Továbbra is Bill Gates a világ leggazdagabb embere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor már inkább válogassunk az Ember tragédiájából mint lehetõségek 😊). Én úgy vélekedek, hogy minden ország megtalálja a saját kulturáját és hozzá a szociális érzékenységét, viselkedését. Ha valaki abba nem illik bele, az vagy szarul fogja érezni magát, vagy megkeresi a szívéhez közel állót. Mert választási lehetõség, az van temérdek...
Forradalom vagy sem. Ennek lehetöségét a gazdaságilag fejlett országokban zárom ki teljesen. Ahol a reménytelenség olyan nagy lehet valami, mint ahogy elö is fordulnak ilyenek egyes afrikai, dél amerikai szegényebb országokban de ettöl általában nem lesz jobb senkinek mert miután a diktátort elzavarták, egymást kezdik el ölni, többnyire azért hogy ki legyen az uj diktátor.
Szerinted BillGatyesz nem egy átlagember volt? Egy dolgot nagyon tudott, iszony nagy dumája van/volt. Az emberek hittek neki (és hisznek ma is, mert olyan kisugárzása van), nem az alapján ítélik meg, amit és ahogy tesz. (Illetve aki azt figyeli, azt jótékonykodással laktatja: the lord giveth, the lord taketh...) De ezért nem lehet elítélni, van még egy pár ilyen ember, és ha megfigyeled, vannak új arcok. Pl. a google fijjúg is új arcok 😊.
Ha forradalmat hiányolsz, nézd meg az arab világot. Megvan a nagyon durva távolság a gazdagok és szegények között: Dubai, Bahrein, Kuwait, ahol állampolgári jogon jár párezer dollár, amerikában fektették be a pénzt amit az olajért kaptak, biztosított jövõ, az állampolgárok között nincs jelentõs feszültség, és pl. Iraq a roppant szegények, és elkeseredettek. De hasonló megvan a kettévágott Koreánál is, lehet találgatni ki rejtõzhet a diktatórikus É-Korea nukleáris fenyegetõzései mögött, miközben Dél szárnyal a gazdaságban egy kisországnyi területen. Vagy mondjuk mi lesz, ha a kommunista Kína szélesre tárja kapuit. Már most is nyitogatja, de nagyon szigorú szabályozás mellett (külföldi csak olyat adhat el náluk, amit õk nem gyártanak).
Ez nem normális, hogy egyes emberek kezében ennyi pénz összpontosul...Mi a fszt csinálnak ennyi pénzzel? EbbQl már olyan dolgokat mondhatnak magukénak, amire semmi szükség...Egy egészséges gazdagság ok, de ennyire? Ez már inkább iritáló....mennyi kenyeret, meg tejet lehetne ebbQl kiosztani hmmm
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Nem semmi, lehet hogy kérek tõle pár milkát <#nevetes1>#nevetes1>
ha szar a kiadott anyag akkor is pénzt kell hoznia. nem sikeres dolgok miatt kockázatot kellene vállalni, így pedig (rinyálás-fenyegetés-feljelentés-peren kívüli megegyezés) könnyû bevételhez jutni. ohne meló...
és ott van a folyamatos növekedés réme is. folyamatosan növekvõ piacon, folyamatosan növekvõ költségekkel és kiadásokkal, folyamatosan növekvõ kalózkodás mellett folyamatosan növekvõ bevételeket várnak. whoa.
jogvédõ szervezet? szócsõ. PR-cég. a kiadók nyomorúságát reklámozza. és pénzt (jogdíjat) hajt be. de a kiadók is támogatják õket. ergo pénznyelõ automata.
tanulság.
tanulj ügyvédnek. 0 melóval kopaszthatsz két tyúkot.
zizi
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Nieleen
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Egyébként az európai leggazdagabb is kereskedõ, az IKEA tulajdonosa
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Rotschild-vagyon inkább európai gyökerû. Az Egyesült Államokban leginkább a Rockefeller-dinasztia befolyása érvényesül: kicsavarhatatlanul az õ kezükben van a kõolaj-üzlet, és a gyógyszeripar. Sajnos nagyon szomorú ténye a világnak hogy nagyon kevés ember kezében öszpontosul túl nagy hatalom, ráadásul a különbség egyre inkább nõ. Ez elõbb-utóbb borulni fog, vagy pedig át kell térni egy igazságosabb elosztáson mûködõ gazdasági rendszerre.
1. összedobott alapján most is a waltonok vezetnek, nézd meg a listát, többnek is 18 mrd dollárja van, azaz együtt messze verik gatest
2. 25 évvel ezelõtt nixon alelnöke lett egy rotschild, és az egész amerikai politikai közélet pont azért aggódott, amit te most irsz, hogy a legnagyobb vagyon birtokosai politikai hatalomra is szert tesznek. Éppen ezért több bizottsági meghallgatás is volt az ügyben, és nixon azután adhatott neki alelnöki poziciot, hogy több száz oldalas, nagyon részletes, az egész családra kiterjedõ vagyonbevallást mutatott be. A család NAGYON nem örült neki, hogy kitárulkozott a családfõ, de nem tudtak mit tenni, megértették hogy ez a célja (elnökjelölt is volt!).
A vagyonbevallásból az derült ki, hogy akkoriban 2 mrd dollár volt a vagyon (persze ez 30 éve volt, szóval ma már sokszor ennyi), de ez korántsem számított soknak, még akkor se. Az derült ki, hogy a család kapcsolati tõkéje SOKKAL erõsebb, mint a tényleges pénzügyi hatalma (ugye a Habsburgok se háboruztak, hanem inkább házasodtak más dinasztiákkal), szóval ugyan tényleg van többmilliárdos vagyonuk, de többet érnek azzal, hogyha kihasználják a kapcsolati hálójukat, népes a család, ismerik a fontos embereket.
A recept egyszerû, Lenin is megmondta: Ucselnyica, ucselnyica, ucselnyica - tanulni, tanulni, tanulni!
Emellett, kurva sokat dolgozni!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Kéne egy listát fordított sorrendben is csinálni. Meg azt is leírni, hogy miért!
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Pedig a becslések impozánsak: egyszerûen nem írhatom le, de a mi Billünk tányérmosogató hozzájuk képest.
😄
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Régi helyi közmondás
bár nem tudom én mit kezdenék vele
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp