Rise & Fall: Civilizations at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game közben hogy lehet screenshotokat csinálni?
Van akinek nforce-os alaplappal megy a jatek? akar eredeti, akar tort?
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
Mikor jelenik meg a dp?
Game közben hogy lehet screenshotokat csinálni?
Egy seregb 20 legó kb. Alexandrosz pl 45000 emberrel kelt útra.
Egy légió 5000 emberböl állt...
hát nem tudom és a cossacksban max 1500 embert tutam gyártani, míg az RTW-ben 3000
u.i: abban az idõben nnyi emberbõl ált egy légió, és nagyából egy sereg is, nem úgy, mint a 17-18 sz-ban, ahol az 150 000-es haderõ sem volt ritka...
u.i: abban az idõben nnyi emberbõl ált egy légió, és nagyából egy sereg is, nem úgy, mint a 17-18 sz-ban, ahol az 150 000-es haderõ sem volt ritka...
Hallod te kurvára csakis klinikai eset lehetsz azok közül is a legelfajzottabb.
Levan már irva lentebb hogy lehet müködésre birni,csak olvasni is kéne nem csak irogatni azt a fejébe még ugatsz is.<#levele>#levele><#lama>#lama>
Levan már irva lentebb hogy lehet müködésre birni,csak olvasni is kéne nem csak irogatni azt a fejébe még ugatsz is.<#levele>#levele><#lama>#lama>
Next PC upgrade: 2022
köszi a NAGY SEMMIT!!
Szerintem ti nem is tudjátok hogy kell elindítani csak nagy a szátok!!
Szerintem ti nem is tudjátok hogy kell elindítani csak nagy a szátok!!
HELP!!
Hali!
Hogy a jó francba kell elindítani?Megvan dvd-s és cd-s változatba is, de egyik sem indul el.MI lehet az oka?kaptam hozzá egy patchtool nevû progit amit meg nem tudok használni!Valaki irja már le normálisan hogy kell elindítani!!!
Elõre is köszi!!
Hogy a jó francba kell elindítani?Megvan dvd-s és cd-s változatba is, de egyik sem indul el.MI lehet az oka?kaptam hozzá egy patchtool nevû progit amit meg nem tudok használni!Valaki irja már le normálisan hogy kell elindítani!!!
Elõre is köszi!!
"Gratulálok menj vissza CS-zni szerencsétlen..." <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Tudod mirõl beszélsz hülyegyerek. Az rtw több díjat nyert mint a rise and fall vha fog. Az hogy te hülye vagy hozzá nem a játék hibája.
Hali!
Elõre is köszi!!
Elõre is köszi!!
a medieval total war2 ugyan az lesz, mint az RTW csak szebb grafika és más kor, szal valószínüleg Neked az sem fog megfelelni...
Hali!
Elõre is köszi!!
Elõre is köszi!!
RTW ultragagyi?
Az hogy az egységmennyiség és a grafika neked nem elég jó annak a TE ultragyagyi géped az oka, az íjjászat meg REÁLIS
Gratulálok menj vissza CS-zni szerencsétlen...
Az hogy az egységmennyiség és a grafika neked nem elég jó annak a TE ultragyagyi géped az oka, az íjjászat meg REÁLIS
Gratulálok menj vissza CS-zni szerencsétlen...
Amúgy RTW ultra gagyi. nekem is mondták hogy állat játék hát sorolom a gondokat vele:
- nincs abszolút szabad kamera.
- EGység mennyiség hát nem egy cossacks
- Egység Gyártás nuku
- Ijjászat része totál gyenge
- Grafika pfff
Pedig rts fun vagyok, de ez abszolut gagyi. Ez most talán jobb lesz ez a rise and fall. no meg ami az én igényeimet kielégiti grafikába az majd a Medieval total war 2. Na az már valami
- nincs abszolút szabad kamera.
- EGység mennyiség hát nem egy cossacks
- Egység Gyártás nuku
- Ijjászat része totál gyenge
- Grafika pfff
Pedig rts fun vagyok, de ez abszolut gagyi. Ez most talán jobb lesz ez a rise and fall. no meg ami az én igényeimet kielégiti grafikába az majd a Medieval total war 2. Na az már valami
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Sziasztok! Megvan a játék és elndítási gondjaim vannak. Amúgy valaki leírná játék tapasztalatait? Mert ahogy olvastam ez elvileg 2 játék egyvelege: Age of empires+Rome total war. Az épitkezés étnyleg úgy történik hogy én gyártom az egységeket? remélem nem úgy van benne egységek mint a rome-ba hogy van ennyi meg annyi azt kifújt!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Hali!
Nekem nem indulk el Rise.And.Fall.Civilizations.At.War.SFCLONE.DVD-PLEX. Hogyan kell elindítani?
Elõre is köszi a segítséget!
Nekem nem indulk el Rise.And.Fall.Civilizations.At.War.SFCLONE.DVD-PLEX. Hogyan kell elindítani?
Elõre is köszi a segítséget!
Ha leszedem az IDE driver-eket akkor mégis mirõl Mountoljak? Vagy ez a DVD olvasót akarja jelenteni?
ez azt mondja hogy ugy installáljam hogy le legyenek huzva a kábelek nem???
Install:
Disconnect your IDE drives, the power to them.
Mount game with daemon tools.
Install the game.
Play the game.
Enjoy!
Alternative Method:
Put the game image on a removable harddrive
Disconnecte ure ide drives
Mount image
Play Game, Enjoy!
Disconnect your IDE drives, the power to them.
Mount game with daemon tools.
Install the game.
Play the game.
Enjoy!
Alternative Method:
Put the game image on a removable harddrive
Disconnecte ure ide drives
Mount image
Play Game, Enjoy!
nekem meg el sem indul😞
Mennyi
Hali!
MIért van a configja ha maxon akarok vele játszani? Mert nekem egy 2,5GHZ proci,2GB ram,ATI 1600X 512-es videókártya de mégis akad maxon!
MIért van a configja ha maxon akarok vele játszani? Mert nekem egy 2,5GHZ proci,2GB ram,ATI 1600X 512-es videókártya de mégis akad maxon!
ilyen nincs
szinte minden cd irora van kivéve LG re
kurva anyjukat
szinte minden cd irora van kivéve LG re
kurva anyjukat
az nforce on le van irva hogy kell elinditani
a
hát rájöttem h kurvára nem mindegy milyen író + milyen lemez kombinációd van, mert pl lg +tdk van nem megy, másoknak meg nec +philips el megy, és így tovább..nah kezd elegem lenni
a
Te mire gondolsz amikor ilyen hülyeségeket kérdezel?
Szerinted miért kell kiirni? Azért mert egyik verzió sem müködik lehuzogatással csakha kiirod !!!!!
Szerinted miért kell kiirni? Azért mert egyik verzió sem müködik lehuzogatással csakha kiirod !!!!!
apró kérdés:
ha kiírom cd-re (unleashed) és lehúzom a dvd meghajtót akkor hogy a faxba indul el mikor kell neki a cd???? na most ezt kipróbálom...
ha kiírom cd-re (unleashed) és lehúzom a dvd meghajtót akkor hogy a faxba indul el mikor kell neki a cd???? na most ezt kipróbálom...
Olyan nincs, sõt ki kell írni lemezre és csak úgy megy. További információk az NFO-ban!
van olyan verzió, amelyiknél NEM KELL lehúzni a fizikai meghajtókat????
Azt nem is nagyon fogod.
Probálkozz a proper iTWINS vagy az UNLEASHED verzió kiirásával!
Probálkozz a proper iTWINS vagy az UNLEASHED verzió kiirásával!
HEllo!
Nem tudom elindítani a Rise.And.Fall.Civilizations.At.War.SFCLONE.DVD-PLEX-es változatát!
A segítséget elõre is kösz!
Nem tudom elindítani a Rise.And.Fall.Civilizations.At.War.SFCLONE.DVD-PLEX-es változatát!
A segítséget elõre is kösz!
Az rendben van, hogy az UNLEASHED 4 CD-s verziója kell, na de mégis honnan lehet azt leszedni? Valaki dobjon már meg 1 linkkel! Kösz!
Ciao!
Valaki mondja meg nekem milyen program kell ehhez hogy el tudjam inditani?
Mert a check disc-nél mindig hibát ir ki, próbáltam cureormo-ot meg protstop-ot semmivel nem megy!
Mit kell csiánli?
köszi
Valaki mondja meg nekem milyen program kell ehhez hogy el tudjam inditani?
Mert a check disc-nél mindig hibát ir ki, próbáltam cureormo-ot meg protstop-ot semmivel nem megy!
Mit kell csiánli?
köszi
Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.
Hali!
A scenario editort tudja használni valaki?
Mert én nem:-(
a kezelõképernyõ helyett csak egy szürke folt van:-(
A scenario editort tudja használni valaki?
Mert én nem:-(
a kezelõképernyõ helyett csak egy szürke folt van:-(
Sajnos nekem ez a játék nem jön be, nem az én stílusom 😞
Valakinek kell az SF-es kiírt CD-m? 😄
Valakinek kell az SF-es kiírt CD-m? 😄
valaki tudna linket adni a borítójához?
LG-GSA 4120B, vagyis 12X-es DVD író
És ezzel is olvastam be a lemezt, nem kell külön csak olvasó.
És ezzel is olvastam be a lemezt, nem kell külön csak olvasó.
Milyen iród van? Nekem nem fog müködni tuti eddig egy ilyen kiirásos sem ment nem is irja meg a lemezt 😞
És mûködik, úgy ahogy az NFO írja. TDK 52X-es CD-R80-ast használtam.
Én most próbálkozom vele, remélem összejön!<#eljen>#eljen>
Nemmostmondják hogy nem?
Ki kell irni az 1-es cd-t ugy ahogy le van irva nfoba.
Ki kell irni az 1-es cd-t ugy ahogy le van irva nfoba.
Megy lehuzás nélkül vagy nem ?
Azon régi védelem van, ezen olyan hogy egyik emuláló szoftverrel sem mûködik!