20430
-
Etele1 #3350 Hát sajnálattal hallom...nekem bejött és viszonylag sűrűn kapok XL küldit. Én viszont akkor csorgatom a nyálam, mikor valaki azt írja,h 2 K-t v. egy K-t és egy J-t is láta az Inváziós küldetésekben...nekem meg sajnos ez nem sikerült még sohasem :( -
Gryllus #3349 Köszi! Csinálok fekete listát.
A tractor beamet (vonósugár) próbálta már valaki? Nekem van egy állomásom, amit közelebb kéne vonszolni a kapuhoz, most, hogy M6-tal is meg lehet majd tenni, lehet megpróbálom. viszont egy 5 gyárból álló komplexumról van szó... -
De van. Amaro oldalán, "Tiltott terület menedzser v0.9 SPK " néven a script-ek között megtalálod! -
saba30 #3347 Nos, ez már hihetelen, a beta patch is lépett egy verziószámot (1.3.02)
A preliminary changelist:
Changed in 1.3.2BETA:
New options in the Graphics Settings dialog:
* "More Dynamic Light Sources" - if this option is deactivated then the number of dynamic light sources will be reduced, which can improve performance.
* "Ship Colour Variations" - if this option is deactivated then there will be no colour variation between ships of a given type, which can improve performance.
* "Disable Vertex Size Optimisation" - if this option is activated then the "black triangles" problem that affected certain players (notably with X700/X800 graphics cards) from 1.3 onwards should be solved.
Bug-fixes:
* Cockpit positions for turrets corrected
Changed in 1.3.1BETA:
Additional functionality:
* Tug Laser allows M6/TL class ships to move stations using a tractor beam
Bug-fixes:
* Freeze caused by story mission
* Freeze caused by Trade Command Software MK3
* Usage of video and audio codecs optimized to fix various problems
* Trade Command Software MK3 energy supply
* Factory in Bala Gi's Joy is rebuilt
* Black screen when leaving a sector
* Jump drive after buying Kha'ak specifications
* Xenon ships in Teladi shipyards
* Yaki pilots without face/voice
* Motionless Kha'ak clusters
* Shockwave Generator and Mass Driver weapons have been optimized to reduce their impact on game performance
* Many other minor problems resolved
General:
* Adjusted collision avoidance of gates and small asteroids
* Number of Xenon ships roaming the universe has been reduced
http://dl1.egosoft.com/X3Update1.3_to_1.3.02BETA.exe -
Gryllus #3346 Ez a járőrözés dolog engem is érdekelne. Scal plate greenben időről időre elveszítek egy TS-t a xenonok miatt.
Nem lehet valahogy kitiltani a UT és Maintain Staion hajókat bizonyos szektorokból? Valahol mintha lett volna erről szó.
-
Üdv! Lenne egy kérdésem: valaki tudott, már pl. szektorjárőrözést kiadni hajóknak? Ha igen, akkor hogyan?
Pontosan azt szeretném, ha egy Pirate Novából és a hozzárendelt (Protect) 2 Pirate Falcon hajókból álló csapat automatikusan repkedne egy szektorban és a belépő ellenséges hajókat leszedné. Ezt meg lehet tenni, és ah igen akkor hogyan??
A másik, ha kiadom a protect parancsot a kísérőhajóknak, akkor azok csak akkor támadnak, ha a kijelölt hajót támadják, vagy esetleg megvédik magukat is??
Illetve képesek rajként tevékenykedni, ha igen, akkor hogyan…
-
Kaziking #3344 mi a véleményed a Herculesről? nem akad be a hajógyárakba meg ilyesmi? vennem kell 1 TL-t és ez a szimpatikus, de ha nem túl jó (mint az Orca) akkor maradok a Mammut-nál.
-
Kaziking #3343 ja ez a felsorolt szektorok közti ugrálás nekem nem jött be, 3.5 órán keresztül semmi mást nem csináltam (néhány kósza xenon lelövésén kivül) mint sorba jártam a szektorokat végül kaptam nagy nehezen az imént említett küldetést de azt sem ott.
-
Kaziking #3342 Varlord vagyok 74 % -
Üdv Mindenkinek!
Ezt a xenon küldetést én is megkaptam ugyanott! A xenon belépés egy K és egy pár vadász megjelenésével kezdődött, örültem nagyon, jön a sok lé.. A K megkapta a „szokásos csomagját” (unknown rakéta) majd örültem, hogy levadászhatom a maradék vadászokat ekkor ugrott be a J kb 4,3 km-re voltam tőle gondoltam gyerünk közelebb, és mehet a csomag… de mire 3 km-re megközelítettem elugrott! Kb 2,5 órát vadásztam a vagon L-t és M-et amiket kiszórt magából… Én használom a X3 Race Response Fleet script-et nem tudom, ennek van e köze hozzá de a szektorban volt egy rakat „szövetséges” hajó kb 4 M6 és 3 M2 vagy M1 amire biztosan emlékszem az, hogy volt köztük egy Titán. A 2,5 órás ütközet végen a nagy hajók lehet, hogy kilőtték a J jump drive-ját de lehet, hogy elfogyott belőle az EC nem tudom. A lényeg, hogy nem ugrált tovább… Ekkor indítottam a Novából az utolsó unknown rakétát… ez ki is végezte. A küldit lezáró üzenetnél igen meg voltam elégedve 70 Xenon elhullott ezért kaptam kb. 19 milliót… Igen sokszor visszatöltöttem, mert nagyon reménytelennek tűnt a helyzet, de csak sikerült és a végén nagyon megérte izzadni…
Igaz a sok hajó miatt irdatlanul be tudott szaggatni.. 
-
lammaer #3340 Milyen harci rangnál tartasz? Nekem még nem volt jumpolós XI küldim, de nem is akarok :) Szóval inkább leSETA-zom a harci rangomat, ha elérem ezt a jumpolós részt :) -
Kaziking #3339 ja és a küldetést Getsu Fune-ban kaptam és helyben kellett maradni. -
Kaziking #3338 Ez a jumpolos Xenon J télleg egy szemét, (rémlene mintha az x2-ben is lett volna ilyen) kb másfél óra kellett neki mire sikerült megnyuvasztani.
Azt is csak azért, mert a segítségre küldött erők közt volt 1 M2 ami irtott rendesen, végül a J-t is ő fektette ki amikor pont mellé jumpolt, és szó szerint beleállt a PPC tűz közepébe.
eredmény 49 kills, 8800 k cr -
mrzed #3337 Megcsináltam eddigi legnagyobb X3-as Xeon küldimet, közel két órán keresztül hajtottam majdnem csapágyasra a Nova raideremet. Az eredmény 97 kills és 19720673 cr...
-
a PPC-s dologgal nem teljesen értek egyet. M2-nél észrevételem szerint nincs szükség kis hajók ellen védekezni, az M1-nél meg ugye erre van a flotta. Egyik M2-esemre sem szereltem flaket (főnixre nem is lehet), a BHEPT túl lassú, gyakorlatilag az sem ér semmit vadászok ellen. szerintem az APAC az a fegyver, amit ha nagy tételben (mondjuk 8 db :)) szerelünk hátra, akkor kivégzi a kicsiket (persze ekkor hátul nem marad védelem a nagyobbak ellen), de én a firestormra esküszöm, gyorsabb mint én vagyok, a vadászok meg az én sebességemet veszik fel, tehát a találat garantált (persze könnyen vagyok, ore beltben gyártom teljesen önellátóan a torpedókat. egyetlen hátrány, hogy csak 8 fér a gyárba, de ezt áthidaltam egy raktárhajónak rendszeresített TS állomásoztatásával :))
a méretbeli különbségekre akkor döbbentem rá mikor csoportképet készítettem (#2856), addig nem gondoltam volna, hogy ennyire.... Centaurból nézve olyan egyformán nagyok :D -
kisviku #3335 De a legjobban a Paranid Hercules hátsó hangárja tetszik, ahová bedokkolsz.
Először is, szerintem állati jól néz ki, ahogy a hajótest fölött pár méterrel mész el, szép a hajó hátsó része és a hátsó ágyú ku*va jól ki van alakítva!
Sajnos csak kettő, mert ez ugye egy TL, de állati jól lehet vele védeni a hátsó felet.Tisztára olyan érzést kelt, mintha egy légvédelmi löveg vigyázná a leszállópályát... (kissé fanatikus vagyok,nemde?
)
-
kisviku #3334 Köszönet érte.
Jelenleg 1 Titán és 1 Colossus van a flottában, plusz az összes faj TL-je, kivéve a Split Elephant.A Colossusban már majdnem megtelt a hangár (most kábé 51 hajó van benne), "kisebb" TL-eket most töltöm.Azon filózom, hogy vegyek-e még egy Titánt vagy inkább majd Phoenixet és/vagy Odysseust.
Amit Amaro oldalán néztem, hogy a hajók közötti méretbeli különbségek mekkorák, ott tetszett meg még jobban a Phoenix.Tisztában vagyok a nagy hajók irányításával, elég régóta megvan mind a két Argon típus.Sajnos azt is tudom, hogy a Phoenix a leglassabb, szerencsétlen Titánomnál is lassabb, de hát mindennek ára van...és különben meg sz*rok rá, hogy milyen a sebesség, mert ezekkel nem nagyon szokás menekülni.
Sajnos a PPC-k kizárólag a nagy hajók és állomások ellen jók, de erre rendszeresítettem egyre több hajómon a változatos fegyverzetet.Ha szánalmas vadászok jönnek, csere A-BHEPT-re és/vagy A-Beta Flak-re, esetleg egy-két Ion Disruptor.Nagy hajóknál vissza a PPC, vegyesnél meg csata közbeni szerelgetés...
Hogy mekkora a jelenlegi flottám, arról fogalmam sincs...majd megnézem.De legutóbb asszem valami 100-110 hajó körül tartottam. -
PSGhunter #3333 Akkor most az van csaba30, hogy te is ugyanúgy beszoptad, mint én is az elején. Az SPP-nek bizony kristály kell, és ez el lett írva a táblázatban. Ha egyébként nem kellene, akkor pofon egyszerű lenne önfenntartó komplexumokat építeni. Így viszont nagyon észnél kell lenni miből mennyit szerelsz össze. Hát, sok szerencsét amíg kitapasztalod, a fórumban már sokat írtak ezekről...
Húúú, ez a Phoneix tényleg nagyon coool!
-
Teladi Phoenix:
gyakorlatilag halhatatlan, egyedül néhány dologra kell figyelni:
1. nem hallani mikor rakétát indít, gondolom túl messze van a híd a torpedóvetőtől :)
2. a távolságjelző kicsit butácska, mást mutat a HUD mint amit a kis monitor. ez a méretével van összefüggésben :)
3. színtén mérete miatt gyakorlatilag mindennek neki megy. az irányítását szokni kell, ez az egyedüli dolog ami halálos csapást mérhet rá, hiszen ha egy 9GJ pajzsos hajónak neki megy a maga 10GJ-jával igencsak veszélyes helyzetbe kerülhet
4. a felső tornyok jóval később kezdenek tüzelni mint az elsők, gyakorlatilag mikor azok is tüzet nyitnak addigra már ütközésközelbe került a hajó eleje (persze csak ha szembe megy az ellennel)
(nagyon jól néz ki egyébként szektorba lépéskor, hogy éppen csak átfér a kapun ez a dög :))
Harci tapasztalatok:
az egyik Xenon szektorba ugrottam be, és rögtön egy 5-6 km-es körzetben 4 K és 1 J fogadott. load nélkül lealáztam mindet, pajzsom 1/4-ede lett oda, de csakis azért mert elmértema távot a J és köztem és felökleltem szegényt (persze addigra a tornyok már megritkították)
habár nem a legerősebb lézergenerátorral rendelkezik, a 32GPPC és 8BPPC (remélem jól emléxem, régen volt :)) nem bírja lemeríteni, csak ha minden torony egyszerre tüzel
a kis vadászgépek egyszerűen nem ellenfelek, hiába nyitnak sortűzt, nem igazán érzi meg a pajzs. ha kellő számban összegyűlnek, akkor kilövök rájuk 1-2 firestormot (amit szintén nem érzek meg, de ők annál inkább :D). az M5-ösök és a gyorsabb M4-esek meg egyszerűen szétkenődnek rajtam, mint egy aszteroidán
és végül egy kép a méret érzékeltetése végett:
(az bizony egy Kha'ak destroyer ott előtte)
akár a "Cápa 25: az Űrcápa" című "b" kategóriás sci-fi nyitójelenete is lehetne, mikor a szerencsétlen Kha'ak hadihajó kitartó szolgálatáért kapott, jól megérdemelt üdülését tölti a bíborködi turistaparadicsomban, és ekkor a mélyűrből előtörő űrcápa a ködből félig kiemelkedve végez a pórul járt áldozatával :D
-
saba30 #3331 Na én még csak most jutottam el a gyárazásig, (már van 8 UT-m szépen hoznak a konyhára)
- kell valamit csinálni a pénzel – gondoltam akkor legyen SPP – Omicron környékén nincs - kiraktam egyet – XL táblácskuk szerint nem kell neki semmi, erre Primary resource-be kér kristályt! holott az írások szerint csak másodlagosnak kellene lenni. Akkor most mi van ?!?
-
kisviku #3330 Uupsz, úgy néz ki, megint elindítottam a "hardver-lavinát" a lejtőn... :)
No, egyszerűen szögezzük le, hogy teljesen mindegy milyen géped van/gépetek van, SZARUL FUT! Nem a hardvereddel van gond, hanem a játék ENGINE-JE SZAR!
Ilyen gépeken nem lenne szabad ennek ennyire szaggatni!Tökmindegy mit állítasz be, mindegy miilyen drivert töltesz le, legyen Nvidia vagy Ati, NEM A HARDVERETEK SZAR, HANEM A JÁTÉK ENGINE-JE - ahogy már mondtam.
Téma lezárva!
Most én kérek segítséget.
Aki rendelkezik M1/M2-vel és az nem Titan illetve Colossus, kérdezném hogy milyen a többi M1/M2? Speciel a Paranid Odysseusra gondolok és ha valakinek van Teladi Phoenixe.A Teladi M2 azért tetszik, mert istentelenül nagy, az Odysseus meg nemcsak szép, de szívesen kipróbálnám már a Gamma PSG-t.
Ha valakinek van ezek közül vagy bármelyik egyéb (Boron,Split) M1/M2, kérem ossza meg velem (is) a véleményét.
-
Az ATI Catalyst driver 6.1-nél jár. A magasabb verzióugrás lényegében a meghajtóban eszközölt változásokat is fémjelzi. X1800-as sorozaton remekül dolgozik, s bár az ATI külön kiemelte, hogy nem támogatja még az 1900-asokat, sokan feltették magasabb fps-t remélve, aminek aztán külön techfórum lett az eredménye. Most legalább az ATI is széles körben teszteli a bétát, kezet foghat az EGO-val
-
Ez az ATi eddigi piacra dobási stratégiájának változtatását jelzi. Az nVidia már az FX-nél azt csinálta, hogy a "papír szerinti" piacra dobás egyben azt is jelentette, hogy a kártya már kikerült az utcára is. Az ATi ezzel szemben cirka egy hónapos átfutási időt alkalmazott eddig, tehát ugyan bejelentették, hogy hivatalosan kikerült a kártya, de gyakorlatilag csak az újságírók és egyébb "prominens" felhasználók tehették rá a kezüket a kártyára ekkor. Az boltokban csak hetek múlva kezdtek feltünni. Az ATi az X1900-al elvileg a Gf7800GTX 512Mb-ra adott "választ", ám valójában a Gf7900 ellenfele lett volna, csak valamilyen okból most váltott az ATi, és rögvest kidobta az X1900-ast. Egyébként a hírek szerint a kártyához adott CD-n lévő driver tökéletes, akkor vannak bajok, amikor a hivatalos 5.12 vagy 5.13-as driverrel akarják meghajtani a kártyát. -
Az észlény illető valószinüleg Low shader profilt állított be, azért PS1.4. Neki az volt a lényeg, hogy minél több FPS-t produkáljon. -
Az ATI-nak a mai napig nincs olyan drivere, ami helyesen felismerné és támogatná a már kereskedelembe került X1900-akat. Elkapkodták, félnek az nVidia új kártyájától? Nem tudom, de emiatt írtam, hogy fenntartással kell kezelni az eredményeket. Majd ha lesz hozzá normális meghajtó. -
o0tomy0o #3325 "using shader profile: 1.4"
Ehh ez mi? még az én ati szarom is elvileg 2-eset használ, nemhogy egy olyan burzsuj csúcskategóriás... -
Kaziking #3324 ok küldök emailbe -
Szerintem is az, jobb szeretem, ha az tőlem indul sercegve :D Találtam viszont egy érdekes teszteredményt, a srác dünnyög, hogy az ATI még nem adott ki olyan drivert, ami rendesen vinné a megvásárolt x1900-asát, de azért közreadta az eredményeket, a driver miatt még fenntartással kell kezelni, de akkor se szép : Game version: 1.3.0.US
Graphic card name and driver used: Radeon X1900 Series Version [6.14.10.6587]
CPU name: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 4800+ Family 7 Model 3 Video settings during benchmark:
Screen resolution: 1280 x 1024 * [32]
using shader profile: 1.4
Antialias Mode: 2x
Anisotropic Mode: 2x
Graphic & Shader settings
Texture quality: medium
Shader quality: medium
High quality bumpmaps: disabled
Environment map: enabled
Postprocessing: disabled
using 16bit vertex format: yes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene 00 77.5 average fps 71.0 minimum fps 110.0 maximum fps
Scene 01 42.0 average fps 20.0 minimum fps 77.0 maximum fps
Scene 02 86.2 average fps 65.0 minimum fps 120.0 maximum fps
Scene 03 83.2 average fps 55.0 minimum fps 148.0 maximum fps
Overall average framerate: 72.2 fps - Médium beállításokon a kritikus második színben 20 fps - hát, Egosoft, nem tudok mit mondani. -
Lysandus #3322 
Valószínúleg az ion distruptor volt, ami direkt a pajzsot eszi meg. Pont az ellentettje a mass drivernek. -
Hubert #3321 Fiúk, lányok, az X3: EGY KURVAJÓ JÁTÉK !
Ja, hogy mondanom sem kell ...
Mindig van amit csinálni. Tegnap szerncsés voltam nagyon ! (Mivel keveset játszom -viszonylag - ezért a többi hozzászólóhoz képest még kicsi vagyok, de csak lassan, élvezettel, jobban szeretek magamtól rájönni a dolgokra, persze azért innen is loptam egy két trükköt )
Nos, szilikonbánya meg farm termelnek, 4 db TS hajó kereskedget, egyelore csak egyen van MK3, mert szeretek néha beszállni, nameg nem jöttem rá milyen jó az MK3 amígy egyre fel nem tettem, de addig már befektettem a pénzt máshova.
Mivel még mindig a Buster-rel voltam - van egy Discoverer Hauler amivel ezt azt beszerzek távoli szektorokból, vagy felderítek - és pillanatnyilag semmi dolgom nem akadt. Mint a Micimackónak. Gondoltam, megnézem mi a helyzet Split Fire-ben, hát ott kolbászol egy Harrier meg egy Falcon, hamar átkapcsolok a 2 MassDriver-re, a Harrier-t lekapom, nem szoktam ezekkel szarozni, Falconnal is szrenecsém van, nem lo rakétát, vissza a 4 db BPAC-ra, leszedem a pajzsot a Falconról, olyan szépen kiugrik a Boron koma 82% hull-nál hogy csuda. Ki Buster-bol, elfoglalom, vissza a Buster-be, közben gondolom megnézem, a Property ablakban, vazze, 5 db AHEPT van rajta ! Ez aztán a zsákmány !!!
Elküldtem dokkolni az Argon Shipyard-ra; nem szimpik ezek a Falconok, foleg hogy turret nincs rajtuk.
Visszarepülök Elena's Fortune-be, két Nova halad a déli kaputól északra, nekiugrom, mint a bolond, próba szerencse, nagy mákom van, egyiket kb fél perc alatt szétlövöm a 2 MD+4 BPAC együttes bevetésével, pedig mindeketton AHEPT turret van, sot valami számomra ismeretlen fegyver ami elvakít meg leveszi a pajzsot, olyan villámszeru fehér, na majd valaki elmondja mi is az. Namindegy, elszelelek, ert a másik egy két lövése eltalált s leszedte a pajzsomat. Bedokkolok, mentés céljából a TS-be, de ami ezután jött ... kb 2 óráig harcoltam a megmaradó Nova-val, sokszor kinyírtam, de majdnem otthagytam mindig a fogamat, a Busterem szarrá love, szóval nem volt ez így bolt, rakétáimat mindig kilotte mielott elkapták volna, elol tele volt AHEPT-ekkel, a turret szintén, plusz a fentebb említett "fehér fegyver."
Már kurav ideges és fáradt voltam, mondom, feladom, elspurizok President's End-be. El is megyek, de nem hagy a dolog nyugodni, visszamegyek hát ott harcol egy freigher drónjaival, volt egy kis felho körülötte, de a pajzsa a meg se pirulázta, gondoltam, amíg el van foglalva, szétlövöm, de nem, észrevett, s megint teljes tuzerovel jött rám. Megint egy félóra gyötrodés, már adnám fel, s mennék máshova, erre látom két Falcon jön fel lentrol, szokásuktól eltéroen nem Dél-Északi irányban hanem felém , a nyugati kapu felé. Erre meggondoltam magam, ilyen kéyt szép Falcon-t nem hagyhatok ki, s ezen felbuzdulva neki a Novának, s láss csodát , 2 perc alatt sikerült is legyozni. Turret-es Nova-val a "hit and run taktika a legjobb, szembemegyek, kikerülöm a halálos lövedékzáport (kell egy kicsit táncolni jobbra balra fel le), és amint elhúzol mellette, van egy kis ido mielott a turret lotávolába érnél, na akkor mindent bele. Ezt átlag 4-5-ször kell megcsinálni, s ha ügyes vagy, akkor menni fog. Lényeg hogy sikerült, Dokk a TS-be, s mire visszaérek már ott is a két Falcon, nincs turret, van HEPT-jük de azt kikerülöm, minden udvariasság nélkül szétlövöm az elsot, neki a másodiknak, már az is félig halott amikor kiugrik. Nocsak, újabb Falcon ! Megnézem, hát nincs rajta két szép 25 MJ pajzs ? Ezt nevezem !
Ha már ilyen szépen zsákmányoltam, hazardendeltem az egyik Mercury-t, belepakoltam a HEPT-eket meg a pajzsokat, eladtam a két Falcon-t, volt egy kis pénz a kasszában is, eladtam a Dolphint amirol kiderült hogy nem szerelheto rá fegyver, pont elég volt egy Nova Vanguard-ra !
Bezony, így esett hogy most már van egy kis ügyes Nova-m már fogott is egy Buster-t, aminek pilótája egy HEPT találat után egybol kiugrott. :) -
Tapasztalatom szerint 2GB felett már nincs különbség, végigpróbálgattam. Az én konfigom 955P chipset, Intel 3,2Ghz775, 4GB DDRII/667, 4db SATA-II 250 GB Samsung wincsi, Pio 110D DVD, ATI X1800XT 256MB. Nem játék miatt ilyen, dolgozom vele. Röhej, hogy pl. videóvágásra kiváló a gép, de az X3-ban Ore Belt-be nem merem bevinni a flottát... Kiváncsian várom az ATI X1900-at és az nV7900-at, azokat még belepróbálom, azután írok baráti levelet az Ego-nak. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az 512MB-os 7800GTX-et is próbáltam, és azzal, meg az 1.3.01b folttal játszhatóan ment egy Xenon-szektor leigázása - csak aztán kifagyott (Az X3.exe hibát... ismerős, gondolom). Amiket olvastam a bétatesztelők megnyilvánulásai között, van akinek párba kötve mennek a gépében a 7800GTX-ek, mégsem írta, hogy tuti a buli... Tehát jelen helyzet szerint tökéletes futást nem lehet várni a játéktól, bár szívesen venném ha valaki letesztelné a DELL 4x SLI erőművével - azt kellett volna csomagolni mindenkinek a játék mellé, kedves Deep Silver. -
goyo2 #3319 De szívesen, ha adsz kölcsön még kettőt!
-
Kaziking #3318 Nekem AMD 3200+ Venice, 1 Gb Ram, PCI-e 6600 GT, hát bizonyos helyeken erősen szaggat (szar), nagy általánosságben ugy ahogy játszható, csodát nem kell tőle várni, talán majd egyszer ha lessz egy normális pecss hozzá.
(Valaki nem probáláná ki 4 gb mamóriával? -
lammaer #3317 Végy egy sztech bolt árlistát, válaszd ki minden alkatrészből a legdrágábbat. Rakj belőle össze egy gépet és anyázz, hogy még igy is beszaggat néha 1024*768-ban vagy 1280*1024-ben, minimum részletességgel.
Komolyabbra véve: erős gép és videókártya kell, ha nagyobb csatákban veszel részt a játék előrehaladtával. Nekem Barton 2500+, 768MB RAM és Radeon9800 Pro-val türhetően fut egyébként, bár a zsúfoltabb helyeken diafilmezni is lehet vele.
-
kisviku #3316 No, tegnap készítettem egy videót, hogy milyen szarul fut a játék, de sajnos elég sötét lett, mert este csináltam, a szektor is sötét (Loomanckstrat's Legacy) és a PDA-m fényereje sem a legjobb, de legalább látszik egy kicsit.Ma újra megpróbálok egyet csinálni normálisabb körülmények közepette, aztán szerintem csatolom az Egosoftnak, hogy ugyan magyarázzák már meg, mit tehetek?
Node erről ennyit...
Lehet, hogy már én vagyok túl gyanakvó, de milyen érdekes, hogy egyetlen Paranid szektor sincs Xenon közelében, nehogy már véletlenül Paranidos XI küldetést kapjál és véletlenül gyorsan szerezz egy Paranid Zeus-t vagy egy Odysseus-t... -
Cony #3315 Hali!
A hócipőm tele van a starforce-al, vennék jogtiszta X3: Renunion software-t.
Üdv. -
juzosch #3314 Milyen gép kell legalább, hogy élvezhetően menjen a játék? -
Kaziking #3313 Paranid TL-ről van valakinek tapasztalata? Asszem olyat veszek csak érdekelne hogy milyen. -
goyo2 #3312 Asteroid script (akit érdekel):
Módosítottam annyival, hogy ha van homebase kijelölve a hajónak akkor oda repül vissza, ha nincs akkor a legközelebbi állomásra. Ez csak akkor jó, ha egy nagyobb hajó a homebase. Én úgy használom az új változatot, hogy egy discoverer homebase-e a TL-em, bemegyek egy szektorba, a bedokkolt hajónak mondom hogy scannelés, és ha végzett visszajön a hajóba. Elég kényelmes. Hátránya, ha távolról indítod és már van valami homebase kijelölve akkor mindig oda akar visszamenni akár szektorokon keresztül is. (kivéve ha felteszed a homebase kijelölés eltávolító scriptet.) Ha kell felteszem Amaro lapjára egy új néven.
(Megoldható, hogy megkérdezi hogy a homebase-re dokkoljon-e vagy máshova, de akkor túl sokat kérdezne, ellenben ha valakinek kell átírom)
Más:
Megszelidült az elefántim, már nem félnek a falconok tőle és szépen bedokkolnak. (Igaz a homebase-ük.) Viszont a TS dokkoló script nem megy rendesen. Bedokkolni tud, (igaz nem elsőre) de kipiszkálni nem tudtam.
megint más: Ha be vagyok dokkolva a TL-el és úgy akarok kirepülni egy M3-al belőle akkor ott lebegek a dokkban egy darab szemmel
. Ugyanis még hajó sincs ott. Szóval ne tegyétek.
-
lammaer #3311 Ez igy van. Volt róla szó, hogy XI küldetést csak a Xenon szektorok melletti, max 2-3 szektorban lehet kapni, ráadásul a küldi nem állomásspecifikus hanem szektorspecifikus - ergo, elég megnézni egyetlen állomást szektoronként, ahogy te is irtad.