más vége! -
Lacimanyó #18712 Hali
Asgard hajót honnan lehet beszerezni??? -
Vagy éppen Polaron Laser állomásra szállítok, hogy legyen sok-sok kicsi Cyborg gyerek.
-
Éppenséggel!
Ha fenn van a JKT script, akkor tudsz a megfelelő gyárakba szállítani, amik előállítanak neked kb 13.000 Cr-ért Jumpdrive Kit-eket. M-es vagy nagyobb rakterű hajókba be tudod rakni és ebből Jumpdrive-ot csinálni. Így nem kell minden hajódra 100k-ért megvenned a megfelelő állomáson.
Bár a saját EQ-dokkomban már fel lehet rakni egy csomó mással együtt.
Ja és ha nem figyelsz, akkor lenyúlják mások.