62
-
Muhomak #22 Szegények vagyunk, de jól élünk!
Régi helyi közmondás -
#21 adja ide nekem a pénzét és akkor jó szegény lesz
bár nem tudom én mit kezdenék vele -
benli #20 Asszem tőlem nem gazdagabb egyik se pedig én nagyon csóró vagyok forintilag.Ebben a mércében első helyen áll az tuti de vannak olyan értékek amit forintálisan nem lehet pótolni. Végelszámolásnál nem tudom mennyit tud ebből a pénzből magával vinni? - de én se :-) -
vitus #19 Szergej a 7.2 milliárgból vehetne egy fogkefét magának meg elmehetne egy jó fogorvoshoz. Billi bácsi meg Über Alles -
#18 Jó helyen kell lenni jókor és jól dönteni. -
Robin Hood #17 Vacsi után tv nézés: ez jó program, de nem leszek gazdag tőle. :) -
sanyx #16 -
sanyx #15 Ti is lehetek milliárdosak! csak álljatok elő egy jó programal! -
Muhomak #14 Most már tudom kiktől kell kölcsön kérnem részlet-visszanemfizetésre -
Wilddog #13 Ha Szergej Brin és Larry Page meleg lenne, akkor a 21. helyre ugranának fel együttes erővel. -
Cat #12 abból hogy tőzsdére mentek -
#11 Élenek a világelsők, akik azt sem tudják mit kezdjenek milliárdjaikkal! Kár hogy azok, akik éhen halnak, sokkal többen vannak. -
#10 eccerű... pl. fizetsz gúglinak, hogy bizonyos szavak v. szókapcsolatok keresésekor a te céged dobja ki elsőnek... -
Zsoldos #9 ti mit valasztanatok, csorok maradtok, vagy full gazdagok ilyen fejjel? :) -
pemga #8 Hehe,
Mr.3 : született India, lakik: London
Mr.21: született Oroszo, lakik: London
-
davos80 #7 Igen. -
#5 Irigykecc bazzeg? :D -
#4 a google ből hogy a francba jött össsze annyi pénz?? -
Keldor #3 széép vagyon -
winnie #2 magyar mentalitás?
szerintem tök jó nekik. -
davos80 #1 B*sszák mind meg!