Arany csirke
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ez a megalol, egy csomószor belebakizott a poénba is, mert rosszul olvasta.
ÁÁÁ
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Valaki(k) kitalálták anno ezt a csirkés marhaságot (már akkor is rosszul voltam a hatásvadászatától). Látták hogy sikeres, ezért megpróbálták továbbvinni a dolgot, még több pénzt kisajtolni belõle, minél nagyobb nézettséget elérni.
Sikerült. A fél ország nézi, többen, mintha egy harmadrangú akciófilm menne. Õk csak nyertek ezzel.
Persze engem nem nyertek meg...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Panna úgy néz ki mint egy viaszbábu, meg tele van buggal a mûsor.
Könyörgöm miért kellet egy nyomorult csirkét díjnak választani semmi értelme ez is tipikus magyar.
Lambert meg jobb ha elmegy innen amíg teheti.
Érdekes, hogy nem mutatják nagyon a közönséget szembõl, mint az "igazi" Oscar-okon. Így olyan "steril" az egész, mintha nem is lenne közönség.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Fábryt meg alig hagyják megszolalni pedig az leglább jol nyomja..
de ez a Panna meg a hülye kérdései BOTRÁNY !!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Igaz magyaroktól de legalább elismerik õket.
Nem valami jellemzõ ránk a jó film, de nekem nagyon tetszett az Üvegtigris, apám beájulna (tényeg, ez van jelölve?) meg a Magyar Vándor.
Sõt a Le a fejjel is jó. 
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem tökéletesen mindegy kik vannak ott. Kellett valaki aki kitöltse a hiányos hézagokat a jelöltek között, aztán õt nyomták be. Mindenesetre Ha nem 1 filmet nézünk hanem az eddigi életük munkásságát, vagy ha csak 97-tõl is nézzük, akkor Koltai az én favoritom.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Az Üvegtigris a király és igenis kell a második rész.
De hogy Te mit eszel azon az ócska Kontroll-on azt nem tudom.
Mindettõl függetlenül, fogalmam sincs miért, de ez a "szerintem" szlogen engem iszonyatosan irritál. Valahányszor kimondja valaki legszívesebben odamennék, és baltával verném szét a képét.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit