Rise & Fall: Civilizations at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De anno még a 9200 radeonomon simán futott.Akkor nem az lehet a gond

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

valaki megmondaná hogyan lehet az editorra térképeket csinálni?
Fontos volna!
nekem is volt ilynen problémám, és kiderült, hogy a video kártya nem elég jó hozzá!, és ezért kilép a játék.
Valaki plz help!!!!!

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

csáó.Nekem valamiért nem indul. megcsináltam ahogy az nfo-ban volt de amikor el akarom inditani elindul fekete képernyo és visszalép az asztalra.Valaki tud segiteni??????

Háhá el se hiszem!

Még jó hogy benthagytam ezt a topikot a kedvencek között, ennyi idõ után végre van krekk jeeee!! <#nyes>

VÉGRE kijött a Reloaded-es verzso mihejt fenn lesz má szedem is😊
Valaki esetleg tudja hogyan mûködik editor, szeretnék csinálni mindnféle játékmezõket, de eddig még nem jöt6tem rá hogyan kell!
Valaki segítsen!!!!!!!!!!<#conf>
Vazze nem megy valaki pls adjon crackot [email protected] ímélcímem
pls help!!!!!!!!
hy all, nem megy a játék, kéri a lemezt, lécci vki adjon egy cracket, no cd pathced, valamit amivel tudok játszani vele. köszi

Nah ez a játék egy VÉdett de még hogy!Ezt át nem lehet vágni mert ami a cdén található kulcsfilét a ha másolod ráirja de felismeri hogy másolt
és hibát ir ki!!Ezt csak ugy tudjátok nyomni ha megveszitek eredetibe!!
cdgalaxis.hu vagy bevásárló központ vagy pc játékbolt!
Nekem is meglesz hétfõn mert rendeltem!
<#gonosz3>nem volt drága 3890.ft
Hi

Crack-et tudnátok dobni, nagyon fontos lenne
Please
Thx
Landren
hi, ezt a játékot lehet játszani múltiba?

sose nyomd fullba a kretént

Bubsy
hi, még mindig nem tud senki crack-et a játékhoz?

Hello, olvasóból vagy íróból indítottad

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Alwares
Valószinüleg nem lesz hozzá hiszen Starforce-s a védelme és azt ugy tudom nem lehet forditani. Az oka: ugyanazért amiért crackelni lehet. Nem lehet kicserénli a fájlokat, ezért módositani se lehet!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Bubsy
[email protected] -címre írjon aki tud segíteni!
köszi!

Bubsy
tud valaki crack-et adni a játékhoz?
vagy linket ahol fent van a crack?

van hozzá mini image??

van hozzá mini image???

Kori
nem tudjátok lesz magyarítva?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

grebber
Látom már július 2.-án is kérdezted!
Nincs serial!

Next PC upgrade: 2022

hali!valaki tudna adni egy seriall-t?!Elöre is köszi.
Ha valakinek van mûködõ lemeze a játékhoz, akkor megboltolnám vele nagyon szívesen, jutányos áron... 😊 Nekem Kecskemét vagy Budapest lenne jó. Légyszi jelentkezzen valaki. Elõre is köszi!
Itt szerintem talász borítót :http://www.cdcovers.cc/

Patch már van hozzá? ha van honnan lehet letölteni?

Valami más megoldást nemtudsz?

Köszi a segítséget. kiírtam úgy ahogy írtad de sajna nemjó.😞

grebber
Elinditod az Alcoholt.Képrögzítás varázsló-betallozod a image fájlt majd ott ugy hagysz mindetn ahogy van ott lesz RPMS na azt nem kell kipipálni elvileg nincs is vagy nálam pl megse jelent.

Bocsi hogy ilyen hüje vaok de az RPMS az mi?meg azt gondolom az Alcoholba kell beállítani az teddmármeg nekem hogy lépésrõl lépésre leírod.Elõre is köszi

grebber
Legujabb alcohol ,RPMS nélkül, xy médiakodu lemezre.
Nekem a Rush for Berlin ment kiirva Traxdata +RW-re.

meg NFO az infó ?meg az hol van?

Hogyan kell kiírni?

lehúztam az IDE kábelt és így se jó

ez olyan mint a romr total war? vagy a cossacks?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

jó de miért nem megy??

buldozer99
Nem megy!!!!!!!!!!

Forca Barca

Hali!
Nekem nem indul el! patcheltem az elsõ cd-t és kiírtam, onnan telepítettem fel. Lehuztam az IDE kábelt de nem megy. Mit kell csinálni??

The size of a typical legion varied widely throughout the history of ancient Rome, with complements ranging from 5000-6000 men in the republican period of Rome, to the fairly standard number of around 5,400 in the early and middle imperial period and finally to on average 1000-2000 men in the very late imperial period.

Idéznék:
"A római hadsereg alapegysége a légió volt -- egy 4500-5000 emberbõl álló alakulat. A legkisebb egység volt a centúria, amely 60-80 embert számlált. Minden légió 60-at tartalmazott ezekbõl, és a centúrió (centurius) vezette. A római hagyomány szerint a centúriók a képességeik, bátorságuk, tapasztalatuk és rátermettségük alapján lettek kiválasztva. A centúrió volt felelõs az alá beosztott emberek vezetéséért és kiképzéséért. A mai kiképzõ õrmester és egységparancsnok szerepköre és megítélése ötvözõdött bennük."
nekem nem tölti le

nekem nem tölti le

hány nép van ebben a játékban

iLove oHs.

toysoldier
bocska,de egy légió 6000 ember volt

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Nekem már nincs meg.

De itt a link az új DT-nek:
Daemon-Tools 4.03 javított driverrel (1.25)
valakinek igy megy?

Idézet az nforce-ról: "have installed them and WOW Rise and Fall worked wiithout plugin out the power cables from the DVD just mounted in dt4 with sptd 1.25 and it runs !!!!! ,"

Szóval szedjétek le az új Daemon-Tools-t a honlapjáról és telepítsétek fel és próbáljátok meg elindítani, elõször ne húzzátok le a DVD kábeljét, ha nem megy akkor húzzátok le!
Sok sikert hozzá!
Sok kocka majom-e
csáó!
Valaki seriall-t tud mondani.Elõre is köszi.
Elképzelhetõ,hogy lesz belõlle crackos verzió???

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936