Rise & Fall: Civilizations at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Barny, 23:26 - PC - Játék: RTS
(Shacknews) Néhány új screenshottal karöltve a Midway fellebbentette a fátylat a Rise&Fall: Civilizations of War játék további sorsáról. A valósidejû stratégia lassan rossz ómenné válhat, ugyanis az eredetileg a fejlesztést végzõ Stainless Steel Studios bezárta kapuit. Most a Midway egy felszámolás alatt álló belsõs stúdiójára bízta a munkálatokat, név szerint a san diegoi csapatára. Ez a részleg dolgozott többek között a Gauntleten, George Romero nemrégiben kiadott "hattyúdalán", mely után tisztázatlan körülmények között távozott a Midway-tõl. A játék júniusban kerülhet a boltok polcaira.
Képek:1.2.3.4.
info: Hardwired
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csináltam egy másik fórumot is , szeretném , ha oda is írnátok:-)
Cim: http://sealspietro.cjb.hu/forum_viewtopic.php?4.12
szerintem jó a játék csak azt nem tom kint lesz a pcn
mert a bal felso sarokban mindenre reklámozzák csak pcre nem
xbox
ps2
nintendo----lol
Lehet aznos az érdeklõdésünk? <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
Most utólag elolvasva nem irtam hülyeséget.Attól még hogy neki nem tetszik nekem bejön mint az atom.
Egyébként szevasztok!
Most esett szó a rome:total war topicban a játékról, és oda offoltam egy nagyot....bemásolom ide is, kívncsi vagyok mit szóltok hozzá..
Hát végignéztem a hivatalos oldalon elérhetõ trélereket...
Hááát. Nem vagyok meggyõzve.
Olvstam olyat az oldalon hogy jobb mint a rome. Hát ez nagyon nem így néz ki.
Elõször is túl színes. Korhûségnek nem sok nyomát láttam (tény hogy a rome sem teljesen korhû, de azért élen jár a témában..), nagyon úgytûnik hogy inkább fantasy felé viszik el a dolgot. Amikor én harcolok generálisként az nagyon lol. Rohanok és vagdosok. Meg sem közelíti a komolyabb hack&slasheket. A stratégiai részérõl nem sokat mutattak sajnos. Van egy olyan érzésem sajnos hogy ez a része gyengus lesz...
LOL a naval combatos trélerben asszondja: fully realistic. Hát szerintem fingjuk sincs hogy mit jelent ez a szó mert a hajók, hogyismondjam, viccesen mozognak.
Abból amit láttam nekem az a meglátásom, hogy az alapkoncepció nem rossz, és ha nem lenne a total war széria valószínûleg nagy siker lehetne, de így.
Ugye tudjuk, hogy ha valami egyszerre 2 dologban akar nagyot domborítani, akkor két eset lehetséges: vagy mindkét része elbukik, mert csak másolnak máshonnan(mert egyszerre két különbözõ dologra nem igazán tud fókuszálni az ember...), és azthiszik, hogy ha simán egyberakod akkor hûdenagyonkirály lesz. Vagy az egyik része szar lesz mert egyszerûen nem tudsz egy motort megírni, hogy egyszerre jól (több mint jól) lásson el két különbözõ szerepet: TPS harc, és RTS írányítás, formációk, realizmus. Sebzésrendzserrõl nem is beszélve. Romeban harcra közelítve viccesen néz ki a dolog... a sebzésrendszer külön ilyen rtsnek megfelelõen van alakítva. De ugyanez a rendszer már nem megfelelõ egy tps hack&slashez....
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Tuttok valami új infót? He?
Kár hogy a BlackIsle-VanBuren már nem volt ilyen szerencsés 😞
<2005-12-03 @ 09:01 - Mantis>2005-12-03 @ 09:01 - Mantis>
A Midway a mai napon foglalt állást a Rise & Fall: Civilizations at War és a Stainless Steel Studios ügyében. Mint az köztudott, a fejlesztõgárda különbözõ okok miatt felbomlott, így e remek játék fejlesztõk nélkül maradt. A Midway ma hivatalosan is véleményt formált. A szerencsétlen történesek ellenére a Rise & Fall munkálatai folytatódnak, a játék mindenképp megjelenik, méghozzá az eddig tervezett idõpontban, 2006-ban! Továbbiak hamarosan... Thanks WP.
info: Gamestar
Hát gondoltam hogy nem haggyák kárba veszni király!!!!!!!
Hogy öszintén megmondjam, én még mindig az empires dawn to modern world-el játszom, mert olyan gyönyörû grafikai megoldásokat azóta sem találtak ki, nem beszélve arról, hogy kb. 2000 ( kétezer!) ember/ játékos ( barátnõmmel ketten nyomjuk LAn-ba, nálunk nincs vita, ha lenne " na gyere bazze, nyomjuk le!":-)
Tehát négyezer ember még mozoghat a pályán, az agyonsztárolt ratyi-gagyi AOE3 meg 200 embernél magába fordul. De! Amikor megláttam ennek a játéknak a képeit-videóit....hát....kiskorúak szemet becsukni - elélveztem:-)
Hihetetlenül gyönyörûûûûû!
Ha grafikailag "csak" azt tudja, mint az EDTMW , és enged engem 2000 embert csinálni, akkor még ha 20 000Huf-ba kerül is, veszek belõle kettõt!
komolyan mondom, ha kell, almát eszem fél évig! ( pedig utálom, de ocsú:-)
Tényleg, egy kérdés: Nem jáccódik valaki az EDTMW-el? Meg lehet valahogy trükközni a Net-es játékot?
Üdv: Péter
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
<2005-11-29 @ 11:13 - sHadeS>2005-11-29 @ 11:13 - sHadeS>
Azt már talán mindenki hallotta, hogy fájó szívvel bezárja kapuit a Stainless Steel fejlesztõbrigád. Felmerült a kérdés, hogy mi lesz ezek után a reményekkel teli Rise & Fall: Civilizations at War-ral? Nos a dolog úgy áll, hogy a fejlesztés majdnem kész, már csak az optimalizálás lenne hátra... Viszont a Midway nem finanszírozza tovább. Hát, tudjátok, a remény hal meg utoljára. Még a héten várhatóak a további fejlemények.
info: Gamestar
Barny, 17:25 - Játék: Biznisz
(Shacknews) Egy, a címben említett fejlesztõcég (állítólagos) korábbi alkalmazottjától származó fórumbejegyzés szerint bezárja kapuit az Empire Earth-öt fejlesztõ stúdió. Akárhogy is legyen, a hivatalos honlapja nem elérhetõ az SSS-nek néhány napja.
Egyelõre nem ismeretes, hogy a Rise&Fall névre hallgató aktuális játékuknak mi lesz a sorsa. Utóbbinak a megjelenését 2006 elejére datálták korábban.
info: Hardwired
Hát ha meg is szünik remélem eme isteni game nem vész kárba.
Van videó, ha nagyon érdekel visszaolvasol.
Van Videó a játékrból vagy -ról??
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
FORD MUSTANG: THE BEST CAR