270
-
#110 Lehuztad a meghajtókat ? -
#109 Kinek megy eddig? Mert nekem nem... :( -
pietro #108 Itt élek , dolgozom , nézem a csajokat , most éppen carling sört iszom , szóval enjoy London!:-) -
Piko888 #107 De jó lehet neked. Egyébként mit csinálsz kinn? -
pietro #106 Két metromegállóra lakok az arzenál stadiontól , majd megnézem mit tehetek:-) -
Piko888 #105 Habár egy Arsenal mezt szívesen elfogadnék :-) -
Piko888 #104 N jó nem leszek ingyenélő ime a link : http://www.mininova.org/tor/340044 -
Piko888 #103 Pietro ha hozzol nekem ingyen egyet akkor elárulom honnan lehet leszedni -
pietro #102 Hali!
szerintem csak előrendelést vesznek fel , mert még itt Angliában sincsen:-(
Majd pénteken. Akit egyébként érdekel:
Itt Londonban 18 fontért lehet kapni , otthon meg asszem 12 E Huf. A barátnőm jön 22-én , megy vissza Júl. 6-án.
Ha valakinek kell , tud vinni , Pesten átvehető.
Csak valaki árulja már el , hogy honnan lehet letölteni? -
pietro #101 Hali!
Én Londonban élek , ma körbejártam a környékbeli üzleteket , azt mondták hogy pénteken lesz , 17,99 font az ára , nem drága , meg fogom venni , de kedves Fronter - addig is - elárulnád , hogy te honnan töltöd le? -
katarzis #100 Hát a demo után nagyon lelankadt a játék utáni lelkesedésem és érdeklödésem majd kiprobálom egyszer -
#99 Lehet építeni igen! -
Newfronter #98 Mondjuk én a csatára vagyok leginkább kivi (ugye ebben építkezni is kell? mert ha nem most megállítom a töltést). -
#97 Töménytelen hent főleg a Hero része ami kiábránditó mert megyek oszt egyemberrel lekaszálom egész világot.
De egyszer mindenképpen végigviszem.
Remélem hamarosan jön a daemon tools pro azt nemkell huzogatni :D
-
Newfronter #96 Rise.And.Fall.Civilizations.At.War.SFCLONE.DVD-PLEX
Megjelent!
Kivi vagyok milyen, még a demót sem próbáltam. -
Veelee #95 A galaxis...áruház honlapján van róla doboz hátsó kép, mely szerint itthon az electronicarts adja ki az pedig nem egy starforces kiadó. -
Veelee #94 A galaxis...áruház honlapján van róla doboz hátsó kép, mely szerint itthon az electronicarts adja ki az pedig nem egy starforces kiadó. -
#93 UP!
Ha minden igaz már lehet kapni.. -
haxoror #92 Akkor részemről felejtős, Starforce-os szarságokat nem veszek és még csak letölteni se fogom -
mnorbi #91 még 2 nap megjelenéséig, de starforceos lesz/
Kiváncsi vagyok lesz-e normális copy belöle ...
Sehol nem találatam online shopot ami szállitana kis hazankba / -
#90 Rise & Fall: Civilizations at War GOLD
Európai dátumról nincs hír, Amerikában viszont június 12-én jelenik meg. -
#89 -
katarzis #88 Hát szerintem ennek az rtw-hez semmi köze sincs se játékmenet.se irányitás se semmi,ez egy rts+van benne hero command.
-
#87 Ha nem volna a játékban az a bizonyos Hero Command akkor csak egy dögunalmas RTW utánzat lenne, de így elképesztő milyen király. Sokkal jobb lett volna ha mondjuk a demoban a görögökkel vagy a Rómaiakkal kellett volna menni. -
haxoror #86 Hát a stratégiai rész elég szar de a hero nézet fasza hack&slash , simán le shotgun-arrows-ztam a rómaiakat a seregemre a végén nem is volt szükség
kiváncsi leszek a fullra :) -
freeman07 #85 Nemtudjátok miért lehet, hogy nem indul el a demó? Valami lack of system, ilyet ír ki. És mielőtt megkérdezitek A64 3000+, 1 Giga RAM, 6600 GT-m van. -
#84 Én is kipróbáltam. Pont az lett amire számítottam. Híróhent. Teljes seregeket kaszaboltam le a kis törékeny sexre éhes Kleopátrámmal -
#83 tipikus rts valóban, de sztem aoe-t simán bealázza, frankó a hírós-kaszabólós móka is, egész szép a graf.. unalmas hétköznap éjszakák elütésére pompás. (azér RTW mérföldekkel jobb még mindig ) -
#82 Nekem megy szépen a lábléc konfiggal maxon minden.
Csak akkor hero nézetbe amikor az élsimitást is rátettem. -
katarzis #81 szvsz a demo alapján a stratégiai része harmatgyenge nem lehet normálisan irányitani egy nagyobb sereget az ijászok és a healerek is elöre mennek harcolni egy normális alakzatot nem lehet benne felvenni az egész egy tipikus rts:/ -
Laczy #80 Egy sima driver frissítés megodldotta nagyjából a problémát,pontosabban most már szépen megyeget .
Engem nagyon emlékeztet egy régebbi játékra: Joan of Arc-ra. Abba is voltak hősök+hadsereg.Szerintem ua. fejlesztette mindkettőt. Csak abba inkább a hősökön volt a hangsúly szerintem, itt meg inkább a stratégián. -
Atreides #79 Nekem is akadozik kozepes graffal, a vidkarim gyenge ehhez a gephez.
Nekem tetszik a demo. Imadom az okori kornyezetet (RTW rulez). A hajozasi megoldasok kifejezetten tetszenek (hajon kepzes, tengeri utkozetek fajtai), es persze a hero mod is erdekes. TW sorozat ota egyre kevesbe kedvelem az ilyen kuldetesalapu RTS-eket, de ez eleg egyedi lesz. A tomeges csatak eleg iranyithatatlanok, ha tobb fajta egyseg van, mindenki ossze-vissza kavarog. ijjaszok meg healerek mennek elore kozelharcolni, stb. Azert en nem birtam abbahagyni, amig vegig nem vittem minden lehetoseget a demoban :) -
Laczy #78 Hmm nekem tetszene a demo, csak egyszerűen úgy akad a játék,hogy az vmi hihetelen. Hiába veszem le low-ra,meg 800x600-ra,akkor is akad. Pedig simán ütöm ezt:
System Requirements:
--------------------
Intel P4, 1.5ghz or AMD Athlon XP 1500 processor or greater.
RAM: 512mb RAM. 64mb VRAM, 128MB VRAM recommended.
Video Card: Directx 9.0c compatible, including the following: ATI 8500,
All-In-Wonder 8500, 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X800, X1300,
X1600, X1800, X1900. NVidia Quadro 4 series, GeForce 3, 3Ti, GeForce 4, 4Ti,
Geforce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6600, 6800, 7800.
Sound: DirectX 9.0c compliant sound card.
CD/DVD: 4x speed.
(Már csak a kivácsiskodókmiatt is veírom :) ).Volt vki másnak is problémáka? -
Thanatos #77 nemtom én fölös reményeket nem szoktam táplálni viszonylag ismeretlen gamekhoz :/ -
katarzis #76 Na ja csak én reménykedtem benne ,hogy valami hasonlo lesz legalább az irányitás -
Thanatos #75 nemtom szvsz total warról szó sem volt itt emlékeim szerint...
amugy a feketelistáról lehagytad hogy ahoz képest milyen a graf eléggé szarul optimalizált, legalábbis nekem ugytünt :/ -
katarzis #74 Kiprobáltam hát ettöl féltem,így demo alapján teljesen egy átlag rts plussz ez a hero combat mode,hös nézetben teljesen arcade két csapás egy légios stb,meg amugyis minden rts betegség oda megyek az épülethez és püfölöm stb...persze aki ilyesmit várt az nem fog csalodni én egy total war féle harcrendszert plussz ezt a hös modot vártam hát nem ez lett,nem értem ,hogy miért nem lehet az rts-ekben egy kicsit megreformálni az egységek irányitását,pl total warban a kis kártyák alul igy könnyen kijelölhetem azt a zászloaljat amit irányitani akarok,meg én jelölöm mien formácio szerint rendezödjenek az egyes zászloaljak(formácio ittis van),egyszerre több zászloaljal lehet "arcvonalat huzni"(lenyomva egér gomb és ugy nyujtom az arcvonalat ahogy akarom)plussz elöre beállithato formáciok,stb stb.itt meg a szokásos rts irányitás,rts harc több egységgel stb.igy demo alapján nem tetszik pedig vártam nagyon :/ -
#73 Nagyon jó game csak ha heroval tolom közeli nézetbe nagyon könnyű mert kb 50embert lekaszbolok 1 perc alatt és szinte nem is sérülök.
Graf nemrossz főleg a víz. -
obe #72 nah én belenéztem gyorsan, majdnem minden high-on, ati 9700 pron, egy hangyányit néha beszaggat, de szerintem gyönyörü lesz, marha jo hogy bele lehet ugrani a főhős bőrébe(nálam cleopátra), gyönyörüen kaszaboltam széjjel romai egységeket, aztán átváltottam ijjra, hogy a túlpartról leszedjem a toronyból az ijjászokat...szal 10 perc utáni vélemény -
#71 Király szedem mint az atom!