F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Köszönet érte.
    Jelenleg 1 Titán és 1 Colossus van a flottában, plusz az összes faj TL-je, kivéve a Split Elephant.A Colossusban már majdnem megtelt a hangár (most kábé 51 hajó van benne), "kisebb" TL-eket most töltöm.Azon filózom, hogy vegyek-e még egy Titánt vagy inkább majd Phoenixet és/vagy Odysseust.
    Amit Amaro oldalán néztem, hogy a hajók közötti méretbeli különbségek mekkorák, ott tetszett meg még jobban a Phoenix.Tisztában vagyok a nagy hajók irányításával, elég régóta megvan mind a két Argon típus.Sajnos azt is tudom, hogy a Phoenix a leglassabb, szerencsétlen Titánomnál is lassabb, de hát mindennek ára van...és különben meg sz*rok rá, hogy milyen a sebesség, mert ezekkel nem nagyon szokás menekülni.

Sajnos a PPC-k kizárólag a nagy hajók és állomások ellen jók, de erre rendszeresítettem egyre több hajómon a változatos fegyverzetet.Ha szánalmas vadászok jönnek, csere A-BHEPT-re és/vagy A-Beta Flak-re, esetleg egy-két Ion Disruptor.Nagy hajóknál vissza a PPC, vegyesnél meg csata közbeni szerelgetés...

Hogy mekkora a jelenlegi flottám, arról fogalmam sincs...majd megnézem.De legutóbb asszem valami 100-110 hajó körül tartottam.