Véget érhet a fájdalmas fogtömések kora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fertõtlenítések: úgy hallottam, semmelyik sem 100%-ig megbízható, és igen komoly problémák forrása lehet egy rosszul fertõtlenített fog. (Nem csak helyi problémákat okozhat, emiatt nagyon nehéz lehet diagnosztizálni.) Az ózon mindent megöl.
Tömés vs. "fogregenerálás": ma nem létezik olyan tömõanyag, ami minden problémától mentes lenne. (Talán az arany a legjobb, feltéve, hogy nincs - akár rejtett - intolerancia iránta, de az sem olcsó mulatság.) Tehát, nem kérdés, mi a cél.
Ez az eljárás túlságosan új, én nem vagyok meggyõzõdve a hatásosságáról és az ártalmatlanságáról.
Valahogy azt veszem ki a szavaidból, hogy ezt tökéletes eljárásnak tartod. Pedig nincs olyan.
Felelõtlenség csodaszerként beharangozni, amikor inkább marketingszagú az egész.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
De az ózonterápia nem ez, amit leírtál. Ott gyakorlatilag még nem lukas fogakat kezelnek sok alkalommal, hogy egészségesebb legyen.
A magyar szájhigéniés és anyagi körülmények között teljesen irreális. Majd 50 év múlva talán.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Idegtû amit gyökérkezeléshez használnak.
És sajnos valóban bele tud törni, ha megszorul.
Az injeckció fájdalmas lehet, ha eltalál egy kisebb ideget, vagy túl gyorsan adják és feszül.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hallottam (Téten) egy kislánynak beletörték a fogába a tût, de nem szóltak neki; késõbb a gyõri kórházban operálták ki..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
30 percig, jól, nehogy kevés legyen.
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A csiszoláshoz se kértem érzéstelenítést, kell a fenének. Igaz, amikor a korona felrakása elõtt ugye alkohollal letisztította és levegõvel leszárította, akkor majdnem ordítottam, de hát mi az egy fölöslegesen beadott injekció okozta esetleges ájuláshoz képest? <#idiota>#idiota>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
De a legdrágább az adagolópisztoly ami 10-20 karton cigi ára. És nem egy kell belõle. :-)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A lényege, hogy egy nagyon vékony tûvel a fog és a csont közé nyomnak egy nagyon kis mennyiségû érzéstelenítõt. Tényleg nem fáj, csak nem olcsó mulatság.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gyanítom, hogy mivel a fenti fogsoromon 2*2 fog gyökérkezelt lesz (mivel már 2az) így 40-45 évesen(most vagyok 28) tuti felül mûfogsorom lesz. Szép kilátások 😞((
mikor benyomják az 5. lidokain injekciót gyökérkezelésnél a szádba, s még az sem képes érzésteleniteni.
na ekkor volt az, hogy az arcomba kivûlrõl tolták bele a tût merõlegesen, majd lefelé 45 fokba megtolták, s elérzéstelenítették az egész idegpályát, meg a fél fejemet is vele együtt.
na az kemény menet volt...
azóta is bánom, hogy akkor ahhoz a balfax fogdokihoz mentem, mert a gyökérkezelést is jól elbaxta...
Relaks: ne halogasd, mert Sheltem sorsára jutsz <#szomoru1>#szomoru1>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Egy ismerõsömnek leesett a hídja svájcban és 23000 Ft-ért ragasztották vissza ideiglenesen.
Aztán két nap múlva ismét leesett. Nem ment vissza.
Ezt nem lehet csak az ottani fizetésekkel magyarázni.
Starcraft + Diablo III - esemve
- egyenlõre az a tényállás, hogy aki mos fogat, annak nem lyukad ki. De! Nem mindegy mennyi ideig, és hogyan. Rövid ideig (30mp) jól ua,mint sokáig (pl. 15 percig) szarul.
- nem úgy néz ki, hogy lehetne fogat növeszteni. Amennyire én tudom, eddig 1x sikerült vmi fogszerût növeszteni patkánygyomorban, a rágcsáló pedig a szerektõl amit kapott leukémiában elhunyt. Dehát ízlések és pofonok.
- pillanatnyilag (és egyszerûsítve) 3 féle mélységû lyukat célszerû megkülönbztetni: felszínes (csak zománc érintett,vagy a felsõ rétege/i), mély (ekkor már szinte mindenre baromira fáj, és kikukucskál az ideg), és a kettõ közötti. Mindegy, hogy van-e már benne tömés, vagy nincs.
Az utóbbinál szerintem már csak 2-3 lehetõség van: húzás, ezt szerintem senki sem akarja, gyökérkezelés, ezt se szokták szeretni, de legalább a fog megmarad, vagy lehet különbözõ varázslatokkal próbálkozni, kinek-kinek fájdalomküszöbe, vagy szerencséje szerint. Persze az se árt, ha a doki ügyes <#taps>#taps>
Az elsõ variáció is változó: ha valakinek már "holdraüvöltõ" fogai vannak, én a pici lyukakat is inkább leszigetelem vagy betömöm, hiszen a "tartsuk megfigyelés alatt és moss fogat gyakrabban" csak fegyelmezett páciensekkel mûxik.
A védõoltás sajna nem jó, mert a szer leharcolná a szívizmot is, bár nem lehetetlen (ebbõl írtam a szakdolgozatomat, legalábbis volt benne errõl is szó).
Bandia: szerintem ne aggódj, tényleg szerencsés lehetsz.
Remélem sikerült mindenkinek mondanom vmit. <#fogmosas>#fogmosas>
Na az lenne a jó, de ha tényleg bejönne, a fogorvosok munka nélkül maradnának, így egy darabig még nem lesz ilyen :/
shit happens
nomeg amerikaban ha nincs biztositasod a fogorvos fizetese feler egy ervagassal😞((((((((((((
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu