Nőnap alkalmából célkeresztben a nõi másolók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
a lényeg hogy nem lenne ennyi kaloz ha olcso lenne a film mg zene meg minden jo ami otthonra valo, és az emberk rájönnének, hogy jobb a töltögetés ideje hejett megvenni egy filmet és azt nézni...
amugy a németekkel mindig csak baj van...
ahmed ah ahbul ahkaliahman ahduahlal ahbdirahhanuk milahundzsrihga!
értsd:
kedves oszama!
a német zeneipari fötisztviselö lehugyozott egy koránt hirdetö táblát...én ezt a hejedben nem türném..
Ehhez képest a Dajcse TKom az adsl elõfizetésed mellé ingyen ad wlan routert, amihez náluk vehetsz akcióban egy tv-re köthetõ wifi-s dobozt, ami a wifi-képes gépeden megsharelt file-okat lejátsza a tv-den. És mindezt a saját bemutatótermükben meg is tekintheted mûködés közben :).
Szóval pénz transzfer: egyik zseb -> másik zseb.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
http://www.freereactor.com/
innen szedhettek infót, mikor, mijen új szájt van a köbön. lehet warezkodni 1000rel <#nyes>#nyes>
úgyhogy ezt kifizetettnek tekintem.
mindenki tudja a megoldást: lejjebb kellene vinni a mûsoros termékek árát, a fizetéseket meg fejjebb. de ugye azt is tudja mindenki, hogy ez nálunk az elkövetkezõ 10~20 évben nem fog bekövetkezni.
(a másik dolog ami a begyemben van - má nem is akarok arról inkább írni... -, az meg a matáv/axeleró forgalom alapú adsl szolgáltatása. most fogják bevezetni 3Gb, 6Gb, ... fölötte fizethetsz... ki tudja mennyi lesz... mocskok...)
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ketsegtelenul egy joleti tarsadalom van mar Nemetorszagban, ugy mint az egyesult allamokban. A kinti fizetesekkel az ember megengedheti maganak a dvd-t, zenei cd-t, es olyat veszel, ami tetszik, nem fontos miden kis mulo csacska, buta zenet megvenni. Egyszer majd ha naluk is lesz nepi felhaborodas a dologbol, most meg csak a megfelemlites idoszaka van. A fiatalok nem torodnek a dolgokkal, toltenek, az idosebbeket pedig meg lehet felemliteni. Ugyis most nagyobb gondjaik vannak, minthogy a masolokkal, letoltokkel foglalkozzanak.
AMugy meg miert gyorsul egyre az internet? Miert zene, film gyors letoltesevel reklamozzak magukat a szolgaltatok? ha annyira tilos lenne, nem csinalna senki. Egyebkent a tomegesen masolo emberek, szervezetek ellen szoktak kint fellepni, nem a Tante Christiane ellen, mert egy par szamot letoltott.
Szoval nekunk nem kellene, hogy fajjon a fejunk az o tarsadalmi problemaik miatt...
Egy alirasgyujtes nem lenne rossz dolog!!!
udv
"Németországban három millió kalóznõ tevékenykedik szabadon,"
Ez röhej, komolyan mondom!
Éljen a DC++ és a P2P, el is indítom, mert éppen most nem fut.
Csatlakozom bandiahoz #51, tényleg kéne valamilyen aláírás gyûjtés!
A német zeneiparnak tavaly sikerült megállítania a korábbi évek erõteljes forgalomcsökkenését: bár 2004-ben még 3,6 százalékos visszaesést regisztráltak, - 1,75 milliárd euróra - ez a 20 százalékos visszaesést mutató 2003-hoz képest már jelentékeny javulás.
A német zenei szövetség adatai szerint az ágazat most az internetes legális ajánlatok növelésében látja kiutat. Tavaly a hanghordozók értékesítése még 2,6 százalékkal csökkent, 178,5 millió darabra. A szövetség adatai szerint tavaly illegálisan már "csak" 382 millió zeneszámot töltöttek le Németországban, a 2003-as 600 millió után.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
De ha ez így megy tovább itt olyan elégedetlenség lesz, ami egyeszer csúnyán elpattanhat....aztán jaj mindenkinek:)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ha leírnám a véleményemet, szerintem azonnal bannolnának innen..<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ui.:vicc az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#banplz>#banplz>
különben is, egy normális pasinka nem kell nõnap ahhoz hogy vegyen virágot a csajának...
TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu
Röhej még egykét ilyen cikk tippnek jó lesz az asvának és nálunk is meg lesz ez......már akkor büncslekményt fogok elkövetni ha veszek egy videomagnót na neeeeee.....
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
Politikusokra egyébként sem érvényesek a törvények, erre az apróságra mindenhol kínosan ügyelnek. :). (Ha valamit nagyon csúnyát csinál, akkoris elõbb felfüggesztik.)
És ne felejtsük el, hogy ezen kisemberek többsége adófizetõ polgár...
Sajnos az emberek többsége nincs tudatában a fenyegetettségnek, különben nagyobb lenne a felháborodás.
Én azt várom, hogy a politikusoknak mikor kell elszámolniuk az ilyen törvényekkel (tudom:soha), de a remény hal meg utoljára...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Nem tudnak már mit csinálni és ilyeneket találnak ki.Más országok meg a puszta életbenmaradásukért küzdenek.
Az ilyen hírekek után mindíg egy sötét jövõ képe jelenik meg nekem.
A kérdés az, hogy kell e ezt tûrni.
Ebben az esetben a törvény nyilvánvalóan elavult. Mai világunkban reális a cirka 3 év elévülés filmek,mozik esetén, 2 év zene esetén, 2 év szoftver esetén.
Szabadalmakra, patentekre ha jól tudom, nincs ilyen idõlimit. De ha az IT-t nézzük és a sok kis szabadalmat amit most be akarnak nyomni, az a 70év a teljes "univerzum" idejének a duplája lenne :). Talán Churchill mondta: a kapitalizmus egy kiváló rendszer... ha van sok pénzed. (Sajnos nemtom a pontos szöveget.)
Alaposan át kellene formálni a jelenlegi szerzõi jogi törvényeket (igen itthon is). Nem mondom azt hogy semmizzük ki a szerzõket, de reálisnak tartanék egy fix idõszakot kategóriánként megállapítani, és ez alatt a szerzõ és kiadó eladhatná-kiadhatná a mûvét haszonra téve ezzel szert. Az elévülés után szabadon terjeszthetõvé válna a mû. Ez ösztönözné az ipart olyan mûvek létrehozására amik eladhatóak és belátható idõn belül pénzt hoznak. Aki nem tudja-akarja megvenni az pedig hozzájuthat ha már elévült a mûre vonatkozó szerzõi jog.
Pl. ha valaki létrehozna egy házilag energiát termelõ szerkentyût, amivel egyszerûen mindenki számára hozzáférhetõvé válna egy kimeríthetetlen áramforrás, akkor a találmányt minden országban levédve ÖRÖKRE fizetni kellene neki és utódainak akkora összeget amekkorát csak akar?! Azért álljon meg a menet vannak érdekei a társadalomnak is...
Ez a kalóznõ kifejezés viszont tetszik :). Kicsit vizuális vagyok: papagály, fekete babos kendõ, patacipõ :).
(Már nem is tom hol olvastam)
No comment.
És gondolom még ilyen áron is megéri nekik....
Egyszerûen irreális az, hogy olyan dolgokért amit nap mint nap milliók "elkövetnek", öt éveket lehet osztogatni. Hogy nézne ki, ha a kocsiddal véletlenül 51-el mennél 50 helyett, akkor ezért öt év börtönt is kaphatnál ? Kb. ugyananyian követik el ezt nap mint nap, mint ahányan megnéznek egy nem "eredeti" DVD-t, vagy hallgatnak egy-egy "illegális" MP3-at. Mert szerintem az ügyek "súlyossága" kb. hasonló, csak itt valakik nagyon jókor, nagyon sokat fizettek egyes törvényhozóknak , hogy efféle "emberiség ellenes" törvényeket hozzanak.
Bünözõnek neveznek szerencsétlen teljesen becsületes kisembereket, miközben a szervezett bûnözés szabadon garázdálkodik.
Akik az ilyen törvényeket hozzák, azok megérdemlik, hogy úgy járjanak, mint Maszhadov.
Kíváncsi vagyok, mikortól kezdik koncentrációs táborba csukni azokat, akik bármit is le merészeltek tölteni.
A zenekaroknak egyre kockázatosabb kiadókhoz tartozni, én nem adnám a nevemet ilyesmihez, ha zenész lennék. Inkább csinálnék egy portált némi anyagi ráfodítással, és normális áron árulgatnám a számaimat, albumaimat. Kérésre gyártanék akár egyedi összeállítású diszkeket is.
Ha ezért fel lehet valakit jeleneteni, akkor az miért van az, hogy az 5000 forintos audio CD árából max 400-500 forint megy az elõállításra(50-100Ft)+terjesztés(100Ft)+szerzõ adót leszemitva 6-8 szoros hasznuk van a kiadoknak. Ebbõl a hatalmas pénzbõl sajnos meg lehet venni a politikusokat is.
Remélem, hogy az együtteseknek, hamar eszébe jut, hogy nekik is sokkal jövedelmezõbb az interneten árulni a dalokat, a kiadókat kikerülve.
Aproppó. Internet. Hogyan tudom bizonyitani, ha (például az axelerótól) jogtisztán letöltök zeneszámokat pl az axelerotol?
"Sokan csak azért használják a fájlcserélõ hálózatokat, mert más úton, módon nem jutnak hozzá egy-egy korábbi kedvenc filmjükhöz vagy filmsorozatukhoz."..."Mindenesetre az biztos, hogy rosszul megfogalmazott plakátokkal nem lehet számottevõ eredményeket elérni, ellenben például a mûsoros DVD-k árának csökkentésével el lehetne. "