Rise & Fall: Civilizations at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Fontos volna!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Még jó hogy benthagytam ezt a topikot a kedvencek között, ennyi idõ után végre van krekk jeeee!! <#nyes>#nyes>
Valaki segítsen!!!!!!!!!!<#conf>#conf>
pls help!!!!!!!!
és hibát ir ki!!Ezt csak ugy tudjátok nyomni ha megveszitek eredetibe!!
cdgalaxis.hu vagy bevásárló központ vagy pc játékbolt!
Nekem is meglesz hétfõn mert rendeltem!
<#gonosz3>#gonosz3>nem volt drága 3890.ft
Crack-et tudnátok dobni, nagyon fontos lenne
Please
Thx
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
köszi!
Next PC upgrade: 2022
Nekem a Rush for Berlin ment kiirva Traxdata +RW-re.
Next PC upgrade: 2022
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nekem nem indul el! patcheltem az elsõ cd-t és kiírtam, onnan telepítettem fel. Lehuztam az IDE kábelt de nem megy. Mit kell csinálni??
"A római hadsereg alapegysége a légió volt -- egy 4500-5000 emberbõl álló alakulat. A legkisebb egység volt a centúria, amely 60-80 embert számlált. Minden légió 60-at tartalmazott ezekbõl, és a centúrió (centurius) vezette. A római hagyomány szerint a centúriók a képességeik, bátorságuk, tapasztalatuk és rátermettségük alapján lettek kiválasztva. A centúrió volt felelõs az alá beosztott emberek vezetéséért és kiképzéséért. A mai kiképzõ õrmester és egységparancsnok szerepköre és megítélése ötvözõdött bennük."
iLove oHs.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Szóval szedjétek le az új Daemon-Tools-t a honlapjáról és telepítsétek fel és próbáljátok meg elindítani, elõször ne húzzátok le a DVD kábeljét, ha nem megy akkor húzzátok le!
Sok sikert hozzá!
Valaki seriall-t tud mondani.Elõre is köszi.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936