PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali !
Indítás után , bejön a Konami logó , azután sötét képernyõ és nem történik semmi. Ha valaki tud segítsen legyen szíves.
1gb ram , x 1600 pro vga, 3 gh pentium
Köszönöm
Indítás után , bejön a Konami logó , azután sötét képernyõ és nem történik semmi. Ha valaki tud segítsen legyen szíves.
1gb ram , x 1600 pro vga, 3 gh pentium
Köszönöm
Nem tudja vki hogy hol tudom állítani a nehézségi szintet mert nem találom!
ugyanezt kérdezem énis
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Hmm... nektek is minden kilépésnél elveszik a mentés? (kb 600 xor irtam át acsapatokat, meg iylenek) sztetek mit tehetek? 😞
szerintem a qrva annyát nemhiszem hogy egy 2200+ 1 giga ram meg egy 6600 gt-n 640*480ba kellene hogy fusson lowon.
le is szedem ha ez az ára akkor inkább játszom szarral de legalább kinéz majd vhogy
Hali! Zsíl a játék, azt szeretném megkérdezni, hogy az élsimítást hogy tudom bekapcsolni? Nvidia kártya
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
el tudnátok nekem magyarázni,hogy mi ez a .dat amit kunyeráltok. hátha nekem is kell 😄 mert nagyon nem értek még a pes es világhoz
hali! Letöltöttem,hogy kell feltelepíteni,nekem nem rarban van!
olyan nekem is kéne tehát ha linkelne valaki egyet az is jó lenne😊
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
nekem az option file se mûxik... komolyan nemértem ezt a játékot
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Ha lesz megoldás a reklámtálákra betehetné vki a FAQ-ba kerülendõ a sok kérdést!
Szuper!!A tpb es pes ua mint a savariás így ami egész este 30% lejött utorrent egybehúzta és most jön max sebességen magyaroktól!!Köszi Breki a tippet, a savariát még nem ismertem.Jamúgy bejelölteke ott barátnak majd rájössz mien néven.
Igen, ez képbe került, csak kicsit régi, nem kavar be a 1xx-s forcewarekbe?
refreshlock
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
nem szeretnék belekontárkodni mer este nem voltam,és pontosan nemtom h mirol van szó,de nem ezt hívjátok rgb problémának?
http://fifahungary.trap.hu/pes/cikkek.php?cikkid=3133
mer szvsz ez ugy fog maradni
http://fifahungary.trap.hu/pes/cikkek.php?cikkid=3133
mer szvsz ez ugy fog maradni
FIFA 1993-2007
nyugi,normális emberek még alszanak😊
nah mostmár énis szedem,1óra és megmondom énis a frankót.a multizás lehetõségérõl még mindig semmi hír?
nah mostmár énis szedem,1óra és megmondom énis a frankót.a multizás lehetõségérõl még mindig semmi hír?
sztem semmi közze a crackhoz emlékeim szerint láttam ezt az ábrtát az adboards bin-ben ott a KONAMIS-nak kéne alapból lennie sztem GS-el simán kijavítható
ha lesz idõm utánnanézek
ha lesz idõm utánnanézek
kössz szépen legalább vki válaszolt végre...😄
1024-ben visszadobja a képfrissítést 60hz-re, be lehet állítni valahol normálisan?
hello.Valaki nem tudja miért van szinte mindenkinél ez az rgb-s okosság
ha jól láttam bratyónak jól megy, megirhatnád részletesen mit használsz:vga beállítás,crack,stb hogy más is élvezhesse. please
ha jól láttam bratyónak jól megy, megirhatnád részletesen mit használsz:vga beállítás,crack,stb hogy más is élvezhesse. please
Nézd meg a hangerõ szabályzót az asztalon és PES2008 menûbe,vagy telepítsd újra és pipáld ki az összes nyelvet.
FORZA MILAN!!!
Sajna nemtudom mert nállam van,gondolom azért nemválaszolnak mert majdnem mindenkinél van és senki nemtudja milehet a gond
FORZA MILAN!!!
a savarián tényleg jön 10 en felül am nálam jó 😊 köszönöm és megkérek mindenkit aki onnan tölti hogy seedeljen hogy mindenkinek gyorsan meglegyen a game 😊
na vki irja már le h miért nincs nekem kommentátor...vki igazán válaszolhatna...
nagyon rossz neked a grafika<#vigyor2>#vigyor2>
ja rájöttem
szval egyrészt nem neked írtam, másrészt énis most olvasok vissza hogy tájékozódjak
szval egyrészt nem neked írtam, másrészt énis most olvasok vissza hogy tájékozódjak