F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Scamel
    Köszi a tippet, akkor ez a küldetés már a levesben :)
    Azt hiszem nem fogok visszatölteni emiatt, majd talán egy következő újrakezdéskor odafigyelek :)

Viszont ez az M2 meg destroyer dolog érdekes. Mármint nálam, lélektanilag... Mivel összejött annyi pénzem, (meg a reputációm is nagy) lehetőségem van Titánt venni. Jó nagy.
    Viszont nyilván az én hülyeségem, de engem zavar, hogy ezek a csillagrombolók csak turretekkel rendelkeznek. Persze, nyilván érthető hogy ezzel nem vadászgépként kell csatázni, ezért is kellenek a turretek, viszont magát a harcot tekintve innentől kezdve az egész (számomra) olyan mintha a moziban ülnék, és csak néznék ki a fejemből, a többi tőlem független. Ez meg nem jön be annyira :) Jobb szeretek magam irányítani, ami ugye egy lassú turretnél már macerás - írtátok is korábban, hogy jobb a gépre bízni.
    Ilyen értelemben a Cerberus a határ nálam, azzal még megvan az "én lövök" érzés, de egy M2-nél ezt nem érzem...
    Másfelől, logikus hogy igazán hatékonyan egy ilyen csatahajóval lehet csak hasonló kategóriás csatahajókat kikészíteni.
    De azt hiszem inkább megpróbálok valami köztes módot találni, hogy a Cerberussal is véghez vihessek hasonló dolgokat... Kialakítok majd valami olyan kíséretet, aminek talán van is értelme. Eddig amivel kísérleteztem, mindig az lett a vége, hogy a gépi kísérő(i)met szétkapta az ellenfél csapata, mint foxi a lábtörlőt... Ahhoz meg elég spórolós vagyok, hogy csak úgy kidobáljam a krediteket hiábavaló kísérőkre