270
  • grebber
    Egyenlőre 2006 Q1 a megjelenés időpontja.
  • Duddits
    Én nem tudom... Szólok a modiknak.
  • grebber
    Cserélheted ha gondolod.
  • haxoror
    bár ennek köze sincs a romehoz vagy a történelemhez de rohatt jól néz ki nagyon várom mikor jön?
  • Duddits
    Jó lesz bannernak?
  • grebber
    5 új kép
  • Montanosz
    ezt nem láttam ott)))):
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • grebber
    Új képek
  • villar

• grebber
    6 új kép:1.2.3.4.5.6.
  • grebber
    2005-ös E3-ra szánt videó (23MB)
  • aiguo
    Pontosan! AoE-hoz hasonlithato inkabb:)
  • Thanatos
    amugy ez szvsz nagyon nem rome-ra fog hajazni a gamespotos interju alapján hanem egy szabvány aoe klón lesz összetettebb/jobb formáció kezeléssel, ostrommal és tengericsatával
  • Thanatos
    nem lesz campaign map? kár :(
  • aiguo
    Hat,nem egeszen...az eddigi infok alapjan nem lesz campaign map(Rome:TW),viszont realtime epitkezhetunk!
  • grebber
    Holnap leforditom amit tudok.
  • dr Kotász
    Gamespoton full preview...
  • Thanatos
    aham, hát ez nem nagy baly, ami nekem tetszett képek alapján hogy itt lesz rendes tengeri csata is 8eléggé hiányzott anno romeban :/)
  • grebber
    Csak annyiban másabb annál hogy itt tudsz majd irányitani egy személyt ha jól vettem ki a videokból.
  • Thanatos
    hm, képek alapján ugy néz ki mintvalami felturbozott rome tw clone
  • grebber
    Innen szedtem le ugyanaz mint az alsó trailer csak hoszabb 3:41-el.
  • grebber
    Már nem tudom hol de találtam egy 40MB-os 4:41-es moviet és hát nagyon király.Külön egy személyként is tudunk majd zuzni jó lesz de nagyon.
  • Shadow_THH
    a CoW névvel már szoptunk egyszer :) jobb is a Caw
  • Smokk
    Ez vmi eszmeletlen jol nez ki!!!
    A kep amikor a ket hajo 1masba utkozik, az vmi hihetetlen...
  • dr Kotász
    Egyébként a játék címe - ha jól tudom - nem Civilizations of War hanem Civilizations at War.

Grebber, javítod a címet? Mondjuk „Rise & Fall: CaW”-ra?
  • dr Kotász
    Hát szerintem nem kizárt, hogy tényleg így is van...
  • Shadow_THH
    vázz nagyon ari a grafikája. szerintem a quake1-ben egy ember nem épült fel annyi poligonból mint itt :D
  • robotnyk
    hú, ez nem tűnik rossznak
    mindenesetre a graf bünti
  • rezsofiz
    HHHMMMMM ez nagyon fincsinek tűnik!
  • grebber
    Rise & Fall: Civilizations of War

Sogun, 15:44 - PC - Játék: Stratégia

(IGN) Empire Earth és Empires: Dawn of the Modern World alkotásai után Rome: Total Warra és Praetoriansra emlékeztető stratégiai háborúzós játékot fejleszt a Stainless Steel Studios. Hatalmas csaták és tengeri ütközetek várnak. Üdítő képek büntetnek. IGN inzájderek letölthetik az első trélert is. További fotók itt.
    Róma, Görögország, Perzsia és Egyiptom erőivel száguldhatunk masszív harcokba. 80 féle egységet vezénylünk. Ostromgépek, lovasság és természetesen a tengeri flotta nagy szerepet játszanak, úgymint a nemzetekre jellemző speciális egységek. Hajókat különféle csapatokkal lehet megtölteni, ahogy a támadó stratégia megkívánja. Beugorhatunk különleges képességekkel rendelkező hőseink testébe és Nézdahátam kamera beállásban részt vehetünk a brutális harcokban. Talán a videóban látható porvihar az egyik hős mitikus erejének megnyilvánulása, akik személy szerint a következők: Julius Caesar, Germanicus Caesar , Cleopatra, Ramses the Great, Achilles, és Alexander the Great - magyar hangja Nagy Sándor.
    Multiplayerben képzeljétek el a hősöket és a körülöttük tomboló hadsereget.. Elképesztő látványt a TITÁN 3D motor garantálja. A zsoldosok és az elefántok lélegzetelállítóan néznek ki. Animáció minősége non-plusz-ultra! Állítólag jobb mint a Rome: Total Warban volt! Egyelőre nem tiszta, hogyan zajlanak a hadjáratok, mert a videón körökre osztott harcnak nincs nyoma. Gazdaság irányítás tekintetében toborozhatók kézművesek, kovácsok, különféle mesteremberek, és tanácsadók, hogy segítsenek a civilizáció működtetésében. Eddigi anyag alapján a Rise & Fall mega-impresszív!

Trailer
    Képek

info: Hardwired