184
Szerintem? Szerinted! Nagy ötlet!
-
winnie #24 persze, a csap effekt, de hát ezt így szokás.
whatever. az a gáz az aranycsirkében, hogy nem a közönség dönt, hanem egy zsűri, aki kiválaszt egyet az 5 legtöbb szavazatot kapott filmből.
-
Aspyrin #23 Üvegtigris(kedvenc), Zimmer Feri, Argo, Kontroll, Magyar vándor. -
#22 Zimmer Feri, Üvegtigris, Argo, meg még nem tom mire szavasztam... -
#21 Nekem akkor lett tele a tököm az egésszel amikor jöttek az idióta "szerintemes" emailek, meg már a topikokban is mindenki rá szokott a szerintem-re a mondatok végén.
A Szemlédi András reklám is szerintem() addig volt jó, amíg el nem kezdték futószalagon gyártani. -
#20 Kontroll
Üvegtigris
Zimmer Feri
6:3 avagy...
Valami Amerika -
winnie #19 Elég szánalmas, hogy erre bukik a magyar nép...
hehe, érvényesül a sznobhatás:) ha valami egyre több embernek tetszik, akkor mindig jönnek a 'nekem nem is...' típusú figurák. -
#18 Nekem is. Olyan kicsike, amit az újságokhoz adnak... -
#17 Én is megszavaztam csak nehogy a Kontroll legyen, kicsit mehettünk volna régebbre is akkor megszavaztam volna a Csapd le csacsit és a Sose Halunk meg-et.
Nekem van még gumicsirekem is:)) -
#16 Szánalm-AS??
Szerinted:))) -
#15 Elég szánalmas, hogy erre bukik a magyar nép... :( Tököm tele van már a sok "szerintem"-mel, meg a sok -os, -es képzővel. -
#14 Megértem, hogy dobta Tündikét, elég műveletlen csaj :D
Egyébként LOL, hogy kitárgyaljuk Stohl Buci kapcsolatait :) -
#13 Me too -
#12 Én is szavaztam. -
#11 Tündike? Vagy a volt felesége? -
Shadow_THH #10 melyik? :D
amelyiktől 3,2 vagy 1 gyereke van? :D -
#9 Jajj, mi lesz vele :D Olvastam a Best magazinban, hogy elhagyta a nője :D -
#8 Mire szavaztatok? Vagy titok? :) -
Aspyrin #7 [szavazott] -
#6 Fábry vezeti a műsort.
Arany csirke hehe ez jó :D -
#5 Igen, ő inkább esélyes rá. Hiszen már vagy 1 éve nem vezetett semmi műsort!!!
:D:D -
#4 Vagy Stohl Buci :D -
#3 Remélem az az arc fogja vezetni a műsort, aki a reklámban is van. -
cyrus #2 nekemis tetszik az ötlet, meglássuk mi lesz belőle....
csak már látom lelki szemeim előtt ahogy marsi ancsi és gönczi gábor vezetik a műsort.... -
#1 Végre egy kezdeményezés kis hazán szeretett Retek Klubjától, ami méltó az elismerésemre. Gondolom mindenki szeretne egy Üvegtigris, Kontroll és Miniszter félrelép kaliberű filmek folytatását már a mozikban látni. Szerintem ez egy kiváló ötlet! Szerinted?
Az Arany csirke glóbusz ismertetése :))