Arany csirke
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Miniszter félrelép, a magyar vándor meg a valami amerika pl. sehol sincs a Csinbabához képest szerintem.
Az egyetlen olyan magyar film amit már láttam 4-5x és még mindig szívesen megnézem ha olyan kedvem van és mindig megnevettet.
De ha már így alakult, akkor hajrá Üvegtigris!!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hajrá Üvegtigris!! ----> Legyen pénz a második részre! 😊)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Pont ez az 5 volt az amik nagyon bejöttek szóval nem sajnáltam senkit, hogy ki kellett hagynom.
Mindenesetre pozitívum, hogy nem csak 200ft-os SMS-el lehet szavazni...
Hidd el öreg vanak ennél sokkal szánalmasabb mûsorok is amik úgy viszik a pénzt mint a cukrot, a semmiért.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Most képzeld el beszavazzuk pl.:
Üvegtigris
Magyar Vándor
Kontroll
Csinibaba
Miniszter Félrelép
Csak egy példa a szavazatok végeredményére, nem a saját döntésem😊)
Ezeket már mi juttatuk be, és innen már nem is nagyon számít, egyértelmû az is, hogy a kevésbé népszerû Miniszter Félrelépnek kevés esélye van a gyõzelemre, és a zsûribe még a közönségbõl is be lehet kerülni.
whatever. az a gáz az aranycsirkében, hogy nem a közönség dönt, hanem egy zsûri, aki kiválaszt egyet az 5 legtöbb szavazatot kapott filmbõl.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A Szemlédi András reklám is szerintem(<#vigyor>#vigyor>) addig volt jó, amíg el nem kezdték futószalagon gyártani.
hehe, érvényesül a sznobhatás😊 ha valami egyre több embernek tetszik, akkor mindig jönnek a 'nekem nem is...' típusú figurák.
Nekem van még gumicsirekem is😊)
Egyébként LOL, hogy kitárgyaljuk Stohl Buci kapcsolatait 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
amelyiktõl 3,2 vagy 1 gyereke van? 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
csak már látom lelki szemeim elõtt ahogy marsi ancsi és gönczi gábor vezetik a mûsort....<#wilting>#wilting>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Az Arany csirke glóbusz ismertetése 😊)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯