Véget érhet a fájdalmas fogtömések kora

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm...Nekem szerencsére erQsek a fogaim, és lekopogom, nincs lyukas fogam, soha életemben nem volt, csak lyukas tejfogam😊 Szerencsés vagyok, azt mondták a fogorvosok erQs a fogzománcom....Ennek ellenére az egyik hátsó fogam nekem is kicsit így néz ki, mintha kis kosz lenne rajta. Tehát valószínü lyukad...Mit lehetne vele tenni? A fogdoki nem mondott rá semmit, de én látom😊 Tényleg nem foglalkoznak ilyennel? Gondoltam megkérdezem ha már van egy fogorvos is közöttünk😊
Killgore
Ez baromi jó dolog lenne, remélem nálunk is hamar meglesz!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

nekem már érik egy fogászat (akkor szoktam menni, amikor már a holdraüvöltés sem segít 😊, úgyhogy remélem hamarost begyûrûzik ide is 😄

Trade
Te mit mondassz arra hogy :a furt fog nem fog.

nemcsakfeel
Mi ebben a vakítás??

Én már azt várom, amikor mikrorobotokat beeresztenek a szádba, és automatikusan tisztítják, betömik a fogat, a legaprólékosabban 😊

*hihi ** *

Most szakmai szemmel nézem a dolgokat, ugyanis fogorvos vagyok:

1. A cikkben emlitett "tömõanyag" nem újkeletû, a villám-a-csávó-fejébe-csap-amikor-eszi-a-fagyit fogkrém reklámja ismert, az is hidroxiapatitot tartalmaz

2. A jelenleg használt tömõanyagok is "savazással" rögzülnek

3. A képek jók, csak nem szájban készültek, és az életben az ilyen pici lyukakkal nem foglalkozunk.

4. Az ózonfogászat is "gyanús": megöli a baktériumokat a szuvas fogon. Oké. De ez a baktérium a többi fogon, a nyelven, a torokban, a szájpadon, a nyálkahártyán is ott van. Effektíve amióta az elsõ kanál kaját megkapjuk.

Sajnos - és valószínûleg magam ellen is beszélek - ezek az új módszerek amolyan "mókusvakításnak" tûnnek, de ez szerintem józan paraszti ésszel is felfogható.
sg.hu Informatikai és Tudományos Hírmagazin
hol itt a probléma?

KIP
nah igen ez savas maró dolog valahogy nem tetszik nekem, teccik érteni?😊
Egyébként ebben a hírben mi a gamez? supernek talán super...<#nevetes1>
Trade
Furas nelkul pusztitja ki a bakteriumokat aztan meg tomik a fogat.Maganrendeleseken csinaljak biztos draga is lehet

Mi az az ózonfogászat?

nem a barázda zárásra gonolsz?...az nem teljesen hasnonó. az olyan mint egy körömlakk réteg és nem sokáig véd.

ha nagyon savas az elegy - márpedig az kell legyen ha az inyt égeti- akkor a fogzománcnak nem árt?
Trade
Tenyleg nagyon jo.
Csak erne mar el hozzank is.
Mert hallottam en mar tu nelkuli injekciorol is es annak sincs nyoma.
Ozonfogaszatot keresnem ezerrel de csak Bp-n van.
Furas meg nem faj.Csak mostmar en sem hagyom hogy furja mert akkor az egeszseges reszt is elfurja.
Raadasul a tomott fog nem fog.Egy jo tomes 10 ev egy rosszab 2-3 ev es csaklyukad,lyukad..

Hú király remélem HAMAR elérhetõ lesz idehaza is ha majd rendszeresítik 😊

Ez tényleg jól hangzik.

Ehhez hasonló cucc már létezik, engem kezeltek is vele. Mondtam is a dokinak, ez rosszabb volt mint a tömés 😊 De én kértem... Folyadék, ecseteléssel viszik fel, fõleg a fog koronájának mélyedéseiben hatásos, ahol a savakat gyártó bacik laknak. A kezelést félévente érdemes megismételtetni. A nevét nem tudom, keresse jobb fogorvosoknál 😊
Macc
na ma megyek a fogdokimhoz, megkerdezem hallott-e mar rola... Kar hogy nincs neve az anyagnak, igy magyarazkodnom kell majd😊

Végre egy igazán jó hír..

← ElőzőOldal 2 / 2