270
-
#190 Legujabb alcohol ,RPMS nélkül, xy médiakodu lemezre.
Nekem a Rush for Berlin ment kiirva Traxdata +RW-re. -
Directors #189 meg NFO az infó ?meg az hol van? -
Directors #188 Hogyan kell kiírni?
-
kuks #187 lehúztam az IDE kábelt és így se jó
-
Rusy #186 ez olyan mint a romr total war? vagy a cossacks? -
kuks #185 jó de miért nem megy?? -
#184 Nem megy!!!!!!!!!! -
kuks #183 Hali!
Nekem nem indul el! patcheltem az első cd-t és kiírtam, onnan telepítettem fel. Lehuztam az IDE kábelt de nem megy. Mit kell csinálni??
-
haxoror #182 The size of a typical legion varied widely throughout the history of ancient Rome, with complements ranging from 5000-6000 men in the republican period of Rome, to the fairly standard number of around 5,400 in the early and middle imperial period and finally to on average 1000-2000 men in the very late imperial period. -
katarzis #181 Idéznék:
"A római hadsereg alapegysége a légió volt -- egy 4500-5000 emberből álló alakulat. A legkisebb egység volt a centúria, amely 60-80 embert számlált. Minden légió 60-at tartalmazott ezekből, és a centúrió (centurius) vezette. A római hagyomány szerint a centúriók a képességeik, bátorságuk, tapasztalatuk és rátermettségük alapján lettek kiválasztva. A centúrió volt felelős az alá beosztott emberek vezetéséért és kiképzéséért. A mai kiképző őrmester és egységparancsnok szerepköre és megítélése ötvöződött bennük."
-
Realtibi #180 nekem nem tölti le -
Realtibi #179 nekem nem tölti le -
hup #178 hány nép van ebben a játékban -
#177 bocska,de egy légió 6000 ember volt -
Newfronter #176 Nekem már nincs meg.
De itt a link az új DT-nek:
Daemon-Tools 4.03 javított driverrel (1.25) -
Realtibi #175 valakinek igy megy? -
Newfronter #174 Idézet az nforce-ról: "have installed them and WOW Rise and Fall worked wiithout plugin out the power cables from the DVD just mounted in dt4 with sptd 1.25 and it runs !!!!! ,"
Szóval szedjétek le az új Daemon-Tools-t a honlapjáról és telepítsétek fel és próbáljátok meg elindítani, először ne húzzátok le a DVD kábeljét, ha nem megy akkor húzzátok le!
Sok sikert hozzá! -
tiesto2004 #173 Sok kocka majom-e
-
pongi10 #172 csáó!
Valaki seriall-t tud mondani.Előre is köszi.
-
A tumi #171 Elképzelhető,hogy lesz belőlle crackos verzió??? -
kuks #170 Game közben hogy lehet screenshotokat csinálni?
-
Atreides #169 Van akinek nforce-os alaplappal megy a jatek? akar eredeti, akar tort? -
bad00 #168 Mikor jelenik meg a dp?
-
kuks #167 Game közben hogy lehet screenshotokat csinálni?
-
bad00 #166 Egy seregb 20 legó kb. Alexandrosz pl 45000 emberrel kelt útra.
-
katarzis #165 Egy légió 5000 emberböl állt... -
demetan #164 hát nem tudom és a cossacksban max 1500 embert tutam gyártani, míg az RTW-ben 3000
u.i: abban az időben nnyi emberből ált egy légió, és nagyából egy sereg is, nem úgy, mint a 17-18 sz-ban, ahol az 150 000-es haderő sem volt ritka... -
#163 Hallod te kurvára csakis klinikai eset lehetsz azok közül is a legelfajzottabb.
Levan már irva lentebb hogy lehet müködésre birni,csak olvasni is kéne nem csak irogatni azt a fejébe még ugatsz is. -
kuks #162 köszi a NAGY SEMMIT!!
Szerintem ti nem is tudjátok hogy kell elindítani csak nagy a szátok!! -
kuks #161 HELP!! -
kuks #160 Hali!
Hogy a jó francba kell elindítani?Megvan dvd-s és cd-s változatba is, de egyik sem indul el.MI lehet az oka?kaptam hozzá egy patchtool nevű progit amit meg nem tudok használni!Valaki irja már le normálisan hogy kell elindítani!!!
Előre is köszi!!
-
bad00 #159 "Gratulálok menj vissza CS-zni szerencsétlen..." -
bad00 #158 Tudod miről beszélsz hülyegyerek. Az rtw több díjat nyert mint a rise and fall vha fog. Az hogy te hülye vagy hozzá nem a játék hibája. -
kuks #157 Hali!
Hogy a jó francba kell elindítani?Megvan dvd-s és cd-s változatba is, de egyik sem indul el.MI lehet az oka?kaptam hozzá egy patchtool nevű progit amit meg nem tudok használni!Valaki irja már le normálisan hogy kell elindítani!!!
Előre is köszi!!
-
#156 a medieval total war2 ugyan az lesz, mint az RTW csak szebb grafika és más kor, szal valószínüleg Neked az sem fog megfelelni... -
kuks #155 Hali!
Előre is köszi!! -
haxoror #154 RTW ultragagyi?
Az hogy az egységmennyiség és a grafika neked nem elég jó annak a TE ultragyagyi géped az oka, az íjjászat meg REÁLIS
Gratulálok menj vissza CS-zni szerencsétlen... -
CyrSyS #153 Amúgy RTW ultra gagyi. nekem is mondták hogy állat játék hát sorolom a gondokat vele:
- nincs abszolút szabad kamera.
- EGység mennyiség hát nem egy cossacks
- Egység Gyártás nuku
- Ijjászat része totál gyenge
- Grafika pfff
Pedig rts fun vagyok, de ez abszolut gagyi. Ez most talán jobb lesz ez a rise and fall. no meg ami az én igényeimet kielégiti grafikába az majd a Medieval total war 2. Na az már valami -
CyrSyS #152 Sziasztok! Megvan a játék és elndítási gondjaim vannak. Amúgy valaki leírná játék tapasztalatait? Mert ahogy olvastam ez elvileg 2 játék egyvelege: Age of empires+Rome total war. Az épitkezés étnyleg úgy történik hogy én gyártom az egységeket? remélem nem úgy van benne egységek mint a rome-ba hogy van ennyi meg annyi azt kifújt! -
kuks #151 Hali!
Nekem nem indulk el Rise.And.Fall.Civilizations.At.War.SFCLONE.DVD-PLEX. Hogyan kell elindítani?
Előre is köszi a segítséget!