PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!!
nekem mintha a hajszinekkel lenne 1 kis gond.Nem adja ki annyira a szineket pl. scholes vörös haja helyett sötét van.
http://files.filefront.com/SGZOPT2008rar/;8845612;/fileinfo.html
- Most of the transfers made
- Real stadium and clubnames
FORZA MILAN!!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Akinek vannak hiányzó logói, próbálja meg úgy, hogy full verziót telepít minden cuccal.
Ahol a bedobást akarja elvégezni a gép na ott van az a fûnek álcázott textura hát elég randa olyan mitha oda lenne b*szva.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Rengeteget változott szvsz a demoban látottaktól.Ismét kicsit több terep van játszani,pár lehet,h csak azért,mert gyengébb csapatok ellen játszottam a Reallal.Elsõ két meccsemet 3-2-re és 2-0-ra nyertem,lõttem ebbõl 3 olyan gólt,amit bármikor szívesen megmutatnék mindenkinek.A játék iszonyú változatos,kicsit gyorsabb,mint az elõpzõ rész.A kissé statikus demó után jóval mozgóbb lett a játék.Grafika nagyon szép,bár pár régi effekt kimaradt(mezek kigyûrõdése,koszolódás)Zenék jól összeválogatottak,a menü szép,Master League rengeteget fejlõdött.Intro is nagyon bejött.Eddig a Lanon kivül hozza az elvárásokat,simán a legjobb focis és sportjáték!Köszönjük,Konami!
Jah,licenszek a csapatok többségénél megvannak,ami meg nincs,arra úgyis jön a Roster.Saját arc berakását holnap kipróbálom!
http://videodrome.freeblog.hu/

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Low viszont jó.Valamit csinálhattak a demó óta mert nincsenek low-on azok hülye hirtelen felgyorsulások,meg a labda se pattog irreálisan gyorsan,ugyhogy végülis nekem igy jó lesz.Mást ugyse tudok tenni a gép felújitáson kivül.
Viszont low-on nem értem valami közönség "massza" mért nincs,úgy szerintem pl egy olyan gép mint az enyém annyit elbirna,hogy ne legyen tök üres a stadion.Na mindegy...
Mosmtár az dönt on-line valami értelmes újitások lesznek-e.Gondolok itt valami normális minibajnokságra (nem ilyen PES 6-os 300 fõs marhaság).Valami 4-8 playeres mini tornákat csinálhatnának on-line,akkor megvenném. Ugyhogy errõl még valami infót majd be kell gyûjtenem.
De ha marad az 1v1 (mert ugye 2v2 nem lesz ) meg a szokszáz fõs kaotikus tornák,akkor asszem ezt kihagyom.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ja és még csak cracket sem használok 😞 mini image van helyette.Szerintem ez mint a relase hibája nem hiszem,hogy a Konami ilyen hülye lenne,hogy ilyene bugokat bennehagy.
Összejöttek a támadások.Anno a demóban is volt hogy meghülyült a gép és levert mint a szeget,máskor meg én vertem le😊
Egyébként jó gém csak azok a dolgok akkor nagyon felhúztak.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
nektek ha ujrainditjátok a jatekot egyböl müxik minden? edit modeba a változások meg az optionsban?
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
A keresztbe csík meg tényleg van de ha bekapcsolod a wait syncet akkor minden jó lesz és hát nálam nem szaggat sajnos nálad a VGA a bûnõs szóval az nem a game hibája.
Nem koszolodnak a mezek ez nekem is feltûnt remélem lesz rá megoldás.
A menüt eddig mindenki lehordta érdekes nekem meg pont,hogy nagyon bejön 😊
-a fõmenü sztem förtelmes igy,hogy csak egy manüpont láccik,de végülis ez a legkevesebb
-ez az "RGB" -s dolog sztem ez se annyira érdekel senkit,bár csunyának csunya
-kameraszögét nem lehet állitani, csak a tipusát
-mediumon elég randák az arcok,csukák,mezek, pláne,ha "edit" modba nézi az ember, naggyon csunya !
-idõjárást nem lehet állitani ?!
-nem koszolodnak a mezek
-a roosterek eléggé uptodate-nek túnnek,ez jó!
-ha wait syncet bekapcsolom akkor picit szaggat, ha nem akkor+ egy keresztbe csik van a képernyõn (9800pro)....grrr
-a gameplay,bár alig jáccottam,elsõre a megszokott minõséget hozza.
-stadionok jobban kidolgozottabbak,mint korábban
-több választható opció
...summasummarum, kéne egy jobb videokártya<#kuss>#kuss>..és pár patch !
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
k.rva vodafone,ez is az õ hibájuk 😛
egyébként nem értem hogy lehet ilyet elkövetni.ha az eredetivel is ilyen gondok lesznek (és úgy néz ki lesznek),akkor az égés lesz a konaminak.persze bõven ellensúlyozza maga a játékélmény a dolgot,ez tulajdonképpen egy "kit érdekel",és "egy perc és javítjuk" típusú hiba,de akkor is gáz.lehet majd õket csesztetni valamivel a konkurencia részérõl 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem hülyítek senkit
1280*1024, annyi hogy a quality Mediumon van.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
..FULL-t még nem proszáltam, éppen települ<#crazya>#crazya>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Na mindjárt nézem a full-t,hátha optimalizáltak rajta valamit.
Végre!
Megvan az elsõ PES ami úgy us nagyon tetszik, hogy nincs hozzá semmi patch nincs hozzá opt file, nincs hozzá licence.
Csodálatos a game.
GyÖnyÖrû a grafika, fantasztikus az élmény.
Egyenlõre 3 mértkõzés lejátszása után két hiányosságot jegyeznék meg.
1. nincsenek kitûrt mezek
2. nincsenek koszos mezek
Alig várom már hogy kijöjjön valami nagy patch, hogy az angol bajnokságot a kedvenc csapataimmal, azok mezével, eredeti felállásukkal, hangokkal elkezdhessem a Master League-t.
Nekem 2500+ bartonmagos amd-m van 512 rammal és egy 9600 XT karival.
Fullon játszok vele, néha beszaggat de nem idegesítõen.
Örülök, hogy a nagy grafiaki újítás mellett azért elmegy a game a gépemen.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Amúgy nem tudom mióta játszol PES-el de nekem a támadással nincsenek bajaim simán átverem a védelmet passzolgatásokal vagy egy jó cselel.Annyi is elég néha ,hogy ha látom jön a védõ felém akkor elindulok jobbra vagy balra megtolva a labdát és lerázom ha nem jön be akkor is szabad mert felrúg 😄
A védekezés kemény dió az S meg a D-t szoktam használni ami ugye a pasz meg a lövés néha meg van a labda néha nem. Amikor meg le akar futni olyankor nyomd a sprintet meg az S-t