270
-
Árnyvadász #70 demo -
haxoror #69 Valami gáz van a bannerrel -
#68 Pici visszaolvasás rulez :D Elvileg Júniusban. -
Realtibi #67 mikor jöm ár ki??? -
#66 12 új kép -
#65 Új videó (44MB) -
Thanatos #64 nem tom mi a bajod a graffal... -
#63 4 új kép
Na a fasza grafról letettem :( no mindegy majd meglátjuk milyen is lesz valójában. -
#62 Rise&Fall - megvan az örökös
Barny, 23:26 - PC - Játék: RTS
(Shacknews) Néhány új screenshottal karöltve a Midway fellebbentette a fátylat a Rise&Fall: Civilizations of War játék további sorsáról. A valósidejű stratégia lassan rossz ómenné válhat, ugyanis az eredetileg a fejlesztést végző Stainless Steel Studios bezárta kapuit. Most a Midway egy felszámolás alatt álló belsős stúdiójára bízta a munkálatokat, név szerint a san diegoi csapatára. Ez a részleg dolgozott többek között a Gauntleten, George Romero nemrégiben kiadott "hattyúdalán", mely után tisztázatlan körülmények között távozott a Midway-től. A játék júniusban kerülhet a boltok polcaira.
Képek:1.2.3.4.
info: Hardwired -
Thanatos #61 reklám rulez... -
pietro #60 Hali!
Csináltam egy másik fórumot is , szeretném , ha oda is írnátok:-)
Cim: http://sealspietro.cjb.hu/forum_viewtopic.php?4.12 -
Realtibi #59 akkor most ide irom
szerintem jó a játék csak azt nem tom kint lesz a pcn
mert a bal felso sarokban mindenre reklámozzák csak pcre nem
xbox
ps2
nintendo----lol -
#58 bezony -
Realtibi #57 jóhogy felhioztam a témár a rome ban:DDDDDDD -
Thanatos #56 előferdülhet :) -
#55 ööööö...nem :) csak azokban a topicocban vagyok jelen amik érdekelnek is..
Lehet aznos az érdeklődésünk? -
Thanatos #54 gratulálok hozzá akkor... -
#53 Nem csak az első sort :D és arra irtam véleményem.
Most utólag elolvasva nem irtam hülyeséget.Attól még hogy neki nem tetszik nekem bejön mint az atom. -
Thanatos #52 miért te nem? :) -
#51 Köszönöm a megerősítést :D
UI.: Te mindenhol ottvagy? :D -
Thanatos #50 te el is ovlastad amit irt? mert szerintem nem... ::) -
#49 Rome Total war jó game ,de ez már csak azért is jobb lesz mert egy személyt is irányithatunk szinte RPG-be és az frankó. -
#48 LOL a rome többet is tud kezelni :)
Egyébként szevasztok!
Most esett szó a rome:total war topicban a játékról, és oda offoltam egy nagyot....bemásolom ide is, kívncsi vagyok mit szóltok hozzá..
Hát végignéztem a hivatalos oldalon elérhető trélereket...
Hááát. Nem vagyok meggyőzve.
Olvstam olyat az oldalon hogy jobb mint a rome. Hát ez nagyon nem így néz ki.
Először is túl színes. Korhűségnek nem sok nyomát láttam (tény hogy a rome sem teljesen korhű, de azért élen jár a témában..), nagyon úgytűnik hogy inkább fantasy felé viszik el a dolgot. Amikor én harcolok generálisként az nagyon lol. Rohanok és vagdosok. Meg sem közelíti a komolyabb hack&slasheket. A stratégiai részéről nem sokat mutattak sajnos. Van egy olyan érzésem sajnos hogy ez a része gyengus lesz...
LOL a naval combatos trélerben asszondja: fully realistic. Hát szerintem fingjuk sincs hogy mit jelent ez a szó mert a hajók, hogyismondjam, viccesen mozognak.
Abból amit láttam nekem az a meglátásom, hogy az alapkoncepció nem rossz, és ha nem lenne a total war széria valószínűleg nagy siker lehetne, de így.
Ugye tudjuk, hogy ha valami egyszerre 2 dologban akar nagyot domborítani, akkor két eset lehetséges: vagy mindkét része elbukik, mert csak másolnak máshonnan(mert egyszerre két különböző dologra nem igazán tud fókuszálni az ember...), és azthiszik, hogy ha simán egyberakod akkor hűdenagyonkirály lesz. Vagy az egyik része szar lesz mert egyszerűen nem tudsz egy motort megírni, hogy egyszerre jól (több mint jól) lásson el két különböző szerepet: TPS harc, és RTS írányítás, formációk, realizmus. Sebzésrendzserről nem is beszélve. Romeban harcra közelítve viccesen néz ki a dolog... a sebzésrendszer külön ilyen rtsnek megfelelően van alakítva. De ugyanez a rendszer már nem megfelelő egy tps hack&slashez.... -
pietro #47 Hah! Huh, Köszi!!! (eztet felírom!) -
#46 Meg fog jelenni! ;) -
pietro #45 Hali!
Tuttok valami új infót? He? -
haxoror #44
Kár hogy a BlackIsle-VanBuren már nem volt ilyen szerencsés :( -
#43 Rise & Fall - tovább megy a fejlesztés
[2005-12-03 @ 09:01 - Mantis]
A Midway a mai napon foglalt állást a Rise & Fall: Civilizations at War és a Stainless Steel Studios ügyében. Mint az köztudott, a fejlesztőgárda különböző okok miatt felbomlott, így e remek játék fejlesztők nélkül maradt. A Midway ma hivatalosan is véleményt formált. A szerencsétlen történesek ellenére a Rise & Fall munkálatai folytatódnak, a játék mindenképp megjelenik, méghozzá az eddig tervezett időpontban, 2006-ban! Továbbiak hamarosan... Thanks WP.
info: Gamestar
Hát gondoltam hogy nem haggyák kárba veszni király!!!!!!!
-
pietro #42 Hali!
Hogy öszintén megmondjam, én még mindig az empires dawn to modern world-el játszom, mert olyan gyönyörű grafikai megoldásokat azóta sem találtak ki, nem beszélve arról, hogy kb. 2000 ( kétezer!) ember/ játékos ( barátnőmmel ketten nyomjuk LAn-ba, nálunk nincs vita, ha lenne " na gyere bazze, nyomjuk le!":-)
Tehát négyezer ember még mozoghat a pályán, az agyonsztárolt ratyi-gagyi AOE3 meg 200 embernél magába fordul. De! Amikor megláttam ennek a játéknak a képeit-videóit....hát....kiskorúak szemet becsukni - elélveztem:-)
Hihetetlenül gyönyörűűűűű!
Ha grafikailag "csak" azt tudja, mint az EDTMW , és enged engem 2000 embert csinálni, akkor még ha 20 000Huf-ba kerül is, veszek belőle kettőt!
komolyan mondom, ha kell, almát eszem fél évig! ( pedig utálom, de ocsú:-)
Tényleg, egy kérdés: Nem jáccódik valaki az EDTMW-el? Meg lehet valahogy trükközni a Net-es játékot?
Üdv: Péter -
lammaer #41 Ha ennyire kesz egy jatek, tuti hogy valami kiado ra fog ugrani :) -
atwe #40 Peddig isten gamenak tünik :::::::::::) -
#39 A Stainless Steel-ügy
[2005-11-29 @ 11:13 - sHadeS]
Azt már talán mindenki hallotta, hogy fájó szívvel bezárja kapuit a Stainless Steel fejlesztőbrigád. Felmerült a kérdés, hogy mi lesz ezek után a reményekkel teli Rise & Fall: Civilizations at War-ral? Nos a dolog úgy áll, hogy a fejlesztés majdnem kész, már csak az optimalizálás lenne hátra... Viszont a Midway nem finanszírozza tovább. Hát, tudjátok, a remény hal meg utoljára. Még a héten várhatóak a további fejlemények.
info: Gamestar -
haxoror #38 Basszameg! :( -
#37 Megszűnik a Stainless Steel Studios?
Barny, 17:25 - Játék: Biznisz
(Shacknews) Egy, a címben említett fejlesztőcég (állítólagos) korábbi alkalmazottjától származó fórumbejegyzés szerint bezárja kapuit az Empire Earth-öt fejlesztő stúdió. Akárhogy is legyen, a hivatalos honlapja nem elérhető az SSS-nek néhány napja.
Egyelőre nem ismeretes, hogy a Rise&Fall névre hallgató aktuális játékuknak mi lesz a sorsa. Utóbbinak a megjelenését 2006 elejére datálták korábban.
info: Hardwired
Hát ha meg is szünik remélem eme isteni game nem vész kárba.
-
haxoror #36 Alacsony lesz a gépigény, az összes többi "coming soon" :) -
#35 Elkészült a Honlap. -
#34 Új képek -
#33 Azért ez nem semmi,már ne haragudj meg de 30 hozzászolás nem a világ vége.
Van videó, ha nagyon érdekel visszaolvasol. -
#32 JÁTÉKBÓL VAGY JÁTÉKRÓL VIDEÓ
-
#31 Van hivatalos oldala???
Van Videó a játékrból vagy -ról??