F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Amaro
    Tapasztalatom szerint 2GB felett már nincs különbség, végigpróbálgattam. Az én konfigom 955P chipset, Intel 3,2Ghz775, 4GB DDRII/667, 4db SATA-II 250 GB Samsung wincsi, Pio 110D DVD, ATI X1800XT 256MB. Nem játék miatt ilyen, dolgozom vele. Röhej, hogy pl. videóvágásra kiváló a gép, de az X3-ban Ore Belt-be nem merem bevinni a flottát... Kiváncsian várom az ATI X1900-at és az nV7900-at, azokat még belepróbálom, azután írok baráti levelet az Ego-nak. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az 512MB-os 7800GTX-et is próbáltam, és azzal, meg az 1.3.01b folttal játszhatóan ment egy Xenon-szektor leigázása - csak aztán kifagyott (Az X3.exe hibát... ismerős, gondolom). Amiket olvastam a bétatesztelők megnyilvánulásai között, van akinek párba kötve mennek a gépében a 7800GTX-ek, mégsem írta, hogy tuti a buli... Tehát jelen helyzet szerint tökéletes futást nem lehet várni a játéktól, bár szívesen venném ha valaki letesztelné a DELL 4x SLI erőművével - azt kellett volna csomagolni mindenkinek a játék mellé, kedves Deep Silver.