F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Scamel
    Köszi a gyors választ! :)

A nagyobb hajók gyakorisága azért tűnt fel, mert olyan helyeken jönnek gyakrabban, ahol a normal játékmenetben is jártam.
    Elena's Fortune a normal módban eléggé kihalt volt, most meg olyan forgalom van bent mint a nagykörúton :)
    De jellemző például Scale Plate Green is, ahol lentről most konvojokban özönlenek a Xenonok a 347-es szektorból, elég sűrűn, korábban meg nagy csönd volt. :)
    Persze nem baj, mert így izgalmasabb, főleg hogy időközben szert tettem egy Cerberusra, és nagyon a szívemhez nőtt. A kalózok és a Xenonok őszinte bánatára

A te honlapod is a nagyon hasznos linkek között szerepel a böngészőmben, gratula érte! :)
    A többiekre akiket nem találtam az itteni linkeken, a google segítségével kerestem rá, hellyel-közzel sikerrel. :)
    Az egosoft fórumokon is egyre több a halott link. Persze az is egy jó móka mire az ember összevadássza az infót a netről, csak fura hogy ennyire nem időtállóak az anyagok.

Tudom, hogy a TC ebben a topikban off, csak leírok egy rövid érdekességet róla:

Mikor ezt a fórumot elkezdtétek, rengeteg panasz volt az iszonyatos gépigényre - jogosan. Mivel én a napokban találkoztam csak a játékkal, nem volt gondom még max részletességnél sem (Core I7 920, 3GBDDR3, Ati 4870X2 - Win7 64bit)

Mivel nagyon megtetszett a játék, irány a CDGalaxis hátha kapható még, de látom itthon csak a TC-t forgalmazzák. Ezzel viszont úgy voltam, hogy mielőtt megvenném, kipróbálom. Főleg azért, mert itt a fórumon elég vegyes fogadtatásban részesült a Reunionhoz képest. Ami azt illeti, pár óra játék után meg tudtam szokni, sőt. Viszont a fent írt konfigomon időnként frankón beszaggat
    Persze feltettem a legújabb patchet, az sem segített. Szóval a párnáim telesírását követően úgy döntöttem (még) nem veszem meg...