Arany csirke
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem haragszok rád és nem is vagyok rád ideges.
Canon 450 D
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Olyan rohadtul nacionalista vagyok és tudod azt utálom, hogy nem tudnak sokan megállni a Himnusz alatt és örülök, hogy most már van egy ilyen mûsor a sok undorító szappanopera mellett.
Kivétel a magyar szappanoperák...abból bármennyi lehet!!!!
Canon 450 D
"A következõ jelölt pedig Koltai Lajos, aki több filmben is...(bla bla). Ja, Róbert! LOL
Már azóta szóltam moderátor bácsinak 😊))))
Canon 450 D
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Erõsödik a nemzeti öntudat.
Eddigiek folyamán eddig nem sokszor hallottam a TV-ben olyan mondatot, amit kedves Fábry úrtól hallhattunk:
-Arany Csirke...kicsit sovány, kicsit... DE A MIÉNK! MAGYAR!!!!
Számomra elkeserítõ volt, mikor a NEMZETI ÜNNEPÜNKET sokan bemocskolták, hol ilyen, hol olyan módszerrel.
Remélem a jövõben mindenki tiszta torokkal, felemelt fejjel fogja énekelni a Himnuszt...és olyan átéléssel, mintha tényleg magyar lenne.
Magyar...a legszebb és a legygyönyörûbb dolog a világon.
Örülök, hogy megszületett ez a mûsor. Remélem sok másban is büszkék lehetünk majd magyar tehetségeinkre ebben a tehetséges embergyártó országban....aminek neve a legszebb: Magyarország
Canon 450 D
Mission Impossible 2010: PRO Class
Most akkor mivan? Jól megszedte magát az RTL, odaadta a pénzt amit úgyis kötelezõ lett volna :-)
Pofátlan húzás, de jól csinálták :-D
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
War. War never changes.
A Miniszter félrelép régen nagy szám volt, mai viszonylatban már gyengus.
A Valami Amerika egy egyszerû szórakoztató film.
Az Üvegtigris jó, poénok vannak, de sztorija nincs, lóg a levegõben.
A Kontrollban pedig egy nagyon jó ötlethez írtak egy forgatókönyvet, és összeszedtek egy kiváló színészi gárdát, szépen fényképezték és remekül rendezték. És ami miatt különösen kiemelkedik a többi közül? Ahogy a producer is elmondta: ez a film egyszerre tudja szórakoztatni a laikus NÉZÕT, de ugyanakkor komoly belsõ tartalmakat is megjelenít, és ezzel a SZAKMA elismerését is kivívta. Na ezért nyert a Kontroll.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
Ajaja....
Az a Panna az a kicsaj volt akinek olyan volt a frizuraja mint Rembrand "Aulie D'Avice" muveben ami Ferdinandot szemelyesiti meg?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mondjuk a nyerteseket borítékolni mertem volna.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
sehol vazze
bunda
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Painkillernek több értelme van mint ennek a "díjnak"...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore