Arany csirke

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sné Zsuzsa
Ha felkaptam volna a vizet akkor privibe írtam volna néhány szép sort, de nem rád haragszok, hanem azokra akik miatt most sem élvezhettem Nemzeti Ünnepünket és akik nem tudnak megállni szépen és akik nem nyitják ki a szájukat a Himnusz eléneklésekor.
Nem haragszok rád és nem is vagyok rád ideges.

Canon 450 D

Voltan
És miért kell ennyire felkapni a vizet?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sné Zsuzsa
Hirtelen jöt.....kész...mintha ismernél....
Azt se tudod ki vagyok...

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Heh....ez nem hirtelen jött hevület kitörés....

Olyan rohadtul nacionalista vagyok és tudod azt utálom, hogy nem tudnak sokan megállni a Himnusz alatt és örülök, hogy most már van egy ilyen mûsor a sok undorító szappanopera mellett.

Kivétel a magyar szappanoperák...abból bármennyi lehet!!!!

Canon 450 D

Voltan
Én meg ezt a hirtelen jött hevület-kitörést nem értem...

Voltan
Hehe. Igen. A hermafrodita Chaplin-csaj volt a legjobb.
"A következõ jelölt pedig Koltai Lajos, aki több filmben is...(bla bla). Ja, Róbert! LOL

Sné Zsuzsa
Nem értem mire ez a szmájli...

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Szia Kiccs...képzeld én is nyitottam egy ilyen témát... 😊

Már azóta szóltam moderátor bácsinak 😊))))

Canon 450 D

Voltan
<#zavart2>

z0ty
Valaki legyen oly szíves linkeljen be egy képet arról a bizonyos Pannáról, mivel nem láttam a mûsort, de ezzel a néhány kommenttel kiváncsivá tettetek, hogy vajon hogy nézhetett ki 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Sné Zsuzsa
Arany Csirke______________________________________________________

Erõsödik a nemzeti öntudat.
Eddigiek folyamán eddig nem sokszor hallottam a TV-ben olyan mondatot, amit kedves Fábry úrtól hallhattunk:
-Arany Csirke...kicsit sovány, kicsit... DE A MIÉNK! MAGYAR!!!!

Számomra elkeserítõ volt, mikor a NEMZETI ÜNNEPÜNKET sokan bemocskolták, hol ilyen, hol olyan módszerrel.
Remélem a jövõben mindenki tiszta torokkal, felemelt fejjel fogja énekelni a Himnuszt...és olyan átéléssel, mintha tényleg magyar lenne.

Magyar...a legszebb és a legygyönyörûbb dolog a világon.

Örülök, hogy megszületett ez a mûsor. Remélem sok másban is büszkék lehetünk majd magyar tehetségeinkre ebben a tehetséges embergyártó országban....aminek neve a legszebb: Magyarország

Canon 450 D

Szánalomból ne osszanak díjat. Lehet, azért kapott annyit a Kontroll, mert jó film...?<#rolleyes>

magus
a kontroll is log alevegoben, nincs benne annyi, mint amennyi humor es szineszi jatek van az uvegtigrisben. utobbi megerdemelte volna, mar csak azert is, mert a kontroll mar annyit nyert...

petesilver
Ezen én is gondolkodtam. Ugye az 50 millát úgyis oda kell adni, az nem vitás. Innentõl kezdve reklámköltség, szervezési, és elõkészítési költség áll szemben az sms szavazásokkal szemben a kiadás-bevétel combóban. Asszem sms-ben lehetett szavazni talán már a jelöléseknél is, de erre már nem emlékszem. Valószínû, hogy veszteség nem érte az rtl-t az elszámolásnál. Megtanulták rendesen a magyar népmesét, hozzon is ajándékot, meg nem is.

Mission Impossible 2010: PRO Class

"Az RTL Klub tulajdonképpen magához méltóan, látványos show-val, SMS-szavazással és bugyuta kvízkérdésekkel ünnepelte meg, hogy odaadja két filmesnek azt az ötvenmilliót, amit a médiatörvény értelmében amúgy is a magyar filmgyártásra kellett volna fordítania."

Most akkor mivan? Jól megszedte magát az RTL, odaadta a pénzt amit úgyis kötelezõ lett volna :-)
Pofátlan húzás, de jól csinálták :-D
guardian hero
Akkor Te még nem láttad az Indul a bakterházat 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

petesilver
Igazad van. De én szórakoztatót írtam, ami nem feltétlen egyenlõ a röhögéssel. A kontroll tényleg jó film, az ilyen film nyerjen szakmai díjat, hozzáértõ zsûritõl, mint pl az oscar díj. Én csak azt bánom picit, hogy a közönség díját is megnyerte, mert ebben az értelemben szerintem a nem fapuma film, a valami amerika, vagy a csocsó leveri. De ez magánvélemény, amúgy a kontroll tényleg remek mivoltát nem vitatom, annak ellenére, hogy számomra nézhetetlen volt, messze nem szórakoztatott az egész.

bigfoot
ja meg volt annyi baki mint az állat!
és az a "nõ" hogy nézett ki?!?!!?
LOL

A Kontroll sztem az eddigi legjobb magyar film. Szerintem 😊

War. War never changes.

Voltan
A Csapd le csacsi régebbi, mint 8 év.

Voltan
A mûsor maga szerintem is borzalmas volt. Fábry az ezerszer elgagyogott hülyeségeivel jött megint, a jelöltekkel készült interjúk pedig valósággal katasztrofálisak voltak. A színészi díjat én inkább Rudolf Péternek adtam volna, vagy Gáspár Sándornak (Õ az összes filmjében kegyetlen jó), a film díjat pedig az Üvegtigrisnek. Na mindegy.

ilyeneket minden elfogult tud írni a saját kedvencérõl, de no flame :-)

A Magyar Vándor az szimplán gáz. Szerintem ezen nem fogunk összeveszni
A Miniszter félrelép régen nagy szám volt, mai viszonylatban már gyengus.
A Valami Amerika egy egyszerû szórakoztató film.
Az Üvegtigris jó, poénok vannak, de sztorija nincs, lóg a levegõben.
A Kontrollban pedig egy nagyon jó ötlethez írtak egy forgatókönyvet, és összeszedtek egy kiváló színészi gárdát, szépen fényképezték és remekül rendezték. És ami miatt különösen kiemelkedik a többi közül? Ahogy a producer is elmondta: ez a film egyszerre tudja szórakoztatni a laikus NÉZÕT, de ugyanakkor komoly belsõ tartalmakat is megjelenít, és ezzel a SZAKMA elismerését is kivívta. Na ezért nyert a Kontroll.

DJ Bee18
Azért a Magyar Vándor, a Miniszter Félrelép és a Valami Amerika közel se olyan jó mint a Kontroll, ezt nem tudod honnan vetted. (talán a Valami Amerika azért van hozzá közelebb, mert sok jó poén volt benne) Nem csak az a jó film, amiken végig röhögni lehet, amin meg keveset röhögsz az meg már egybõl szar. Mi ez??? Röhögõméter??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Most mit izgultok?? Azért mert nem kaptak 50 millát, attól még lesz biztos 2. rész. Hát az elsõ részre is adott pénzt valaki, pedig akkor még nem is tudták, hogy ez ilyen nagy siker lesz, most viszont már a film befutott, így a 2. rész sem lehet sokkal rosszab. Meg a Kontroll egy nagyon jól megalkotott film, nem tudom honnan veszitek, hogy bunda. Amúgy az Üvegtigrisnek szurkoltam, de a Kontroll ugyanúgy megérdemli.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Azt hittem, jobb lesz. De ettõl a "az adás ideje alatt is szabvazhatnak, szavazzanak, és százezerszer megmutatjuk a Passatot" résztõl már sugárban hányok, ehelyett is néztem inkább a South Parkot.

Bispo
Ja mindkettõ jó film. de itt az üvegtigrisnek kelett volna nyernie,ezt lebundázta a Bkv. Hogy lesz igy Üvegtigris 2-tõ??!!<#rinya><#rinya><#falbav><#rinya>

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

Davidus
"Lambert meg jobb ha elmegy innen amíg teheti"

ezen feküdtem 😄

V9ykn8_TZL0

Dynamic
Mozifilmsikereket neveztek csak a versenyre, tehát olyan mozifilmek amelyek meghaladtak egy bizonyos nézõszámot(asszem 100ezer)
Sephi
A Kontroll nyert? Mivan? A Uvegtigris-hez kepest? A Csapd le csacsi meg csak benne se volt az otbe?

Ajaja....

Az a Panna az a kicsaj volt akinek olyan volt a frizuraja mint Rembrand "Aulie D'Avice" muveben ami Ferdinandot szemelyesiti meg?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hála az égnek nem láttam, dehát amint olvastam nem maradtam le sokról. Szomorúan veszem tudomásul, hogy a kontroll lett a csirkés :-( A Pannát viszont láttam a mûsor kezdete elõtti "kapcsolásnál", dobtam is tõle egy hátast, nem gondoltam, hogy ember képes ennyire idióta-transzvesztita-gnóm kinézettel a kamerák elé állni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Dynamic
Még nem olvastam, de le merném fogadni, hogy ha indexes link, akkor fika ezerrel.Mellesleg most jogosan.Az egész mûsorról az volt a benyomásom, mintha kötelezõen ki kellett volna tölteni valamivel a 2 órás mûsort.A divatbemutató, meg a 85-ször bejátszott filmrészletek teljesen feleslegesek és unalmasak voltak gyakorlatilag végigszenvedtem az egészet.Csak a nyertesekre voltam kíváncsi, amúgy legszívesebben elkapcsoltam volna a francba az egészet.Az egész nemvolt más, mint egy ízetlen üres semmi.És még hagyományt akarnak csinálni belõle.Csak azt nem értem, hogyan amikor elõvették az utóbbi évek összes sikerfilmjét.Jövõre milyen filmek lesznek?Azért annyira sok magyar film(ráadásul sikeres magyar film) nem igazán lesz addig.
Mondjuk a nyerteseket borítékolni mertem volna.
Morpheus
Itt a kritika.😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

petesilver
A két nõ valami botrány volt! Panna talán születése pillanatában sem volt még ilyen groteszk, és ronda, mint a mûsorban, ez az eszter csajszi meg levágott egy olyan amatõr bakiparádét, hogy rossz volt nézni. A kontroll producere meg valami akkora ûberparaszttahó volt szerintem, mint a himalája. A filmje messze nem volt a legjobb, mondjuk szunjektíve én végig sem bírtam nézni, annyira szar volt számomra, de objektíven nézve, szerintem a bkv-ra hajazó téma miatt lett ennyire népszerû, és csak azért nyert. Ha szórakoztatói szemmel nézem, a másik négy film szórakoztatóbb, mint a nyertes film.

Láttátok múlt héten a Fábry-t? Hogy fikázta a Vitray-t amiért hibázott.... hát most õ is adta magát... remélem magát is fogja fikázni a mûsorában... "Nimród veszi át.... ja mégsem.... xy.... bemutatkozik a fickó... tök más néven" :-)))))))
iko
a férfinak öltözött nõ tényleg nem volt egy szép látvány...

spam. sry

Alien!
ejjj...várom holnap az indexes kritikát...biztos odab*sznak....<#nevetes1>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

BADE
<#beka2>

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Terry Black

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
Ki az a ronda férfinek öltözött nõ a színpadon? <#zavart2><#idiota>
CalebJoe
Amerikában nem is értékelik a Kontroll-t náluk nem az az ellenõrök élete.
Ramore
Ki az a ronda férfinek öltözött nõ a színpadon? <#zavart2><#idiota>
I.C.ram
Hehe, elöbb dicsérte a TV2-t is 😄 Rögtön ment a huhogás 😄
I.C.ram
Az a vicc, hogy a kontroll tv2-s film 😄DDD
Vaxi
ÚGYVAN!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

CalebJoe
Nimród amerikában van hogy lekoppintson valamit.
sanzik
hol van a kontroll az uvegtigrishez?????
sehol vazze
bunda
<#levele><#levele><#levele>
franco
De végülis az is eredmény számukra hogy itt beszélnek róluk.
Painkillernek több értelme van mint ennek a "díjnak"...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
nem volt gusztusom leírni a nevét sry...de köszi

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

I.C.ram
Szerintem be volt baszva 😄