goyo2#3312
Asteroid script (akit érdekel):
Módosítottam annyival, hogy ha van homebase kijelölve a hajónak akkor oda repül vissza, ha nincs akkor a legközelebbi állomásra. Ez csak akkor jó, ha egy nagyobb hajó a homebase. Én úgy használom az új változatot, hogy egy discoverer homebase-e a TL-em, bemegyek egy szektorba, a bedokkolt hajónak mondom hogy scannelés, és ha végzett visszajön a hajóba. Elég kényelmes. Hátránya, ha távolról indítod és már van valami homebase kijelölve akkor mindig oda akar visszamenni akár szektorokon keresztül is. (kivéve ha felteszed a homebase kijelölés eltávolító scriptet.) Ha kell felteszem Amaro lapjára egy új néven.
(Megoldható, hogy megkérdezi hogy a homebase-re dokkoljon-e vagy máshova, de akkor túl sokat kérdezne, ellenben ha valakinek kell átírom)
Más:
Megszelidült az elefántim, már nem félnek a falconok tőle és szépen bedokkolnak. (Igaz a homebase-ük.) Viszont a TS dokkoló script nem megy rendesen. Bedokkolni tud, (igaz nem elsőre) de kipiszkálni nem tudtam.
megint más: Ha be vagyok dokkolva a TL-el és úgy akarok kirepülni egy M3-al belőle akkor ott lebegek a dokkban egy darab szemmel . Ugyanis még hajó sincs ott. Szóval ne tegyétek.