Rise & Fall: Civilizations at War

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Pontosan! AoE-hoz hasonlithato inkabb😊

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

amugy ez szvsz nagyon nem rome-ra fog hajazni a gamespotos interju alapján hanem egy szabvány aoe klón lesz összetettebb/jobb formáció kezeléssel, ostrommal és tengericsatával

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem lesz campaign map? kár 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hat,nem egeszen...az eddigi infok alapjan nem lesz campaign map(Rome:TW),viszont realtime epitkezhetunk!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

grebber
Holnap leforditom amit tudok.

Next PC upgrade: 2022

dr Kotász
Gamespoton full preview...
aham, hát ez nem nagy baly, ami nekem tetszett képek alapján hogy itt lesz rendes tengeri csata is 8eléggé hiányzott anno romeban :/)

grebber
Csak annyiban másabb annál hogy itt tudsz majd irányitani egy személyt ha jól vettem ki a videokból.

hm, képek alapján ugy néz ki mintvalami felturbozott rome tw clone

grebber
Már nem tudom hol de találtam egy 40MB-os 4:41-es moviet és hát nagyon király.Külön egy személyként is tudunk majd zuzni jó lesz de nagyon.

a CoW névvel már szoptunk egyszer 😊 jobb is a Caw

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Ez vmi eszmeletlen jol nez ki!!!
A kep amikor a ket hajo 1masba utkozik, az vmi hihetetlen...

dr Kotász
Egyébként a játék címe - ha jól tudom - nem Civilizations of War hanem Civilizations at War.

Grebber, javítod a címet? Mondjuk „Rise & Fall: CaW”-ra?
dr Kotász
Hát szerintem nem kizárt, hogy tényleg így is van...
vázz nagyon ari a grafikája. szerintem a quake1-ben egy ember nem épült fel annyi poligonból mint itt 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

robotnyk
hú, ez nem tûnik rossznak
mindenesetre a graf bünti
rezsofiz
HHHMMMMM ez nagyon fincsinek tûnik!

sazl : c

grebber
Rise & Fall: Civilizations of War

Sogun, 15:44 - PC - Játék: Stratégia

(IGN) Empire Earth és Empires: Dawn of the Modern World alkotásai után Rome: Total Warra és Praetoriansra emlékeztetõ stratégiai háborúzós játékot fejleszt a Stainless Steel Studios. Hatalmas csaták és tengeri ütközetek várnak. Üdítõ képek büntetnek. IGN inzájderek letölthetik az elsõ trélert is. További fotók itt.
Róma, Görögország, Perzsia és Egyiptom erõivel száguldhatunk masszív harcokba. 80 féle egységet vezénylünk. Ostromgépek, lovasság és természetesen a tengeri flotta nagy szerepet játszanak, úgymint a nemzetekre jellemzõ speciális egységek. Hajókat különféle csapatokkal lehet megtölteni, ahogy a támadó stratégia megkívánja. Beugorhatunk különleges képességekkel rendelkezõ hõseink testébe és Nézdahátam kamera beállásban részt vehetünk a brutális harcokban. Talán a videóban látható porvihar az egyik hõs mitikus erejének megnyilvánulása, akik személy szerint a következõk: Julius Caesar, Germanicus Caesar , Cleopatra, Ramses the Great, Achilles, és Alexander the Great - magyar hangja Nagy Sándor.
Multiplayerben képzeljétek el a hõsöket és a körülöttük tomboló hadsereget.. Elképesztõ látványt a TITÁN 3D motor garantálja. A zsoldosok és az elefántok lélegzetelállítóan néznek ki. Animáció minõsége non-plusz-ultra! Állítólag jobb mint a Rome: Total Warban volt! Egyelõre nem tiszta, hogyan zajlanak a hadjáratok, mert a videón körökre osztott harcnak nincs nyoma. Gazdaság irányítás tekintetében toborozhatók kézmûvesek, kovácsok, különféle mesteremberek, és tanácsadók, hogy segítsenek a civilizáció mûködtetésében. Eddigi anyag alapján a Rise & Fall mega-impresszív!

Trailer
Képek

info: Hardwired

← ElőzőOldal 6 / 6