-
Hubert #3321 Fiúk, lányok, az X3: EGY KURVAJÓ JÁTÉK !
Ja, hogy mondanom sem kell ...
Mindig van amit csinálni. Tegnap szerncsés voltam nagyon ! (Mivel keveset játszom -viszonylag - ezért a többi hozzászólóhoz képest még kicsi vagyok, de csak lassan, élvezettel, jobban szeretek magamtól rájönni a dolgokra, persze azért innen is loptam egy két trükköt )
Nos, szilikonbánya meg farm termelnek, 4 db TS hajó kereskedget, egyelore csak egyen van MK3, mert szeretek néha beszállni, nameg nem jöttem rá milyen jó az MK3 amígy egyre fel nem tettem, de addig már befektettem a pénzt máshova.
Mivel még mindig a Buster-rel voltam - van egy Discoverer Hauler amivel ezt azt beszerzek távoli szektorokból, vagy felderítek - és pillanatnyilag semmi dolgom nem akadt. Mint a Micimackónak. Gondoltam, megnézem mi a helyzet Split Fire-ben, hát ott kolbászol egy Harrier meg egy Falcon, hamar átkapcsolok a 2 MassDriver-re, a Harrier-t lekapom, nem szoktam ezekkel szarozni, Falconnal is szrenecsém van, nem lo rakétát, vissza a 4 db BPAC-ra, leszedem a pajzsot a Falconról, olyan szépen kiugrik a Boron koma 82% hull-nál hogy csuda. Ki Buster-bol, elfoglalom, vissza a Buster-be, közben gondolom megnézem, a Property ablakban, vazze, 5 db AHEPT van rajta ! Ez aztán a zsákmány !!!
Elküldtem dokkolni az Argon Shipyard-ra; nem szimpik ezek a Falconok, foleg hogy turret nincs rajtuk.
Visszarepülök Elena's Fortune-be, két Nova halad a déli kaputól északra, nekiugrom, mint a bolond, próba szerencse, nagy mákom van, egyiket kb fél perc alatt szétlövöm a 2 MD+4 BPAC együttes bevetésével, pedig mindeketton AHEPT turret van, sot valami számomra ismeretlen fegyver ami elvakít meg leveszi a pajzsot, olyan villámszeru fehér, na majd valaki elmondja mi is az. Namindegy, elszelelek, ert a másik egy két lövése eltalált s leszedte a pajzsomat. Bedokkolok, mentés céljából a TS-be, de ami ezután jött ... kb 2 óráig harcoltam a megmaradó Nova-val, sokszor kinyírtam, de majdnem otthagytam mindig a fogamat, a Busterem szarrá love, szóval nem volt ez így bolt, rakétáimat mindig kilotte mielott elkapták volna, elol tele volt AHEPT-ekkel, a turret szintén, plusz a fentebb említett "fehér fegyver."
Már kurav ideges és fáradt voltam, mondom, feladom, elspurizok President's End-be. El is megyek, de nem hagy a dolog nyugodni, visszamegyek hát ott harcol egy freigher drónjaival, volt egy kis felho körülötte, de a pajzsa a meg se pirulázta, gondoltam, amíg el van foglalva, szétlövöm, de nem, észrevett, s megint teljes tuzerovel jött rám. Megint egy félóra gyötrodés, már adnám fel, s mennék máshova, erre látom két Falcon jön fel lentrol, szokásuktól eltéroen nem Dél-Északi irányban hanem felém , a nyugati kapu felé. Erre meggondoltam magam, ilyen kéyt szép Falcon-t nem hagyhatok ki, s ezen felbuzdulva neki a Novának, s láss csodát , 2 perc alatt sikerült is legyozni. Turret-es Nova-val a "hit and run taktika a legjobb, szembemegyek, kikerülöm a halálos lövedékzáport (kell egy kicsit táncolni jobbra balra fel le), és amint elhúzol mellette, van egy kis ido mielott a turret lotávolába érnél, na akkor mindent bele. Ezt átlag 4-5-ször kell megcsinálni, s ha ügyes vagy, akkor menni fog. Lényeg hogy sikerült, Dokk a TS-be, s mire visszaérek már ott is a két Falcon, nincs turret, van HEPT-jük de azt kikerülöm, minden udvariasság nélkül szétlövöm az elsot, neki a másodiknak, már az is félig halott amikor kiugrik. Nocsak, újabb Falcon ! Megnézem, hát nincs rajta két szép 25 MJ pajzs ? Ezt nevezem !
Ha már ilyen szépen zsákmányoltam, hazardendeltem az egyik Mercury-t, belepakoltam a HEPT-eket meg a pajzsokat, eladtam a két Falcon-t, volt egy kis pénz a kasszában is, eladtam a Dolphint amirol kiderült hogy nem szerelheto rá fegyver, pont elég volt egy Nova Vanguard-ra !
Bezony, így esett hogy most már van egy kis ügyes Nova-m már fogott is egy Buster-t, aminek pilótája egy HEPT találat után egybol kiugrott. :)