PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
..1ébként nekem megtartja a mentéseket,szal ilyen gndom nincs
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
mert nem használod a válasz erre gombot
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
-az idõjárást valóban lehet állitani,bár medium-on gányul van megjelenitve (az esõ 1-2 vonalkábol áll)
-mezek kitûrõdését vmiért kivették az edit-bõl, (pedig ez nem jellemzõ Konami-ra), viszont meccs közben kitûrõdnek.
-a stadionok monumentálisak
-a gyepek...hát majd Breki 😉
-az edit mod még mindig nekem baszott csunya, a játékosok mintha 2 poligonbol lennének összemázolva
-maga a játékélmény JÓ !
-szurkolók hangja vmiel jobb,mint a PES6-ba,de lehetne jobb is
-kommentátor egész jo
-labdák, arcok, cipõk,adboardok -hoz KITSERVER needed!!!!
-az RGB nálam is jelen van,pedig FULL-t telepitettem, minden nyelvvel, vitality crack-et használva !
..kiváncsivolnék max beállitásokkal HIGH-on milyen a cucc,de igy élõbe nem képrõl<#szomoru1>#szomoru1>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Leszedtem a Vistát és feltettem az XP-t mert gondoltam jobb lesz, jobban fut stb... Nos jobban is FUT(NA), de van egy nem kicsi problémám!
Ha a settingsben kiszedem a Vsyncet akkor csíkoz a monitor mint az állat! Mocsokul idegesítõ, ugyanakkor látszik hogy tökéletesen fut a játék de ez engem nagyon zavar...
Ha berakom Vsyncet akkor tökéletesen szép lesz a játék, de maga a betöltés is lelassul, ami még nem lenne olyan nagy gond, de minden gombra sokkal késõbb reagál a cucc, sõt pl már a menüben is van hogy egyet nyomok le és 3-at ugrik stb... tehát játszhatatlan ebben a formában!
Lécci segítsetek mert megõrülök!!!
Konfig: A64 3700+, 2 giga ram, Radeon 1950GT
PLÍÍÍÍZZZZ!!!!! 😊
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
1.Szóval itt a "Fifás írányitás
2.Cracket a fõmappába kell másolni (pes2008.exe)
3. RGB-s problémára:Úgy telepítsétek a játékot,hogy az összes nyelvet tegyétek fel. meg az összes kommentárt.(ez még enm biztos de hátha bejön)
Én is kérdeznék valamit ki szerkeszti a Faq-t mert lenne pár infóm bele,hogy ne legyen ennyi kérdés.
esetleg próbálj ki egy omega drivert, mert ez grafikus ügynek tûnik... csak nem olyan buta a setup, hogy a proc. miatt zár rövidre mindent...
2200+ AMD 1 giga ram nvidia 6600 gt friss driverrel és amit enged :
640*480 low (azaz 1.1 sharder model amikor a kártya tudja a 3.0-át is)
P4 3,3GHZ 1G ram 7600GT
8*AF
4*AA
de ha lejjebb vesz akkor is szaggat nekem😞
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=149400
High-t nem engedi (természetesen), de medium-on fut döccmentesen 1280x1024-ben.
ha leírod a configod, kideríthetõ, hogy mi a bûnös
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem tudom, h ez lehet e a törés hibája de tényleg érdekes:S
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
NVIDIA - GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 7900, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
ATI - Radeon x1600, x1800, x1900, x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
a géped meg jó, szóval próbálj drivert frissíteni... vagy valami egyebet