F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • ilozÁ
    Üdv Mindenkinek!
    Ezt a xenon küldetést én is megkaptam ugyanott! A xenon belépés egy K és egy pár vadász megjelenésével kezdődött, örültem nagyon, jön a sok lé.. A K megkapta a „szokásos csomagját” (unknown rakéta) majd örültem, hogy levadászhatom a maradék vadászokat ekkor ugrott be a J kb 4,3 km-re voltam tőle gondoltam gyerünk közelebb, és mehet a csomag… de mire 3 km-re megközelítettem elugrott! Kb 2,5 órát vadásztam a vagon L-t és M-et amiket kiszórt magából… Én használom a X3 Race Response Fleet script-et nem tudom, ennek van e köze hozzá de a szektorban volt egy rakat „szövetséges” hajó kb 4 M6 és 3 M2 vagy M1 amire biztosan emlékszem az, hogy volt köztük egy Titán. A 2,5 órás ütközet végen a nagy hajók lehet, hogy kilőtték a J jump drive-ját de lehet, hogy elfogyott belőle az EC nem tudom. A lényeg, hogy nem ugrált tovább… Ekkor indítottam a Novából az utolsó unknown rakétát… ez ki is végezte. A küldit lezáró üzenetnél igen meg voltam elégedve 70 Xenon elhullott ezért kaptam kb. 19 milliót… Igen sokszor visszatöltöttem, mert nagyon reménytelennek tűnt a helyzet, de csak sikerült és a végén nagyon megérte izzadni… Igaz a sok hajó miatt irdatlanul be tudott szaggatni..