Arany csirke

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mongyuk az pojén volt teee 😊
I.C.ram
Köcsög Geszti találta ki ezt az egész arancsirke majomparádét.
Na a díj megérdemelt... inkább a Koltai, a többiek fiatalok, van még nekik idejük.
szerintem.
BADE
Lol az öreg papi is,beszélni is alig bír!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

CalebJoe
Csak az hiszi el a TV-s maszlagokat aki nem lát bele a dolgokba.
Alien!
pfff....ezt a szart...az az 50millió, 2 perc reklámblokk ma estére eladva...panna ma este esztétikai környezetszennyezés,mondjuk sose volt jó(nõ)..dehát egymerõ baki az egész...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csodálkozom azon, hogy azt még senki nem említette, hogy milyen gáz, hogy Timkó Eszter MINDENT olvas, még a poénokat is!
Ez a megalol, egy csomószor belebakizott a poénba is, mert rosszul olvasta.
ÁÁÁ
BADE
Hát ez nagyon dúrva!Ez a Panna nagyon dögös!<#wilting>

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

franco
Nem úgy történt, hogy leült a PR-részleg, és kitalálta mi legyen a díj.
Valaki(k) kitalálták anno ezt a csirkés marhaságot (már akkor is rosszul voltam a hatásvadászatától). Látták hogy sikeres, ezért megpróbálták továbbvinni a dolgot, még több pénzt kisajtolni belõle, minél nagyobb nézettséget elérni.
Sikerült. A fél ország nézi, többen, mintha egy harmadrangú akciófilm menne. Õk csak nyertek ezzel.
Persze engem nem nyertek meg...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

CalebJoe
50 millió jutalom ilyen kókány filmkért szánalmas.
Panna úgy néz ki mint egy viaszbábu, meg tele van buggal a mûsor.
Könyörgöm miért kellet egy nyomorult csirkét díjnak választani semmi értelme ez is tipikus magyar.
Lambert meg jobb ha elmegy innen amíg teheti.
I.C.ram
Tényleg nem bárgyúbb egy kamu gumicsirke, amit a kutyáknak andak játéknak.... Pfff, ne hülyéskedj már.... Ez megint a magyar média magas színvinalát mutatja.
Waterhorse
Nem értem mit szeretnél<#nemtudom>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Törölt felhasználó
Már majdnem elaludtam ezen (müsoron) de felriadtam a görbe-feketehajú rémtöl.
Ez az Aranycsirke kurva szar. Balázsi Panna botrányos. Hülyén néz ki, az "interjúi" borzalmasak. Már az Oscar-ceremónia sem állt neki jól.
Érdekes, hogy nem mutatják nagyon a közönséget szembõl, mint az "igazi" Oscar-okon. Így olyan "steril" az egész, mintha nem is lenne közönség.
seAke
Gyerekek ez szánalmas!Miyen klafa cikk lesz holnap az indexen!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

I.C.ram
Jézusom, hogy néz ki ez a "nõ" 😄 Ilyet ásónyéllel kéne tarkón vágni 😄
I.C.ram
Ejj, de igénytelen szar ez...
azzta kettébaszott széklábat mekkora gáááz!
Fábryt meg alig hagyják megszolalni pedig az leglább jol nyomja..
de ez a Panna meg a hülye kérdései BOTRÁNY !!!!

Fefe
Elég durva ahogy ez a Panna kinéz,tényleg hányinger keltõ.

[oLe]
...de a mienk...
guardian hero
Hát én nem szoktam ilyet mondani nõre, de mindjárt elhányom magam... ki találta ezt ki? Amúgy a mûsor is igénytelen szar.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

[oLe]
PANNA VAZZEG😄DDDDDDDDD
Dynamic
Eddig sem volt bombanõ ez a Panna, de ez már überdurva!
Davidus
és igen! küldjünk sms-t😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
faszt nem😛

V9ykn8_TZL0

Aramir
Hát ez idág eléggé szánalmas :/

Bandee1987
Úristen, Balázs Panna milyen gusztustalanul néz ki. Olyan a haja, mint egy férfié...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
ez csak poénból rakták be, nem vetted észre?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Ekkora égést!Nem ért oda a Fábry a kezdésre....
Waterhorse
Apám beájulna nincs jelölve. A Le a fejjel pedig a 2006-os aranycsirkény indulhat.

Waterhorse
Szerintem semmi baj nincs a csirkével. Nem bárgyúbb a figura, mint egy elfánt, Zsiráf vagy medve, amiket egyéb filmfesztiválokon osztanak ki.

Cicero
Jó ötlet, végre a magyarok is kapnak valami díjat. Igaz magyaroktól de legalább elismerik õket. Nem valami jellemzõ ránk a jó film, de nekem nagyon tetszett az Üvegtigris, apám beájulna (tényeg, ez van jelölve?) meg a Magyar Vándor. Sõt a Le a fejjel is jó.

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Duddits
2-3 milla??!! 50 milláról van szó!

Kandurex
Azért lehetne még tovább gombolyítani a szálat..😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Factor_007
Sztem is jó ötlet ez az egész, csak ne ilyen idétlen lenne ez a díj(arany csirke). Ha egy külföldi meglátná azt hinné, hogy olyan ez mint amerikában az arany eper vagy mi a szösz 😄. Jó gondolom nem a díj kinézete a lényeg, hanem a mellé járó 2-3 milla, de akkor is.

Duddits
Mire költenék?? A 4-es metróra. <#nevetes2>

Bucser
Üvegtigris 2-nek nem lenne semmi értelme szerintem.... Az a film úgy volt jó és kerek ahogy volt... A kontroll meg igenis nagyon jó film, csak kicsit gondolkodni kell rajta meg felfogni a mondanivalóját.... De minek tépjem a számat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dynamic
Szurkolok az Üvegtigrisnek és a Kontrollnak.De leginkább az ÜT-nek, mert akkor valószínüleg lenne ÜT2, A Kontrollosok meg fogalmam sincs mire költenék a pénzt, szal nem tudom, hogy azt várnám-e😊Mindenesetre az is figyelemre méltó, hogy az ÜT a sikereket gyakorlatilag reklámok nélkül érte el, míg pl. a Magyar Vándor az akárhányezres nézõszámnak szerintem legalább a felét az orrba-szájba nyomatott reklámoknak köszönheti.
Gondolom azért, mert könnyesre tudja magát az ember röhögni. Nálam az egyetlen igazi favorit. Kedvenc jelenetem:"ezt most megeszed b@szdmeg".

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kandurex
Koltai, igen, õ már egy ideje a legnagyobb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Waterhorse
Ami alapján Kolbasz nem!😊)
Nekem tökéletesen mindegy kik vannak ott. Kellett valaki aki kitöltse a hiányos hézagokat a jelöltek között, aztán õt nyomták be. Mindenesetre Ha nem 1 filmet nézünk hanem az eddigi életük munkásságát, vagy ha csak 97-tõl is nézzük, akkor Koltai az én favoritom.

Legjobb színész jelölt: Szabó Gyõzõ. Namenymáafaszomba. Mi alapján?!

Eye-scream
Nekem tetszett az Üvegtigris, meg a Kontroll is. Nem tudom, hogy melyik jobb fim, csak azért szeretném ha az Üvegtiris nyerne, mert akkor lenne belõle 2. A magyar vándor dologgal viszont maxmálisan egyetérek, iszonyat szar az a film szvsz.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Na kolbászolj odébb!! :-D

Az Üvegtigris a király és igenis kell a második rész.
De hogy Te mit eszel azon az ócska Kontroll-on azt nem tudom.

Miért van mindenki oda a "se füle, se farka" Üvegtigrisért? Nem kell Üvegtigris 2., az elsõ se volt nagy szám. Nyrejen a Kontroll! Az meg gáz, hogy a Csinibaba meg a Napfény íze nem jutott be. A magyar vándor meg igen. Erre mondják, hogy LOL?

Eye-scream
Az ötlet szép és jó, remélem az Üvegtigris nyer, és akkor megcsinálhatják a folytatást.
Mindettõl függetlenül, fogalmam sincs miért, de ez a "szerintem" szlogen engem iszonyatosan irritál. Valahányszor kimondja valaki legszívesebben odamennék, és baltával verném szét a képét.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

BaLeeX
Ja tényleg. Most már rémlik.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Voltan
Ámen!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Remélem, felvágja az ereit.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"