F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Scamel
    Sziasztok!

Pár hete játszom a Reunionnal, rögtön beleszerettem mikor megláttam. A "nagy öreg" Elite méltó utóda, gyerekkoromban rengeteget játszottam vele C64-en. :)

A fórumotok kiváló, rengeteget lehet tanulni belőle! Néha igen jól jön a segítség, annyira összetett a játék :) Ha valamit nem értettem, mindig találtam itt valami infót, szóval le a kalappal

No hogy ne csak rizsázzak: Eddig többször nekikezdtem a játéknak, próbálgattam ezt-azt, de eddig mindig a normal vagy a quickstart módban indultam. Pár napja viszont változtattam, és belekezdtem az XTM Otas start módjába, ahol a Reaperrel a fenekem alatt tesznek lapátra...
    Nos, nem mondom, kicsit más úgy kezdeni, hogy a Buster helyett egy komoly gépet vezethetek, még ha 0 Cr. az össz vagyonom :)
    Viszont.
    Lehet hogy csak elkerülte a figyelmem eddig, volt már valami fejtegetés itt arról, hogy a különböző kezdésmódokhoz különböző harci nehézségi fok tartozna? Pontosabban nem is nehézség, inkább "sűrűség". Ugyanis eddig míg normalon vagy quickstarton játszottam, nagy ritkán futottam bele valami komolyabb ellenfélbe, max. valami Khaa'k sereg aprított egy-egy szektort, de azokat bölcsen elkerültem...
    Most viszont hogy a Reaperrel kezdtem, sorra botlok bele a Xenon Q és más M1-M6 osztályú ellenfelekbe. akár kalóz, akár Xenon... Az tény, hogy így jóval izgalmasabb (főleg hogy az Otas géppel még volt is némi esélyem a harcra ) de feltűnt hogy mekkora "harci" különbség van a két kezdésmód között. Van valahol erről valami infó?

Amaro oldalával kapcsolatban volna még kérdésem. A fórumot az elejétől kezdtem olvasni, és gyakran hivatkoztok letöltésre az oldalról, ami regisztrációhoz kötött. Biztos én vagyok a láma, de Amaro oldalán nem találok se regisztrációt, se letöltési lehetőséget...
    Bár nyilván változhatott is az oldal. Azt észrevettem a fórumot olvasgatva, hogy az időnként belinkelt oldalak nagyrészt már nem működnek... Esetleg az aktuális elérhetőséget lehetne valahol jelezni?